Keresés

Részletes keresés

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.13 0 0 219
Köszi!

Zsanett: igen, tényleg elég bolond. Ez a csirkés szöveg... :-))

De szvsz Laci annyira "hurkalé" (a lá Pongó), hogy mindent megbocsát Zsanettnek, majd figyeld csak meg!

Előzmény: Phoere (218)
Phoere Creative Commons License 2002.11.13 0 0 218
Gratulálok. Attól még tiszteletbeli tag lehetsz a Mégane-klubban, akárcsak Krike.

Más.

BB-ben Zsanett most nagyon hülye lett. Úgy fog repülni a jövő héten, mint a huzat. És kapuban szvsz. Laci nem gyűrűvel, hanem két nagy pofonnal fogja várni.

inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.13 0 0 217
Sziasztok! Ma megrendeltem egy 1.5 dci Cliót. kb. 10 nap múlva már át is vehetem :-))
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 215
És van tarsolyodban még néhány cica? :))
Előzmény: Törölt nick (213)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.12 0 0 212
Jogos! De úgy éreztem, igazságtalanok vagytok! Bocsi :-))
Előzmény: Phoere (210)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 211
Szóval Szabolcs egy nagyszájú, de gyávafigura. Mit hangoztatta, hogy már megbánta, hogy Vikit hívta ki, ha újradönthetne, mást hívna ki; majd nehogy Lorenzot jelöljék, mert ő akarja kihívni, nagy csata lenne.
Erre itt a lehetőség és kihívta Leslie-t. Nem merte bevállalni Lorenzot. Nem csípem Leslie másfeles viselkedését, de most neki szurkolok.
Ha Lorenzot hívta volna ki Szabolcs, neki szurkoltam volna.
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 210
Hát, ha már a női nemet veszed a védelmedben (ez esetben egyébként jogosan), akkor a stílusod nem lehetett volna egy kicsit nőiesebb? Sokkal jobb lenne. :))
A stílust nem számítva igazad van. :)))
Előzmény: inglisvumenke (207)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.12 0 0 209
:-)))))

Hajnikáról volt szó, így joggal hihettem, hogy a NŐI NEMRŐL beszéltek! Na! Nem köll rögtön fölkapni a vizet, he! :-)

Előzmény: Törölt nick (208)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.12 0 0 207
Húúú, Ti aztán kurva okosak tudtok lenni! (Megjegyzem, ebben az esetben egyet értünk.) De a saját nemeteket is felül kellene néha vizsgálni...!!! Ha egy nőnek X éves koráig már mittudomén 20 pasival volt dolga, az egy büdös qrva, ha pasi, akkor meg fasza csávó... Hol itt az igazság???

(Mellesleg megjegyzem Renátó, és Szabi is hagyott otthon barátnőt!!!!!!!!!!!)

Előzmény: Törölt nick (206)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 205
Most láttam valamelyik újságban, hogy Hajninak is van barátja aki nagyon várta.
Hülyék ezek a faszik teljesen? Nem látta amikor Hajni szánalmasan felajánlkozott Lorenzónak? Nekem Hajni akkor szünt meg szimpatikus lenni. Tény, hogy nagyon bájos volt a pofikája.
inglisvumenke Creative Commons License 2002.11.12 0 0 202
:-)))))))))
Előzmény: Törölt nick (179)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 201
Én nem szoktam használni emberre, de jelen példában még akár találó is lehet a kétértelműség. :))
Előzmény: LUKI (199)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 200
Ez hülyeség! Nemtom, hogy hoz6tam össze.:-(
Előzmény: LUKI (198)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 199
"remekül fedezi magát Nórikával"
Ezt embereknél is így hívják, vagy láttad Leslie-ét?
Előzmény: Phoere (196)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 198
Ezt embereknél is így hívják, vagy láttad Lesliét?
Előzmény: LUKI (197)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 197
Ebben már egyszer egyetértettünk! De ezt most én sem vettem komolyan! Ne tedd Te sem!

Lehet, hogy elment a Bucifej. Holnap lesz tuti, vagy nem.

Előzmény: Törölt nick (194)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 196
Azt hiszem, ezt a témát és az irányvonalakt a szükséges mértékben tisztáztuk korábban. (értsd: Csurka) Több szót pedig ne pazaroljunk rá, nem szabad elrontani ezt a topicot. :))

Ha Leslie homokos, jól álcázza, legalábbis remekül fedezi magát Nórikával. De az ő "mássága" kevésbé zavaró egyelőre, mint Lorenzo bunkó, öntelt viselkedése, ráadásul folyton azt hangoztatj, hogy ő csak segít mindenkinek.

Előzmény: Törölt nick (190)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 193
Megint kezdjük reakciós KOMA?
:-)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 192
Nem hinném el!

(bár az legalább egyenes.)

LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 191
"Leslie homokos. Ezt bizton állíthatom"

Nocsak!

Előzmény: Törölt nick (188)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 189
Akkor min?
Előzmény: Phoere (187)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 187
Ezen ne vesszünk össze. :))
Szerintem ha más lett volna az első héten a felelős, az esett volna ki.
Ezen túlmenően nem sajnálom Juditot, csak valahogy csípi a szememet, amikor már eleve esélytelenebbnek látok valakit csupán csak a számára teremtett fltételek miatt. Pl. Bálint szerintem kiesett volna ebben a helyzetben, mert akkor még csak azt lááták, hogy rohadt lusta, és a feladat szempontjából ezt kipécézték volna. Akkor még csak az alapján tudtak a bentiek jelölni. Megvolt a közös célpont, a felelős, így volt indok, hogy hatalmaskodik felettük, így ők megmenekültek a jelöléstől.
Később már nem befolyásolta őket a felelősság, mert mindegyik tudta, hogy ő is sorra kerülhet, így más szemmel nézték a felelőst, no meg a felelős is óvatosabb volt. Angi nem győzte nahgsúlyozni, hogy nem akar erőszakosnak tűnni, amikor noszogatni kellett volna a társaságot, be volt sz...va, hogy áldozatul esik ennek.
Előzmény: LUKI (185)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 186
Hát így utólag tényleg 1/2-re ért7ő voltam.
Előzmény: Phoere (184)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 185
Bemondják minden BB után! Szerintem Juditról az első 7-en tökéletesen kiderült milyen.
"Tudod mert ezek olyan buuuták!" Nem emlékszel?
Emlékeztek mikor bement és hátul kivágott ruciban volt, a melltartójának a piros pántját pedig figyelemmel kisérhettük az egész hátán. Emiatt még nem akadtam volna ki rajta, csak azt nem értem, hogy senki nem szólt neki, hogy kislányom figyelj ide:....
Előzmény: Phoere (182)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 184
És kijött? :))
Előzmény: LUKI (183)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 183
Apukám, már tegnap kíhivta csupasz Lesliet!
Előzmény: Phoere (182)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 182
Ez a szlogen honnan van? Én még nem hallottam?
Szerintem Juditot képtelenség volt megismerni. Az első hetet az befolyásolta, hogy felelős volt, a következőt, pedig, hogy jelölt. Aztán kész.
De ez a játék hibája volt. Kellett volna legalább három hét az első jelölésig, akkor lehetett volna esélyegyenlőségről beszélni. Persze akkor is kiderülhetett volna mindaz Juditról, amit írsz, tehát igaz is lehet, de a bent töltött két hét erre kevés volt.
VV: nem szoktam nézni, csak a "sarokpontokra" figyelek oda, azaz jelölés, kihívás és párbaj napja.
Remélem lesz vér a pucájában és tényleg azt az önelégült Lorenzót hívja ki ma.
Előzmény: LUKI (180)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 181
Előzmény: LUKI (180)
LUKI Creative Commons License 2002.11.12 0 0 180
Judit egy elképesztően GONOSZ!, ÖNTELT, HÜLYE liba volt!!! "Judit kényelmét a nemtom milyen szálloda szolgálja" hát besz..ok.

A VV-ben pedig mindenki hülye! Egy órát sem bírnék ki közöttük. A Szabival esetleg. Utálják is rendesen. Én tudom, hogy magam ellen beszélek, de a mai fiatalok között, nagyon magányos egy normális ember élete...

Előzmény: Phoere (178)
Phoere Creative Commons License 2002.11.12 0 0 178
Vagy valamelyik másik. :))

Most már elég régóta megy a műsor és jól érezhető, hogy minden játékosnak vannak hullámvölgyei: amikor a viselkedése szimpatikus, a többségnek tetsző, és fordítva. Igazán az számít a kiesés szempontjából, hogy a szavazás idején éppen milyen a viselkedése. Jó példa erre, Szidni, aki igen mélyponton volt az egyik jelölés előtt, jelölte is a közönség, a következő héten mégis Angéla viselkedése volt visszatetszőbb és Andi maradt, sőt, most már nem is jelölték.
Első héten Zsanettet utálták, túlélte, attól kezdve viszont az ő viselkedése szimpatikusabb volt, mint a jelölttársaié és maradt. Mostanra viszont igencsak kezdett meghülyülni - a Szabi-féle dolgoktól függetlenül is -, úgyhogy szerintem ismét jelölt lesz még a közönségnél is és ebben az esetben legfeljebb Szidnit tudná legyőzni, különben repül. És most igaza is lenne a közönségnek. Pongó pechje az volt, hogy Renátóval ketten voltak, és Pongó (ráadásul mint feladatfelelős) sokkal rosszabbul viselkedett ebben a helyzetben, mint Renáto..
Igazából a nagy vesztes Judit volt. Az első héten ő volt a felelős, próbált ennek megfelelni, úgy, hogy nem volt előtte minta. A többiek élvezték a bulit, a lazaságot és ezt ne tolerálták. Naná, hogy jelölt lett. És vele utálták a barátnőjét, Zsanettet. Jellemző vélemény volt, hogy a második héten már sokan nem jelölték volna.

Szóval a kiesés általában az utolsó időszakban tanusított dolgok alapján dől el (nem számolva a bunda lehetőségével!). Lehetett Pongó tök szimpi négy hete, ha most hülyén viselkedett. Makrai alezredesnek volt egy találó válasza arra, hogy jobb felelős lett volna-e Pongó, mint Zsanett. Azt mondta, hogy NEM! Ugyanis Pongó szinte terrorizálta volna a többieket, annyira komolyan vette volna (ugyanennek töredékét zokon vette Zsanettől - esti fogmosás esete, ami tényleg túlzás volt). Egy katonának is kell tudnia lazán viselkednie, ha a körülmények lehetővé teszik.
Nagyon igaza volt.

Előzmény: inglisvumenke (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!