Keresés

Részletes keresés

mizchris Creative Commons License 2010.10.21 0 0 540
Ja, és kihagytam a Sanctuary-t, ami most indított még, de jó volt az első rész, remélem, legalább ennyire tempósan folytatódik.
Előzmény: mizchris (539)
mizchris Creative Commons License 2010.10.21 0 0 539
Az új évad nekem is vegyesen indult, sorozatbepróbálásokkal, régiek folytatásával és mégarra is jutott időm, hogy daráljak (megleptem magam, mert általában ennyi dolog egyszerre nem szokott sikerülni :D)

Szerelmem, a Stargate Universe kap mindenkitől hideget meleget, elég megosztó a sorozat, vagy nagyon-nagyon véresszájú kritikákat kap (alakult egy külön csoport, aki azt tűzte ki céljául, hogy megbuktassa negatív propagandával a sorozatot, mert akkor hamarabb lesz SG1 meg SGA film, aztán szóltak nekik az írók meg a producerek, hogy ha nem lesz pénz rá, amit amúgy az SGU-ból biztosítanának, akkor nem lesz film sem, szóval maguk alatt vágják a fát; amúgy meg nem értem, hogy azok, akik nem nézik a sorozatot, mert annyira utálják, azok hogy ismerhetik ennyire, de az ilyen mazochistákat szerintem mind ismerjük :D) és kapott nagyon pozitív visszajelzéseket is, hát, majd meglátjuk, meddig húzzák a fiúk, nézettség alapján nem sokáig.

Belekezdtem a Raising Hope-ba, én nagyon kedvelem, iszonyú édes, de van egy ilyen hillbilly humora, csak annak ajánlom, aki bírja az ilyet. Végtelenül bájos és a szereplőgárda brilliáns, Garrett Dillahunt meg nagy visszatérő kedvenc :) Martha Plimptont először életemben a The Good Wife-ban láttam az idegesítő, terhes ügyvédnőként, és már akkor imádtam, itt meg lubickol az egyik főszerepben :)

A Good guys-t még mindig szeretem, a Mentalistát, Lie to me-t, House-t, Chuck-ot meg a Fringe-et zsákolom (mármint gyűjtöm jobb időkre) és egyben tervezek megnézni vagy öt-hat részt. Szitkomokat minden héten gyorsan letudom, a Cougar Town még mindig szívem csücske: édes, totál bohó és nagyon vicces. És korosztályosan is van mondanivalója a számomra :DD

Castle-t minden alkalommal azonnal, már másnap délután muszáj néznem, az tényleg egy igazi sikersorozat, ami mindent magának köszönhet. Alig várom a Justified-ot, és a darám is hozzá kapcsolódik, mert a Deadwood már régi hiányosságom volt, hát megnéztem. Jujj, de berántott :))) Zseniális karakterek, brilliáns színészi alakítások, Ian McShane for prezident (óóóó Lávdzsoj!!!) és egyebek, meg persze Timothy Olyphant is remek benne, de neki ez a déli sheriffes karakter nagyon passzol. És itt is feltűnik (két szerepben is!) Garrett Dillahunt meg a gyönyörű szemű Titus Welliver, akinek iszonyú hülye hajat növesztettek a soriban. :))
Küzdök a Glee-vel, na jó, annyira nem küzdök vele, csak engem nem ragadott magával annyira a hangulat, pedig én ezeket szoktam szeretni. Community-t többen ajánlották, többek közt Candy is, nos, nekiveselkedem, csak jó lehet :) És Fleur álma is valóra válik, mert végre belefogtam a Supernatural darába, teljesen az elejétől, mert én még Supnat-szűz voltam, de már így a 7-ik rész után sejtem, hogy ebből szívcsücsök lesz :) I love The Ackles!
mizchris Creative Commons License 2010.10.21 0 0 538
Ted Danson egy meglepő pasas, azok után, amiket összekomédiázott, szíven ütött ebben a sorozatbab. Sajnos, ezt nem néztem még végig, csak belekapkodtam, de majd egyszer. Míg élek, lesz sorozat, amit elővehetek, ha így folytatom. :))
Előzmény: Törölt nick (515)
mizchris Creative Commons License 2010.10.21 0 0 537
Erre akartam egy like-ot nyomni, de rájöttem, hogy ez nem az az oldal :DD Követlek, rádjelentkeztem.
Előzmény: *Fleur* (512)
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.13 0 0 536
De nem ám!:D
Előzmény: sissoko (535)
sissoko Creative Commons License 2010.10.13 0 0 535
Bakker, az egyetlen sorozatot (Castle), amit tv-ben követtem, elküldik pihenőre...

Ebből darálás lesz! :) Ez a sors vár a Glee-re is, rájöttem, hogy nem elég a heti egy rész.
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.13 0 0 534
Dehogy - olyannak indul, de nagyon hamar szerteágazó lesz; van a férjes-szál, de éppen csak annyira mennek bele, amennyire még egészséges, és minden részben külön ügyek vannak, gyak. a nőről szól, nem a férjéről, a főszereplő Julianna M., az ő szemszöge a sorozat központi szála. Szenzációsak a szereplők, minőségi show, csak ajánlani tudom!
Előzmény: Haragei (533)
Haragei Creative Commons License 2010.10.13 0 0 533
Szia Fleur

A csajt birom,jó volt a Canterbury-ben is,de bevallom én a külön esetes sorozatokat szeretem ilyen témában,ez nem olyan "védem a férjem az összes részben" tipus?
Előzmény: *Fleur* (530)
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.13 0 0 532
Majd belekezdek valamikor, egyelőre csak szemezgetek véle.
Előzmény: sissoko (531)
sissoko Creative Commons License 2010.10.13 0 0 531
Boardwalk Empire-t nézi valaki?
Eddig két részt láttam és nagyon bejövős. Hangulatos kis sorozat.
A pilot elég durva költségvetéssel készült, ráadásul Martin Scorsese rendezte. A szereposztás is zseniális, Steve Buscemi telitalálat a főszerepre.
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.13 0 0 530
Jó ügyvédes a The Good Wife; az egyik legjobb mostanában szerintem.
Előzmény: Haragei (529)
Haragei Creative Commons License 2010.10.13 0 0 529
Szóval nem csak én láttam gyengének a Dr Csont nyitóját:)
A Sorozat Junkies-on is fujoltak.Dexter se kezdett erősen,de a második kezd hasonlitani.
Most miközben várok az uj részekre,a Space Above and Beyondot nézem ujra.
Kár hogy elkaszálták,sajnáltam,mint a Firefly-t is.
Beindult a Big Bang theory is,éppen a Junkies-on igazuk van ,de én csipem,a Sheldon nevű nemnormális kapott egy csajt maga mellé:)
Indult a Stargate Universe is....nem tudom megkedvelni.

Valami jó ügyvédes sorozatot nem tudtok ajánlani?
Elkezdtem nézni a Canterbury's law- ot,szerintem elég erős volt mégis kasza lett.
Néztem a Shark-ot,JW rulez:)az is kifujt.
Megy ez a másik,Justice(?) a hullaprofi csapat,annak se látom uj részeit.
Néztem még egyet,az nem tudom hogy megszünt-e,vagy majd indul,a Barátok közt Ross-ának a hasonmása játszott benne,a sorozat tetszett,de a gyerek idegesit:)
Alapból a magyar dadogós Ross szinkron miatt kiráz a hideg az eredetitől is.
Előzmény: Haragei (528)
Haragei Creative Commons License 2010.10.06 0 0 528
Ja,ja....most hogy nézem:)Mert ki ismeri fel?Olvasni olvasom,de nem ismerem.
Amugy a fazon (akit játszott)állati karakter volt:)
Előzmény: *Fleur* (527)
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.05 0 0 527
Szerintem keversz valakivel- bár tudok franciául, de francia fórumra nem járok, elég nekem az a pár agyament francia és kanadai barátom :D (ördögi vigyor) - mindenesetre üdvözlöm az ottani alteregómat:D

A Mentalistát nem nézem, viszont a Son of Anarchy-ban tényleg benne volt Stephen King egy röpke jelenet erejéig?
Előzmény: Haragei (526)
Haragei Creative Commons License 2010.10.05 0 0 526
Szia
Off
De nem vagy hasonlóval a francia topikon?
on

Nem szidtam egyiket se,de a Dr Csont mintha kezdene kifulladni,valamit kell változtatni
lassan.Amugy se tudom meddig huzzák még ezt az egymást kerülgetést,szerintem több érdekes szálat nyitna meg, ha egymásnak ugornának hőseink.
A doki karaktere se jó irányba változott,jobban állt neki az erősebb autista-géniusz:)
vonal.

Dexter ő hozta a szintet,de az előző évad engem s...re lökött a végével.
Kicsit örültem is :) a spoileres dolognak

A mentalistának nem is emlékszem a sztorijára,ott a főkarakter viszi a hátán a sorozatot,bár nincs rossz háttere,a bánatos csajszi nekem rokonszenves,a koreai nagyon eltalált, a nyugodt,érzelemmentes figurájával.

Majdnem azt irtam,hogy mindhárom sorozatnak jó a szinkronja,aztán jutott eszembe hogy feliratosan nézem:))
Az Angel óta(mikor lecserélték Németh Kristófot,abba is hagytam) óvatos vagyok.
Előzmény: *Fleur* (525)
*Fleur* Creative Commons License 2010.10.05 0 0 525
Nagyon helyes, hogy átkóvályogtál:D Bár nem túl pörgös itt az élet, de olykor beindul:)

Nekem bejöttek az általad említett évadnyitók, nem értem, miért kell rögtön az első részből levonni konzekvenciát, egy évadnyitó nem arra hivatott sosem,hogy cliffhangerek és más ezer rejtély legyen benne rögtön... szerintem. Nem mondom,hogy kirobbanó volt az összes, de még csak ezután jön a java :-P (vagy nem, de akkor majd szidjuk az évadzárón az egész évadot:D).

Nem tudom, honnan ismerős a nickem (talán a filmes topikból? :D :P), a kanadai magyarok fórumát ismerem, regisztrálva is vagyok,de nem ezzel a nick-kel... :)
Előzmény: Haragei (524)
Haragei Creative Commons License 2010.10.03 0 0 524
Sziasztok

Fleur tanácsára átkóvályogtam ide,mostanában én is sorozatfüggő lettem:)
Ideposztolom akkor ami eredetileg a filmes topikba ment:

-Dexter évadnyitó......közepesen erős.
-Dr Csont évadnyitó-nulla
-Castle 1-2 évad -ez egy elég szórakoztató sorozat,a főszereplő srác a Firefly kapitánya,itt egy extravagáns milliomos iró,belibben slusszpoénként a sci-fi sorozat
kapitányának öltözve:)
-Mentalista évadnyitó-itt mindegy milyen a sztori,a srác viszi a vállán,jól kontráznak alá a nyomozót alakitó szinészek,kivéve a csajt,én őt is szeretem,bár olyan arcot vág mint egy bánatos blöki,aki elől ellopták a csirkelábat.

Várós:-Son of Anarchy,Bundy-né nagyot alakit,meg a boxerképű banadavezér (Hellboy)
Azóta megnéztem az első hármat,hozza a szinvonalat.
-Justified....viszi a főszereplő ezt is,meg a két keresztneves redneck környezet is OK
.

Leginkább csak azért rakom be,hogy legyen valami,ugyanis ha van itt egy hsz em nem kell keresgetnem a topikot,hanem megnézem az adatlapomon:)

Fleur,olyan ismerős a nicked,nem vagy te rajta a Kanadai magyarok fórumán?
*Fleur* Creative Commons License 2010.09.29 0 0 523
Én is dettó így vagyok... annyi különbséggel,hogy magyarul, tévében egyáltalán nem követek semmit, viszont most, hogy beindult ,a heti 9-10 sorozatadag megvan, és akkor még nem is írtam extrém számot... A FNL utolsó szezonját eszméletlenül várom... nagy kár,hogy utolsó, de tény,hogy nem lehet a végtelenségig húzni (méé' nem?! :P).
Castle, Glee és Dexter is rock! ;)

*a mai Glee és House mekkora volt már? Aki nézte, tudja... *
Előzmény: sissoko (522)
sissoko Creative Commons License 2010.09.29 0 0 522
Köszi, akkor lehet, hogy ezt hanyagolom! Azóta már megnéztem az első részt, de engem sem győzött meg.
Community? Meglessük.
Egyszerűen túl sok a jó sorozat, így ha bepróbálom, de nem jön be azzal értékes időt veszek el a többi elöl. :)
A Glee nekem is nagyon bejön! A heti egy rész nekem pont jó, azt hiszem nem fogom ledarálni. Viszont elég hülye időpontban van. Ahogy olvastam a szinkron nem sikerült minden szereplőnél túl jóra (ahogy általában), lehet, hogy egy részt bepróbálok angolul.
Tévében egyedül a Castle az, amit rendszeresen nézek. A kedd este eddig a Mentalista-t jelentette, véget ért a második évad, gondoltam bepróbálom a Castle-t, és nem is rossz. Viszont nem fogom kivárni, hogy az rtl megvegye a Mentalista 3.évadát, úgyhogy az első rész már lent is van.
Aztán itt az új sorozat a Boardwalk Empire, aminek a pilotja szintén itt figyel a gépemen, és állítólag nagyon jó.
Ráadásul elindult az Office 7.évada, és október végén kezdődik másik nagy kedvencem a Friday Night Lights záró szezonja is.
Plusz a Dexter-rel leragadtam még a 3.évad elején, azt is illene már bepótolnom. :)

Kinek van ennyi ideje? :)
Előzmény: Frizuravarjú (520)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.09.29 -1 0 521

A Glee-re én is nagyon rácuppantam:-)

(És vicces, tele van ex-Heroes szereplőkkel.)

Előzmény: Candy Perfume Girl (517)
Frizuravarjú Creative Commons License 2010.09.29 0 0 520
Az Office nekem is nagy kedvencem, ennek ellenére a Parks and Recreation többszöri nekifutásra sem tudott megfogni. Sajnos szerintem sem a színészek, sem a karakterek nem rúghatnak labdába sem Steve Carellék mellett, plusz a szkript is jóval gyengébb.
De azért egy próbát megér szerintem, hátha bejön neked, bár én is a Communityt ajánlanám inkább:)
Előzmény: sissoko (519)
sissoko Creative Commons License 2010.09.27 0 0 519
Parks and Recreation-ról vélemény?
Érdemes belekezdeni? Azt hallottam hasonló, mint az Office. Azt meg nagyon bírom. :)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.09.08 0 0 518
Olvaslak, csak így tovább! :)
Előzmény: *Fleur* (512)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.09.08 0 0 517
Új sorozatszerelmem van: Community! 3 nap alatt egy évad, azt hiszem, ez nálam rekord. :) Nagyon darálásra termett sorozat, nagyon szórakoztat ekkora mennyiségben, és nagyon-nagyon megszerettem a humorát meg a karaktereit. Pedig érdekesen indult, nem igazán éreztem, nem tudtam, mit akarnak ezzel, de tulajdonképpen annyira egyszerű az egész, és működik, hogy nem is kell ennél több: 7 ember barátsága egy olyan közegben, ami ha nincs, ezek soha a büdös életben nem kerülnek közel egymáshoz, itt meg hamar elválaszthatatlanok lettek. Ritka, hogy egy sorozat ennyire természeteen, nagyobb komplikációktól mentesen meséljen a barátságról, és mégis hihető, ahogy ezek a teljesen különböző életkorú és hátterű emberek egy furcsa családdá kocsácsolódnak. Nagyon szerethető az egész, valahogy így tudnám összefoglalni. Nem olyan hangos és harsány, mint a Glee (alázzák is rendesen, hehe), ami azért nekem továbbra is az évad sorozata, a Community lassan és csendesen szeretteti meg magát, de a 10. rész után már egyértelműen ki tudtam mondnai, hogy imádom. Több részt meg kell nézni belőle zsinórban, hogy ráérezzen az ember az ízére, de megéri, nagyon is! Alig várom a 2. évadot.
*Fleur* Creative Commons License 2010.09.03 0 0 516
Köszi, Aribeth; elkezdem, aztán lesz, ami lesz. :))))
Előzmény: Törölt nick (515)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.02 0 0 515
A Damages néha valóban dögunalmas (ezért sem vitt még rá a lélek a második évadra), de összességében egy magas színvonalú, remekül megírt sorozat. Nekem baromira tetszett, ahogy az idősíkokkal szórakoztak, és a színészeket is egytől egyig imádtam.
Amúgy a fene se hitte volna, hogy Ted Dansonnek ennyire jól áll a dráma.
Előzmény: *Fleur* (514)
*Fleur* Creative Commons License 2010.09.01 0 0 514
A Damages-t most akarom elkezdeni; valaki, vélemény? Mármint a sorozatról, nem arról,hogy most kezdem el. :D Nézhető? Nyilván Glenn Close garancia egy bizonyos színvonalra, de attól még lehet dögunalom egy ilyen jogi ügyes sorozat. A The Good Wife jó példa arra, hogy meg lehet oldani szuperül egy jogi témákkal megalapozott sorozatot, de a Damages-ről nem informálódtam egyelőre.
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.08.29 -1 0 513
A retekklub szombat délután elkezdte adni a Glee-t. Elékeveredtem...Sztem aranyos. Lehet, h nézni fogom.
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.27 0 0 512
Önreklány vagyok, összedobtam valamit, majd fejlődik, de sorozatos, ezért libbentem ide be:) Aki akar, nézzen bé hozzám, velkám és minden.:)

http://p-plastic.blogspot.com/
*Fleur* Creative Commons License 2010.08.27 0 0 511
Elkezdtem enfin a Spartacus szexésvérfarkakésegyéb izé vér és homok, szóval a Spartacust, nem mondom,hogy könnyed délutáni matiné, több szempontból sem...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!