Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.05.27 0 0 209
A minap kaptam postán egy argentin kiadású kalóz CD-t, olyan felvételekkel, hogy el se hiszem még most sem!!!!
Holnap megosztom veletek (illetve még ma)
kenobi Creative Commons License 2000.05.25 0 0 208
Lehet tudni valamit dedikálásról?
vinyo Creative Commons License 2000.05.24 0 0 207
Biztos azért, mert olvastam a veled készült interjút a Ragyogásban. :)))
Azt hallottam, hogy az angol slágerlistán rajta van a Wicker Man és hatodik.
Van valaki, aki játszott már az Ed Hunterrel ?
Előzmény: supertzar (206)
supertzar Creative Commons License 2000.05.24 0 0 206
Remélem is :-)
Láttam a 10-es listádat. Mit mondjak, vannak átfedések! :-)
Előzmény: vinyo (205)
vinyo Creative Commons License 2000.05.24 0 0 205
Azt ugye tudod, Supertzar, hogy a Nicko-s kérdést ironikusnak szántam ??? :)))
Előzmény: supertzar (201)
Sinus Creative Commons License 2000.05.24 0 0 204
Nekem valaki aszonta hogy 5000 helyre eddig 6500 jegyet adtak el...F@szkivan hogy az e-klubos tomegnyomor utan se tuggyak egy kicsit nagyobb helyre tenni :(
prisoner Creative Commons License 2000.05.23 0 0 203
Szerintem a Ghost intró nagyon jó lett, az alapriff pedig engem a Can I Play With Madness-re emlékeztet. A gitárszólók utáni rész pedig mintha egyenesen a Fear lemezről lenne leszedve. Nemrég olvastam egy Bruce interjúban olyasmit hogy ezt a témát Harris hozta, és a dal alaptémájához is nagyon jól illeszkedik, olyan mint egy tengeri vihar, legalábbis szerintük :))
Előzmény: Wisey (202)
Wisey Creative Commons License 2000.05.23 0 0 202
Ha már ennyien hallottuk a Ghost-ot: szerintem a szám kezdete és a refrén kicsit hasonlít a Man On The Edge nyitóriffjére. Ezt persze nem úgy értem, hogy kifogytak az új dallamokból, csak nekem úgy hallatszik :-)

Supertzar!
Többször is említetted, hogy titkosítják az új albumot - ennek ellenére három szám (Wicker Man, Ghost ..., Fallen Angel) is elérhető. Lehet, hogy az EMI-ból ügyködött valaki? :-)

Evil!
Megkaptad a levelemet? Ráérsz valamikor?

supertzar Creative Commons License 2000.05.23 0 0 201
Új Maidenből nincs előzetes, óvatos a kiadó, csak a megjelenéskor kapnak az újságok is promo-példányt. Öt nótát hallottam eddig, azok nagyon jók, különösen a Ghost tetszik.
Ha hallottad már a Wicker Mant, hallottad a duplázót is Nickonál. Hosszú-hosszú idő után ő is megfeszült ezen a lemezen szerintem, legalábbis az eddig hallott dalok nekem ezt mondják.
Júniusi HP-ben nem is lesz a Maiden album, majd csak júliusban.
Előzmény: vinyo (197)
The Evil Creative Commons License 2000.05.23 0 0 200
Az én koncertjegyem vagy három hónapja elfogyott, a többiről nem tudok :)
Előzmény: prisoner (199)
prisoner Creative Commons License 2000.05.23 0 0 199
Nem tudom ki hogy van vele, én már hallottam 3 teljes számot a lemezről: The Wicker Man, Ghost Of The Navigator, Fallen Angel. Plusz belehallgattam a címadó számba is. Ez alapján szerintem elmondható hogy ez a lemez egyszerűen klasszikus. Valahol igaza volt Bruce mesternek, amikor azt mondta hogy a lemez a Piece Of Mind modernizált változata(jókora Seventh Son és Fear hatásokkal...).
Egyébként tud valaki valamit arról, hogy fogynak a kocertre a jegyek ?

UP THE IRONS!

Előzmény: vinyo (197)
The Evil Creative Commons License 2000.05.22 0 0 198
A Steve az E-klubos buli előtt dedikált, nekem is aláírta a koncertjegyem! :)))))))))))))))))
Bent, még a koncert előtt, a Janick-et is sikerült elkapnom egy fotó erejéig! Aláírni nem tudta a jegyemet, mert kifogyott a tolla, fél percig szenvedett vele :)))))) Óóóó Janick!!! :)
Előzmény: evil_blue (196)
vinyo Creative Commons License 2000.05.22 0 0 197
Supertzartól szeretném megkérdezni, hogy ki keltette fel, egyáltalán felkeltették-e, miután elaludt az új Maiden hallgatása közben. Ugyanis, ne felejtsük el, hogy hiába jött vissza Dickinson, a doboknál továbbra is az unalmasan és egyhangúan játszó Nicko McBrain ül.
Most komolyan, jó a lemez ???
evil_blue Creative Commons License 2000.05.22 0 0 196
Hi!

Meséltek nekem olyanról, hogy (pl. a Rhapsody) koncert előtt valamivel el kezdtek gyülekezni az emberek és akkor volt dedikálás. Erről tudtok valamit általánosságban? Maiden-nél szokott lenni ilyen? Én a legutóbbi alkalommal (E-Klub) nem halottam erről...
Persze nem létkérdés, csak gondoltam felvetem. Biztos akadnak nálam okosabbak itt is :-)

OFF
Ha a 7-ei koncert után van még kedve és pénze :-) valakinek, jöjjön el a Uriah Heep koncerte is!
[Info egy másik topic-ban.]
ON

Wisey Creative Commons License 2000.05.19 0 0 195
Na, kinek hogy tetszik a maxi?
A Wicker Mant már többen is hallottuk korábban, így az nem volt meglepetés (bár azért jobban szól, mint az mp3...). A két Bayley-dal koncertverziója nagyon tetszik. Tökéletes hangzás, intenzitás, igazi koncerthangulat...
A videoklip sem rossz, bár nem tudom, mit jelképeznek azok a nagy fehér "lufik"...

A Napster jóvoltából már hallottam a Ghost Of The Navigator számot is, ami szerintem mások tetszését is elnyeri majd...
A hivatalos honlapon pedig bele lehet hallgatni a címadó számba is, és látható az új album borítója is. (csak nem tudom, ki alkotta)

Wisey Creative Commons License 2000.05.14 0 0 194
Hát igen, ilyenkor sajnálom, hogy nem néhány évvel korábban születtem :-)
Az említett videón (12 Wasted Years) csak egy rövid részlet látható a Run To The Hills-ből... Az mindenesetre jól látszik, hogy a fákon is ültek rajongók, és nekem úgy tűnt, "telt ház" volt a parkolóban.
Szerintem idén hasonló intenzitású buli várható, pontosan amiatt, hogy a tagcserék után ismét "éhesek" lettek.
Ezért nem megy a fejembe, miért nem tették át már tágasabb helyre az idei koncertet...

Más.
Az új kislemez itthon csak május 17-én lesz kapható, az album pedig május 31-én várható!
Egy kis reklám: a Headbangerben máj.31-től jún.8-ig csak 2990Ft lesz a CD!!!

Előzmény: PHOBOS (193)
PHOBOS Creative Commons License 2000.05.14 0 0 193
Igen,igen !!

Én ott voltam a parkolóban. Már az első szám felétől el volt veszve a közönseg, velem együtt. Ez volt az a koncert, ahol meg a legesleghátsó sorok is tomboltak. Azt látni kellett volna ahogy Adrian,Dave es Steve bedőlt a számokba, Bruce pedig mint fékevesztett fenevad száguldozott közöttük és énekelt valami démoni módon.Minden féléket behajigáltak neki, elszórakozott többek között egy néphadseregbeli katona sapkával,meg egy agyonizzadt tornacipővel is.
A fák a parkolóban nem nagyon élték túl a koncertet.Mintha tankok vonultak volna arra. Többé nem is rendeztek ilyesmit ott.
Évekkel később az MTK pályán már joval visszafogottabb volt minden, mintha a sikerek kicsit jólakottá tették volna a maiden-t.
Azért remélem a sok tagcsere kavarás után, ebben a sosemvolt felállásban ismét éhesek lesznek.

flitter Creative Commons License 2000.05.10 0 0 192
Nem rossz kis együttes az...
Előzmény: The Evil (158)
Wisey Creative Commons License 2000.05.07 0 0 191
Na, megnéztem a 12 Wasted Years videót...
Rajta a régi Di'Anno-s fellépések, majd Eddie kivégzése, egy lengyel esküvő, egy elbaromkodott tévéfellépés, majd a '84-es BS-parkolós koncert!

Már anno a topic elején zgyan volt szó a régi magyar koncertekről, de most újra érdeklődnék: volt-e valaki már '84-ben?

reality Creative Commons License 2000.05.06 0 0 190
The Evil!

Ha mar megrendeled a maxikat, legyszi ird mar ide, hogy mennyibe kerul cuzamme az egesz. Az 5.50Ł tenyleg nem lenne sok, plane, hogy egy posztert is adnak melle, dehat ugye a jarulekosok. Azt irtak, hogy ha dob az ember egy megrendelo emilt, akkor valaszlevelben leirjak a teljes arat + a fizetes modjat. Elore is koszi!

Azert ha mar szamokrol van szo, nem hiszem, hogy edes kis hazankban olcsobb lenne egy maxi, SOT!

Előzmény: The Evil (188)
Wisey Creative Commons License 2000.05.05 0 0 189
The Evil!

Igen, az az 5.5 font még kibírható lenne (kb 2200Ft), de ki tudja, mennyi a postaköltség? Én akciós Chelsea-mezt szerettem volna rendelni, de sajnos a szüleim nem mentek bele, pont a postaköltség miatt (nekem pedig nem lett volna rá pénzem...) :-(

A DT-maxit a MediaMarktban (Europark) vettem, de kapható a Headbangerben (Határ út; Europark mellett), és gondolom más helyeken is...

Érettségi szünetben majd én is jobban ráérek, akkor "összeröffenhetünk". :-)

Most viszont kilépek, mert kb ilyenkor kezdődik a Fekete Vipera :-)

Előzmény: The Evil (188)
The Evil Creative Commons License 2000.05.05 0 0 188
Wisey!
Akkor majd mi is megbeszélünk valamit. Csütörtökig nekem elképesztően nincs időm még evés-alvásra se nagyon. Csak a tanulásra :(((

Amúgy egy Wicki CD 2.99Ł, de ha kettőt rendelsz akkor úgy emlékszem 5.50Ł + postaköltség. Nekem megéri! Úgyhogy nem is töltöm le a Wicker Man videót, úgyis rajta lesz a CD-n...

A Dream Theatert hol vetted?

Előzmény: Wisey (187)
Wisey Creative Commons License 2000.05.05 0 0 187
The Evil!

Mennyibe fog így kerülni? Az angol verzióknál úgy emlékszem az egyiken a Man On The Edge+Powerslave a másikon a Futureal+Killers koncertverziója (Ed Hunter Tour '99) található. Valamilyen poszterről nem olvastál?

Félig off-topic:
Holnap valószínűleg találkozok Murray-val, majd hozza a videót (12 Wasted Years) és a CD-t is...
Amúgy most vettem meg a Dream Theater új maxiját (Through Her Eyes), kb 30 perc koncertfelvétellel (összesen 40 perc zene 1100Ft-ért!)

Előzmény: The Evil (186)
The Evil Creative Commons License 2000.05.05 0 0 186
Wisey!
Én a jövő héten már meg is rendelek két különböző verziójú Wicker Man kislemezt az interneten!
Előzmény: Wisey (185)
Wisey Creative Commons License 2000.05.05 0 0 185
Ideje felhozni ezt a topicot...

Mint tudjátok, május 8-án kerül(?) a boltokba. Íme a számlista:

Track 1 - The Wicker Man
Track 2 - Futureal - Live Recording
Track 3 - Man On The Edge - Live Recording
Enhanced Video - The Wicker Man - Directed by Dean Karr

A videoklipp megtekinthető a hivatalos honlapon! Épp most töltögetem...

Talán egy kicsit későn, de mp3-mániákusoknak ajánlom a következő címet:
http://www.extra.hu/eddie11/mp3/wickerman.mp3
(több mint 4MB a szám)

Az MHH topicban felvetődött egy pletyka, hogy a koncert átkerült a Kisstadionba...Ma érdeklődtem a Multimediánál, talán válaszolnak rá...

The Evil Creative Commons License 2000.04.28 0 0 184
Na mi van ezzel a topikkal?
Június 21: Blaze első szólóalbuma a boltokban! Külföldön legalábbis biztosan!
The Evil Creative Commons License 2000.04.06 0 0 183
Supertzar: még csak a hivatalos honlapon leadott 1:15-öt hallottam, úgyhogy inkább nem mondok véleményt! Igazi rajongóhoz méltóan megvárom május 8-át, azt hiszem... Bár, ha *véletlenül* rábukkanok a Napsteren, akkor azt hiszem, letöltöm... :)
Mondd, a Hammer Barlangban is ott lesz május 8-án a kislemez? Mikorra várjátok az árut?

Olvastavalaki az "Infinite Dreams" c. angol nyelvű Iron Maiden biography-t? 1996-os kiadású, Magyarországon még nem láttam sehol, egy brazil Maiden fan barát(nő)m küldte el nekem a múlt héten.
Iszonyatosan jó! Szerintem kábé 12x jobb, mint a Vasszűz fogságában, bár más megközelítésből vizsgálja a Maiden karrierjét.
Supertzar, ha lefordítom művészien, akkor nem akarjátok kiadni????

Wisey Creative Commons License 2000.04.04 0 0 182
"The concert with Iron Maiden at the Sjöhistoriska Museet on the 27th of June will be moved to a larger arena, Stockholm Stadium. The demand for tickets was exceptional and Sjöhistoriska is already almost sold out with more than 15,000 tickets sold."

Tehát a svéd koncertnek már sikerült nagyobb helyszínt találni... mellesleg sikerült utólag meghívniuk a Slayert is...

Belehallgattam a Wickerman-be is... Tetszik, de jobb lenne azért a teljes számot végighallgatni :-)

supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 181
Így van, az biza a Running Wild riffje. Szerencsére csak az elején egy kicsit :-)

Előzmény: prisoner (180)
prisoner Creative Commons License 2000.04.03 0 0 180
Szerintem is inkább duplázó, mindenesetre úgy látszik hogy Maiden-ék meghallgatták a jótanácsokat, sőt végre tanultak a kritikákból is.
Egyébként az OOOzás alatt van egy jó kis gitárharmónia a la Heaven Can Wait. Szerintem Adrian az, sőt a szólót is mintha ő játszaná (ha egyszer ő a dal fő szerzője :)) )
Ami a gitár intrót illeti, az viszont egyértelműen Running Wild a Judas-tól, kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá Ripperék.
Előzmény: supertzar (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!