Az evés nem étvágyfüggő.Neked mert még ilyen kicsi és fiatal vagy mindig enned kell hogy nagy és gyors legyél (persze ügyes is).Ha nem bírja a gyomrod akkor ne nézd amikor eszel, de egyél POFIKA!!!
Csonti ! nagyon guszta a képed!!!!! Pont aakkor néztem amikor ettem! és elment az étvágyam!!! köszi:) remélemlejösz edzeni mert hiányzik a csúnya hangod:) na csocsi
MZ, dumáltam Wall kollégával ( jók lettek a fényképek! ) de akkor még nem tudtam, hogy pontosan mikor lesz meccsetek. Ezért abban maradtunk, hogy megnézem a kiírást, aztán megbeszéljük. Azóta sikerült megnéznem, ezért szúrtam ki szeptember 16-át. Reményeim szerint minden összejön és ellátogatok hozzátok!
AJ
Ps.: Csonti jelezz vissza légyszi itt, vagy mail-ben, hogy átmentek-é a képek!
XL-es és 2XL-es pólók vannak. Ha a szerdai edzésig visszajelzel, hogy milyen kell és kijössz a szerdai edzésünkre, akkor lesz pólód a BBK meccsre, egyébként nem... ;))
1enlőre nem tudjuk akik nevezve lettek a kupára, azok szerkóját kapják meg átmenetileg, akik sérülés miatt nem tudnak sem edzeni, sem játszani a témában Gerit, Gyurit, Trugyit és Bélát kell keresni természetesen amint +jönnek a cuccok, minden megy vissza az eredeti gazdákhoz
Az amerikai Top 50 élmezőnye (dollár)
Tiger Woods (golf)
97 628 024
Phil Mickelson (golf)
45 971 710
Shaquille O'Neal (kosárlabda)
34 000 000
Kobe Bryant (kosárlabda)
33 656 932
Carson Palmer (amerikaifutball)
31 550 000
LeBron James (kosárlabda)
28 621 800
Derek Jeter (baseball)
28 000 000
Alex Rodriguez (baseball)
27 000 000
Dale Earnhardt Jr. (autóverseny)
25 761 830
Michael Vick (amerikaifutball)
25 400 000
A nemzetközi Top 20 élmezőnye (dollár)
Michael Schumacher (Forma-1)
80 000 000
Valentino Rossi (motorversenyző)
30 000 000
Ronaldinho (labdarúgás)
29 100 000
Marija Sarapova (tenisz)
25 421 283
David Beckham (labdarúgás)
23 000 000
Szuzuki Icsiro (baseball)
22 500 000
Roger Federer (tenisz)
22 137 018
Ronaldo (labdarúgás)
21 600 000
Macui Hideki (baseball)
21 000 000
Christian Vieri (labdarúgás)
20 000 000
Carson Palmer (amerikaifutball) A Cincinnatti Bengals játékosa tökéletesen bizonyítja, megfelelő szerződéssel ellensúlyozható a reklámbevételek hiánya. A 30,75 millió dolláros összegből ugyanis mindössze nyolcszázezret tesz ki a szponzori segítség. Hja, kérem! Ha az ember kilenc évre szóló 119 milliós szerződést köt (plusz ugye a bónusz és a prémium), az ne is panaszkodjon.
Ugye 2-án lesz majd szurkolói busz??? Mert szeretnék menni buzdítani!!!
Már edzem a hangszálaimat, ugyanis szeretném elveszíteni néhány órára a hangom egy győztes meccs után. Légyszi segítsetek nekem ebben egy győzelemmel! :-)))
GOOOOOOOOO SOLDIEEEEEEEEEERS!!!
Doki(The Soldiers Choir)
Utóirat: Addig a sapkámhoz még beszerzek egy Soldiers pólót! :-)
Misi mivel bátyám nincs itthon(Ricsi#50), és ha Szabiék(#87) elvisznek,ami eddig 100%,akkor ott lesz a dvd.Ha estleg nem jutnék el pénteken minden képpen megkapod!Go Soldiers!
Akkor ezek szerint ha a csapat bejut a döntőbe (és miért ne jutna be ) akkor te mindenféleképpen jösz:)))
Én megmondom öszintén nem igazán vágyok a Bevetési irányra (ezzel a nagyfőnökséggel, nem PZolira gondoltam)
George!Az baj hogy már egy párszor sikerült rálépni a gipszemre, ez gáz?
A másik hogy a csont forradás mennyi idő?Nem a teljes hanem hogy a két töröt ki genya össze tapadjon és nem moztuljon el pl. attól hogy kiszökdécselek a budira meg ilyenek?Csak szigorúan szakmai szempontok.Mint orvos a betegnek semmi személyeskedés mert azt nem bírom.Köszi
a bevetési irány a kedvencem pk soför élet,fütött kocsi,zene benne,....
ha nem játszunk akkor meg a pompom csajokat vesszük kezelésbe és dicsekszünk a harci sérülésekkel:)
dzsodzsi!
lenne egy szakmai kérdésem hozzád és a Hardy-hoz: szept 11ig vagyok kiirva eü szabra, és akkor nap műtenek. mi a teendő ???? mert friss műtéttel nem fogok kecsóra levezetni legalább 1 hétig!!!