Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
LOL ez nagyon nagy baromság. IMHO az az internet lényege, hogy senki nem ismeri a másikat (ezért vannak a nick-ek, tehát senki nem a saját nevét írja be a regisztrációs ablakba). logikus. hogy ezek a dolgok a "Való Életben" nem valósulhatnak meg. sok hűhó semmiért.
az információs szupersztráda világán kívüli ("in real life") súlyos hátrány kiltátásba helyezése, amely alkalmas arra, hogy a megfenyegetettben komoly félelmet keltsen
pld "megkereslek, lemeszárollak", "megvárunk és megverünk", "felnyomom a basszgityódat a s*eggedbe, te állatobszerver", stb
t moderátorok !
érdeklődöm, hogy nem lenne-e lehetséges a MM-ba egy új pontot bevezetni, mondjuk olyasmit h "közveszélyes idegesités" amely alapján az egész indexet irritáló és roppant arrogáns illetőket egyszer s mindenkorra le lehetne tiltani az öszes nickjükkel együtt ? ábszolút semmilyen célzatosság nincs a kérdésemben természetesen, teljesen csak általánosságban beszélünk.
hát igen, a 40-es és 50-es években is sok hasonló jellegű felhívás volt, amelyeknek készséggel tettek eleget a hozzád hasonló tipusú emberek. joggal lehetsz büszke magadra.
"A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthat minden egyes hozzászólást. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Etikai szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze az adott fórummoderátorkörének."
Én egy szemét neonáci feljelentő vagyok, mert eleget teszek ennek a felhívásnak. Logikus, nem...?
Meg tudom magam védeni. Nemigen menne a fiúkának az a kéztörés. De ha fordítva lenne - én írtam volna ezeket neki (bár ez lehetetlen, mert én nem vagyok ilyen kulturálatlan) -, akkor engem biztosan letiltottak volna egyből.
Balázs néha valóban nagyon sok, de sokkal elviselhetőbb, mint egy xtarzanx.
"Mellesleg megnéztem az ominózus topikot, a Balázs haverod legalább olyan kulturálatlan hangnemben társalog, és még jópáran onnan. Esetleg ne töröljük az egész topikot mindjárt?"
Szerintem ez a topic tök nyugis,a hangnem is annak mondható. Nagyritkán idetévedő "őrültek" kiváltanak némi indulatot. Ki bírja megállni, hogy ne ugasson vissza?
Oké, akkor "Tisztelt moderátorok, véleményem szerint XY nick Z topikban az MM ezésez pontjába ütközőket ír, légyszi, nézzetek utána, satöbbi". Ez a "Deletet neki!!!!!!!" stílus mifelénk nem járja.
Mellesleg megnéztem az ominózus topikot, a Balázs haverod legalább olyan kulturálatlan hangnemben társalog, és még jópáran onnan. Esetleg ne töröljük az egész topikot mindjárt?
...minden tiszteletem mellett megjegyzem, hogy mi csak ennek szellemében jártunk el:
"A moderátorok viszonylag kevesen vannak, így egyikük sem láthat minden egyes hozzászólást. Ezért kérjük, hogy ha egy felhasználónk olyan bejegyzésre bukkan, amely megítélése szerint jelen Etikai szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezze az adott fórummoderátorkörének."
Nálatok van a lehetőség, mi csak kérünk szépen benneteket...
supernova és szopi tudják, mi a dolguk, ezért lettek moderátorok. nem kell javaslatokkal traktálni őket, felkészültek ők ahhoz, hogy önállóan döntsenek a kérdésben
Javaslom xtarzanx-t hozzászólásaival együtt törölni. Szájkarate-hősünk ismerős, szerintem már egem is le "kisegerezett". Delete-t neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!