Nem biztos. Nekem honvédségi élményem - boldogult előfelvételis zöld korszakomból - amikor a kantinban végre csokoládéhoz jutottam, nevezetesen Kapuciner szelethez, de nem én voltam az első... Megindult az evolúció benne és már szorgos kis valamik falatoztak előttem, megannyian...
Alaposan befricizhetett a Mester, hogy azóta azt sem tudja milyen nap van. Vagy teljesen belazúlt és ízé. Mondjuk ma reggel én sem voltam frappánsan meggyőződve, hogy milyen nap van.
Nagyon lassan röppen az idő. Éppen ma tájékozódtam a naptáramban és kiderült, hogy ma még csak janurár 4-e van. Én meg azt hittem, hogy már több. Pedig szinte emberemlékezet régen volt már Editkéékkel és a többiekkel a szilveszteri hangulat. Holnap már munkavégzés lesz vagyis munkahely.
Napsütéses-havas kirándulás után megjutalmaztuk magunkat Forest Gamp-al, és valahogy végig emlékeztetett Valakire -hacsak kicsit is- aki már régóta megfelejtkezett rólunk.
A Mester hölgyismerősei közül kéccségtelenül Editke a legsziNpopásabb.
Plusz macskaszakértő, hiszen gyakran látta el jótanácsokkal még a Mestert is. !!! Ami ugye ritka mint a rózsaszín holló. Akár házassági kombinációt is el tudnék képzelni.
Mi lesz Frici és Jolán nélkül? Ez is izgatott kérdés. Egyátalán ki főz kávét, ha Jolán külföldi hölgy lesz ?
Nekem úgy tűnik a Mester nagyon megkedvelte Editkét . Akár titkolt szerelmi szálat is felfedezni vélek. Mintha némi szomorúság is áradna szeretett Mesterünk soraiból.
kimarad a munkahellyen? A Mester egyedül győzi a sok megfeszített munkavégzést? na azér az naggyon jó érzés hogy személyessen kiván a z intenetsugárzón keresztül Buék ünnepet!