Center kérdésben nincs igazad, mert volt itt egy meccsre (kb 3 napig) a szintén nagy fogás Klepo is, igaz nem sokat láttunk belőle. :)
Az edző kérdést is beszéltük már számtalanszor, hihetetlen érzékkel nyúl bele; Berezsnoj, Farkas, Mijkovics (vagy kiafaszom volt az kopasz törpe, nem a Báne, a másik :) )... Zoki, Miljkovics meg Ivkovics (miatt jött) hozta, nem ő.
Pipi, ha marad, szerintem hosszabb távra nem lehet rossz. Jobb játékosokkal, többre lenne képes. Persze ki tudja biztosan.
Ne má,ilyent ne mondj! Inkább 2 évben egymás után legyünk 9! A 13.hely nagy szégyen lenne és elfogynának a nézők. Meg a Robert barátunk se jönne ilyen csapathoz. Tibiről nem is beszélve! :)
Mennyien lesznek a következő hazain? Szerintem nem sokan. Ha így folytatjuk öldöklő harcot fogunk vívni a Hódmezővásárhellyel a 13.helyért. :( Egy Niparaviciusra tellett több év kitartó center keresése után,megtartottunk és egy Tömösvárival megtoldottunk egy olyan magyar magot ami a 8-ba kerüléshez nyilvánvalóan gyenge,hoztunk egy olyan zsenit aki irányító létére nem képes a csapatjáték kosárlabdát csapatjátékként felfogni,és szerződtettünk egy nagyon rossz edzőt. És még lehetne sorolni a "bakikat" több évre visszamenőleg...
Jobb lehet valóban, de nem hiszem, hogy sokkal... A következő 5 meccsetekből 3 tuti bukta!!! Kettő meg full kétesélyes vagy inkább a "talán-talán" kategória... Ezt a meccset tényleg a Kvár vesztette el, de nem lehet mindenki olyan mázlista a végjátékban, mint a immár Pécs másodszor is.
én egy kis szürke szurkoló üzenem a Kovács Lacinak , hogy a kapitány minden esetben utoljára haggya el a hajót , nem a 4. negyed közepén miután leüvölti a Roli haját ( bár nem sok van ) . Mit szólnak a játékosok a az elnök elmegy mert ideges , és nem megy a csapatnak . Szerintem most épp ösztönözni kéne őket nem faképnél hagyni látványosan.
Már utánanéztem. csak az utolsó esik ki, tehát még elég jók az esélyeink. Ahhoz képest, hogy 35 percig 1db légióssal küldtük a meccset, nem is rossz. Mondjuk az az egy légiós a végén el is qúrta. Rémálmomban szerepelt ez a szezon...... Még év elején beszéltétek, hogy kezdhetünk 2-7-tel is. Jah, de 2-8-cal is.-.........:-(((((