John Martin volt a kb. 214 cm magas, nagyon képzetlen, aki a szezon elején súlyos sérülést szenvedett? Ilyen emlékek ugranak be vele kapcsolatosan, de persze lehet, hogy tévedek.
Eaker fél szezont lehúzott, baromi jó stattal jött Izraelből. Nálunk meg úgy mozgott, mint egy piros csoportos kezdő. El lett zavarva, talán Greg Grant jött helyette...
nem emlekszem mar pontosan de anno nalunk is volt a 90-es evek vegen egy szokkeno szarvas (ha jol emlekszem) becenevu amcsi( talan Eaker) aki 1 napotvolt itt aztan el is tunt. Mondjuk a szarvasokkal itt mindig csak a baj volt/van.
Egy ilyen eset után általánosítasz? Szerintem Körmenden volt már sok elsőéves amerikai , akik aztán nagyon jó szezont futottak, de nálunk is voltak már páran és nem emlékszem, hogy bárki is lelépett volna.
Úgy néz ki a keret már készen van nálunk (bár hivatalosan ez még nem volt kommunikálva), ezzel vágunk neki a következő szezonnak, aztán majd meglátjuk sikeresek lesznek e így együtt ezek a játékosok. Amúgy pedig nincs azzal semmi baj, hogy vannak, akik egy rookiet is szívesen láttak volna és azzal sem, ha valaki Brown vagy Clark helyett szintén másik játékost képzelt volna el. A szurkoló ettől még nem edző akar lenni csak leírja a saját elképzeléseit.
Többen is felvetették az elmúlt hetekben itt, hogy miért nem próbálkozik be a klub elsőéves amerikai légiósokkal, mert több helyen is milyen jól sült el a dolog.
Most itt van egyből az ellenpélda a szomszédban, meg sem érkezett a gyerek és már indult is haza.
Most lehetne keresgélni újra, ráadásul a "maradékból" akik gyakorlatilag nem kellettek sehova mert a felkészülés már majdnem mindenhol elkezdődött.
Nos, ezt nem kockáztatja a klub és szakmai stáb amit én jelen helyzetben el is tudok fogadni.
Ha nem indulunk nemzetköziben, nem mi leszünk a bajnokság egyik élcsapata (mert volt ilyen és lesz is) akkor majd szórakozhatunk mi is ilyen Caldwell fickókkal, de egyelőre inkább hanyagoljuk őket.
Quinton Hooker meg olasz 2osztályba igazolt. Ami ismét csak meglepetés, de ez mutatja amúgy, hogy van mikor a pénz számít és valószínűleg a feljutás a cél abból kiindulva, hogy az öreg Adrien Banks is náluk fog idén játszani. Láttuk ellenünk is anno.
Amire főleg kíváncsi leszek, az Kriva teljesítménye. 3 posztra ahogy látom 4 játékosuk lesz, ami Márkónak is egy 30 perc/meccs átlagot jelenthet. Mellette 1 center lesz, plusz Filipovity tud négyesbe is játszani a hármas poszt mellett.
Labdaigenyes jatekosok mind raadasul ott van Marko is aki nem igen szeret passzolni. Voja par evet fog oregedni ebben a szezonban es szerintem a spanyol nem fogja tudni kordaban tartani ezt a csapatot.
Úgy tűnik náluk folytatódik a "dobjuk túl az ellenfelet" stratégia, 4 játékosuk is 20 pont körül átlagolt az elmúlt szezonban.
A mi csapatunk pedig egyértelműen a védekezésre lett kihegyezve, nagyon várom ezt a meccset, hogy melyik edző szemlélete lesz a nyerő már csak azért is, mert az Albának most a kispadja sem csak töltelék játékosokból fog állni.
Szeptemberben kezdődnek a felkészítő meccsek. Ezekből kettőt nézhetünk Oberwartban(szokásos,nem nagy távolság). Kettőt itthon a HZ tornán. Szeptember végén kezdődik a bajnokság. Mi a gond?
aránylag értelmes emberek is miért értetlenkednek ilyeneket elképesztő.
a csapatépítés része (utolsó fázisa,de akkor is szerves része) a felkészülési mérkőzés.A csapatépítés pedig a profi hozzáállás szerint alapvetően nem publikus.Soha nem is volt,edzésre sem mehetsz (már…) be,meg a videó szobában sincs circonak külön pohártartós szék:(((( hogy mit mutat meg mesél az elemző.Pedig biztos érdekes.Csak nem publikus.A szezon lesz majd a publikus mint a csapatépítés produktuma.
a klub valószínűleg nem azért tartja zártkapusan hogy pár hüppögő szurkolóval aki messzemenő világmegváltásokat szeretne levonni mindenről is egy grác meccs után -kibasszon,hanem mert egyrészt így 0a rendezési költség,arra a két krajcár jegybevéltelre meg hálaisten nincs égető szükség.Másrészt ezen a mérlegen többet számít(hálaisten) szakmailag az a tény hogy a játékok-mozgások gyakorlása automatizálása sokkal hatékonyabb hermetikus környezetben mint publikusban.
ja és több év zsinórban behúzott bajnoki címe nagyon úgy fest hogy ezt a csapatépítési gyakorlatot igazollja,szóval a minimum hogy elfogadjuk.
Én sem bántásból írom, de ha láttad a felkészülési naptárat, akkor tudhatod hogy az összes meccs zártkapus. A tornákhoz a Falcónak semmi köze, nem a klub szervezi, magyarán nincs beleszólása hogy zárt v. nem.
A lényeg: Azok a meccsek ahol dönthet, egytől egyig zárt. Na ez a gondom.
Most minden bántás nélkül.. Én nem értem, hogy ezen mi nem érthető, ezért nem tudom milyen választ vársz tőlem. Vannak olyan edzőmeccsek, amiken csak gyakorolni akarnak, közönség nélkül, van amik meg tornák, kompetitív céllal (is), amire várják a nézőket. Ennél többet én ehhez nem tudok hozzáfűzni...
Ahogy a 10 millió sem 100 ezer (lakosság aglomerációval). Meg kétlem hogy pár edzőmeccs vágná a földbe a költségvetést. Szerintem egyszerűen így kényelmesebb, a szurkolók meg simán elfogadták. Nekem személy szerint nem tetszik.
Ja, erre még annyit írnék, hogy ha annyira titkosak az edzőmeccsek, akkor miért bíztatta a klub pl. tavaly a szurkolókat, hogy a sógorokhoz minél többen látogassanak ki?
Nektek amúgy bejön a hivatalos honlap? Nálam ezt írja:
Ezzel azt szeretted volna kifejezni, hogy azért zárt kapus egy felkészülési mérkőzés, mert esetleg 600 néző fogadása nem akkora buli? Remélem rosszul értelmeztem.