Keresés

Részletes keresés

szuszetti Creative Commons License 2020.11.11 -1 0 1026

Az sem kizárható, hogy tudott a dologról a csatorna és direkt várták, hogy ráugorjon a csalira az "ellenség"

Nagyon-nagyon remélem, hogy nem engedéllyel és/vagy direkt került ez, (vagy a kutyamenhelyes lopás "esete") a képernyőre...! Szerintem simán a szereplőben lévő lehetőség miatt mohók lettek a castingolók, nehéz megfelelő balekot találniuk szereplőnek.

Bettinek én sem lennék a helyében, azon a környéken ezekkel a gondolatokkal nem lesz egyszerű neki.

Előzmény: Ilhilla (1017)
GPS Creative Commons License 2020.11.10 -1 2 1025

És egy ilyen nem indul a gazdás-műsorban párt keresni (mivel nincs neki)

Bódy Szilvi legutóbbi nyilatkozata:

Nagy fába vágtam a fejszém... ...folyamatosan tanultam növénytermesztést és állattartást is, hogy megcsinálhassam az Aranykalászos gazdavizsgámat.

Tavasz óta művelem a veteményesem, megtermelve ezzel magam számára a finom zöldségeket. Van egy gyümölcsös is, aminek gondját viselem, s a közeljövöben szeretnék tyúkokat is tartani és a kecskét is fontolgatom...

Ideális párja lett volna bármelyiknek :-))))

.

TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.09 -2 1 1024

Nem csak a facebook bejegyzés volt, annak nyomán anno tele volt cikkezve a sajtó is ezzel, ergo nem is kellett a facebook bejegyzést ahhoz előkotorni, elég volt pár akkori cikket ezzel kapcsolatban megnézni.

Ilhilla Creative Commons License 2020.11.09 -6 0 1023

Ez igaz, nem voltak eléggé körültekintők! ...mert nem "Varga Erzsébet"-t kellett volna beírniuk, hiszen ez a gazdasszony hivatalos neve! :-)

Előzmény: Mazsola0070 (1021)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.09 -5 0 1022

Este a Fókuszban megmutatják, hogyan alakult a szereplők további sorsa!

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.09 -2 1 1021

Már írtam korábban, hogy 2015. februárjában is előjött az ügy (akkor a Jobbik elleni támadásként), még  a Híradóban is benne volt, és Vona, akkori Jobbik elnök is nyialtkozott.

Úgyhogy az RTL castingosainak kb. annyit kellett volna csinálni, amit jobb helyeken a HR is megtesz a felvételre jelentkezőkkel: beírni a nevét a gugliba..... 

gombóc63 Creative Commons License 2020.11.09 -1 1 1020

Peti és Anett kapcsolata is már a múlté.

GPS Creative Commons License 2020.11.09 -5 0 1019

Jól elmondta a krumplis-gazda, hogy jó nagy szarban van a gazdasága.

Minden eladott kiló krumplin nem hogy nyeresége nincs, de még vesztességet is produkál (többe került megtermelni, mint amennyit most adnak érte).

A mai kormány-intézkedésekkel meg nem hogy keveset fog kapni az árujáért, de rá is fog rohadni a rengeteg krumpli - annyira visszaesik a kereslet.

Majd jó sok pénzért viheti vissza a földekre, beszántani.

Ebből a szempontból a putris-lány rohadt rosszkor érkezett a családba - mert nem hinném, hogy féktelen hawajozás lenne ott a következő időszakban (pláne, hogy a gazdáék csökkenteni tervezik a termőterületüket is).

.

Előzmény: Tibbe (1016)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.09 -5 1 1018

Niki kicsit megilletődött, Roland hatalmas forma, Miller Dávid nagyon aranyos, remélem más műsorban is alkalmazza majd a csatorna. A "Reggeli" másoknak is volt már ugródeszkája!

Előzmény: Tibbe (1016)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.09 -6 2 1017

Nem tudom, hogy -ha az érintett nem árulta el- honnan kellett volna a castingot végzőknek tudniuk erről a facebook bejegyzésről, amikor az eset után (tehát évekkel ezelőtt) le is vette onnan Betti? 

Szerintem ez a felvétel megvolt azoknak, akik most álltak elő ezzel.

Lehet, hogy már Betti kapmány-főnöksége alatt éltek volna a  lehetőséggel, csak akkor nem volt szükség rá, most viszont elérkezettnek látták az időt a "cselekvésre"? 

Az sem kizárható, hogy tudott a dologról a csatorna és direkt várták, hogy ráugorjon a csalira az "ellenség" (a negatív reklám is reklám) és tudták, hogy a műsort 10 nap alatt úgyis lezavarják!

Így utólag már egyik sem érdemel ennyi szót, viszont Bettinek nem lennék a helyében! Nem lehet véletlen, hogy nem is ott lakik, ahol a műsort forgatták. Ellenkező esetben télen, nagy hóban, védtelenül, három kutyával? Hááát, bátor nő!

Előzmény: szuszetti (1014)
Tibbe Creative Commons License 2020.11.09 0 1 1016
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.08 -2 4 1015

Na ja, az ultra-baloldali, szivárványszínű rtl-nél picit ciki egy széljobber megnyilvánulásáról elhíresültté tett figura... :-)

Ezt beszopták rendesen.

Előzmény: szuszetti (1014)
szuszetti Creative Commons License 2020.11.08 0 3 1014

... remélem, hogy a castingolónak az orrára koppintanak - és nem, nem azért, mert Betti maga az égetnivaló borzalom lenne, hanem mert slendriánság miatt ekkora labdát adtak a túlpartnak.

TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.08 -5 6 1013

Nem-e?! Németországban a Bild-ben címlap lenne, USA-ban a Times-ban, a ZDF-től a CNN-ig, minden TV-ben riportműsor menne, hogy mennyire rasszista már az egész kormány, sőt maga Orbán az élen, az EU parlamentben az összes zöld, libsi habzószájjal, üvöltve korholná egész Magyarországot, de leginkább annak kormányát, követelve, hogy zárják ki egész Magyarországot az EU-ból.... majd ez EU valami szankciót és vizsgálatot is kilátásba helyezne, meg pénzelvonást, meg mindent.... az USA aktuális elnöke pedig behivatná a nagykövetet, hogy azonnal adjon magyarázatot, mi folyik ott, és mi ez a rasszizmus kérem... de mivel az RTL-ben volt, és nem a TV2-ben, ezért kuss van nagyjából, de legalábbis nem indult meg a fél nyugati világ gépezete a fent vázolt módon... :P És ez persze minden liberális gondolkodású embernek teljesen okés és normális.. :) 

Előzmény: Mazsola0070 (1012)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.08 0 3 1012

Abban biztos vagyok, ha a TV2 valamelyik műsorában szerepelt volna a hölgy az RTL Klub pont így nem hagyta volna ki a "ziccert".

Előzmény: TonyBrasco (1010)
szévike Creative Commons License 2020.11.08 -1 3 1011

Miért, miért? Mert az RTL "sztárja".

Bár lenne mit keresni a TV2-n is. De a holnapi M1 biztosan nem lesz tele a 

megtért báránnyal.

Előzmény: Ilhilla (1008)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.08 0 2 1010

Ez amolyan kettősmérce teszt az RTL-nek.. :)

Előzmény: Mazsola0070 (1009)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.08 -1 1 1009

"Érthetetlen, miért "rugóznak" a témán!"

Szerintem azért, mert találtak egy jó támadási felületet a kormánykritikus magyar RTL-en, és pont egy olyan témban, ami miatt általában a kormányt és a jobboldalt szokták támadni.

Biztos nem véletlen, hogy a Magyarország elleni jelentésről elhíresült Jourovához mentek az ügyben, hogy tessék, akkor szóljon be egy kormánykritikus médiának is.

Az általad linkelt cikkből kiderül, hogy a Habony Művek van a téma felfújása mögött, úgyhogy szerintem még fognak egy darabig "rugózni" rajta.

Előzmény: Ilhilla (1008)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.08 -6 1 1008

Édesanyám említette: tegnap este az M1 Híradóban is volt szó erről az ügyről, az amerikai elnökválasztással egy blokkban. Teljesen nevetséges, mert a műsor véget ért, a "bocsánatkérés" megvolt, a "magyarázat" is ésszerűnek és elfogadhatónak tűnik!

Érthetetlen, miért "rugóznak" a témán!

Előzmény: Mazsola0070 (1007)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.11.08 0 1 1007

"Itt a vége "kedves" Origo?" 

Úgy tűnik, nincs itt a vége: 

https://www.origo.hu/teve/20201107-rtl-klub-hazasodik-a-gazda.html

Előzmény: Ilhilla (1005)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.11.08 -4 0 1006

Nem volt, köszönjük, hogy betetted.

Előzmény: Ilhilla (1005)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.08 -5 0 1005

Volt már? 

"Elítéli a rasszizmust az RTL, nem tudtak a gazdasszony előéletéről

Bár az Origo azt állította, hogy az RTL Magyarország nem hajlandó reagálni a történtekre, a Media1 megkeresésére rövid időn belül megérkezett a válasz, illetve a következő tartalmú nyilatkozat, melyet szó szerint idézünk:

„Az RTL Magyarország a kirekesztés minden formáját elutasítja, műsorainkkal a világ sokszínűségét igyekszünk bemutatni, következetesen kiállunk az egymással szembeni tolerancia és nyitottság fontossága mellett. Nem kivétel ez alól a Házasodna a gazda című produkciónk sem, amelynek az alkotói ezúton is hangsúlyozzák: nemet mondanak a gyűlöletbeszédre és a kirekesztés minden formájára. A műsor szerkesztőinek nem volt előzetes tudomása a 2012-es ügyről. A műsorba történő kiválasztása során Vincze Betti a leghalványabb jelét sem adta annak, hogy ezeket a számunkra fontos értékeket tagadná vagy akár csak megkérdőjelezné. Az eddigi közös munka alapján nincs okunk kételkedni abban, hogy amit a lentebb idézett fb-posztjában ezzel kapcsolatban leírt, azt őszintén és komolyan gondolja.”z RTL Klub székházának egyik felirata. Fotó: Szalay Dániel / Media1

Elküldték Vincze Betti (Betti gazdasszony) október 23-án megjelent Facebook-bejegyzésének tartalmát is:

„2012-ben indulatból hülyeségeket írtam a fb-oldalamon. Azonnal megbántam. Töröltem a bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket, sőt még a profilomat is. Volt okom az elkeseredésre, de nem volt mentség arra, ahogyan annak hangot adtam. Bocsánatot kértem miatta és most újra megteszem: bocsánat. 8 év alatt sok minden változott az életemben. Sokat változtam én is. Igyekeztem új életet kezdeni. RTL Klub szerkesztőinek sem mondtam, hogy 8 éve milyen butaságot csináltam, mert szégyelltem:(. Vállalom a múltamat és a hibáimat, de remélem, hogy a műsorban bizonyítani tudom azt is, méltó vagyok a bizalomra. Köszönöm, ha ti is esélyt adtok erre.”

Itt a vége "kedves" Origo? 

GPS Creative Commons License 2020.11.08 -3 0 1004

Ti tévúton jártok mind.
Ugyanis nincs ott egyetlen szőrös sem.

Lehet hogy volt - de forgatás előtt garantáltan le lett ott borotválva mind, az utolsó szálig.
Mert sose lehet tudni, ugyebár?

.

Előzmény: szuszetti (1003)
szuszetti Creative Commons License 2020.11.08 -2 0 1003

:))))

Te kerested a szőröst :))

Előzmény: TonyBrasco (1000)
szuszetti Creative Commons License 2020.11.08 -1 0 1002

akik szemet vetettek Betti gazdaságára

Pl én?! :)

Örömmel elfogadnám, házastul, termelőszövetkezetestül, hegyhátostul...

Előzmény: Ilhilla (949)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.07 0 0 1001

Egyébként egy olyan 2-300 ercsi naponta, lehet én is kipróbálom, ha arra járok.

Előzmény: TonyBrasco (999)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.07 0 1 1000

Látom, te is csak a számodra lényegest hallod ki az egészből. :)

Előzmény: szuszetti (998)
TonyBrasco Creative Commons License 2020.11.07 0 0 999

Erre könnyen tudok válaszolni, mert mástól is hallottam, de itt le is van írva:

"Rengeteg hajótársaság kínálja szolgáltatásait, részt lehet venni csoportos hajókirándulásokon, de akár saját kis motorcsónakot is bérelhetünk több helyen (Cipruson nem kell hozzá más, mint “B” kategóriás jogosítvány. Helyben kap az ember egy gyorstalpalót illetve egy rövidke útbaigazítást és már suhanhat is a vizeken)."

http://www.travelissimas.com/ciprus-autoval-szabadon/

Előzmény: Ilhilla (996)
szuszetti Creative Commons License 2020.11.07 -1 0 998

+ látszik a nagy szürke szőrös is :)

Hacsak nem divat Cipruson a szőrmecucc nyáron

Előzmény: TonyBrasco (971)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.07 -3 1 997

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!