Ott én senkinek nem kívántam olyat! Egyébként engem nem zavar, amit művel... Csak olyan vicces, amikor tiltakozik a "személyeskedés" ellen... Itt a fórumon állítom, hogy 10 hozzászólásból 9 az személyeskedő... Vicces ezen lovagolni! Én soha nem tettem ilyet.
Csakhogy, ha nem ért egyet az általam feltett képpel, azért miért kell IQ nélkülinek tartania azt is, aki megosztotta, engem meg még gyengébbnek, mert továbbosztom?
Már elmagyaráztam neked, hogy ami ezen a fórumon folyik az mind személyeskedés, tehát ne kelljen már mindig erre kitérni!
Mivel MLM-mel is kapcsolatba hozható a kép, ezért ebben a topicban bent lehet a helye még akkor is, ha neked nem tetszik vagy más véleményen vagy! Ha bárkit sért, akkor töröltesd, ha gondolod!
ismét szerencse, hgoy te sose szoktál személyeskedni.....
:-DDD
Bizonyos IQ alatti vállonfelül-gyengéneleresztettekre jellemző, hogy úton-útfélen minden szir-sz.rt megosztanak fészen. Amit ők okosságnak-életbölcsességnek tartanak. Dunning-Kruger pozitívok. És ennek minősített esetei, akik még tovább osztják...
Milyen forrást akarsz beteg veréb? :) Kérdezték, hogy honnan van, én megadtam a választ! Esetleg szeretnéd tudni, hogy melyik ismerősöm osztotta meg a facebookján? Mire mennél az információval? Megkérdeznéd tőle, hogy milyen könyvből, ki az Írója és egyébként is hogy merészel ilyeneket megosztani? :)
""Láthattuk Mackó Misit a világűrben" Gondoltam hozzá járulok a szórakozásodhoz, hiszen Ti nuskinesek annyira szeretitek az űrrutázást. Némely nuskines űrruhában pózol a neten.
"Az elfelejtett Mackó Misi Ha eddig még nem sikerült volna teljesen infantilisnek lennem, akkor most az leszek, ugyanis gyerekkori kedvenc mesémről, a Mackó Misiről lesz szó. Erre már csak a harmic fölöttiek emlékeznek, ahogy az ismerőseimet teszteltem az derült ki, hogy azok sem mind.
Mackó Misi hétvégente délelőtt volt látható az Óvodások filmműsorában, vagy a Szünidei Matinéban. Az összes egykori mesét megismétlték az elmúlt években, valamint kiadták DVD-n is. Mackó Misit elfelejtették, pedig a legjópofább mese volt. Közelsem olyan zavart, mint a zongoracsapkodós Fülesmackó. Érdekes, hogy mégis Fülesre emlékeznek többen. Ez talán lehet azért is, mert a legjobb tudomásom szerint Mackó Misi nem volt esti mese.
Pedig Mackó Misi honfitársa Fülesmackónak, mindkettő lengyel bábfilm (bár lehet, hogy Misi francia koprodukciós). Eredeti neve Colargol és szépen szerepelt a nemzetközi piacon. Az egykori szoci országokon kívül sikerrel ment a franciáknál, szintén Colargol néven, angol nyelvterületeken pedig hívták Jeremy-nek és Barnaby-nak is.