Itt valami nagy zavar van az erőben. A MAC adress hálózati eszköz azonosítója, ami elvileg nem módosítható (persze van olyan kártya, aminek gond nélkül átírható....).
A cserélhető hálózati kártya vagy külső USB hálózati kártya esetén hiába van meg a tablet vagy
laptop, annak nincs MAC adresse, tehát semmit nem ér.
Ha mekdonácból rendelt, akkor még érdekesebb a dolog, mivel ott közös az IP, a MAC adress-t meg kizárt dolog, hogy naplózzák.
De tegyük fel, naplózták. Annyit fognak tudni, van egy MAC adress, amiről valaki belépett, esetleg
Tudod, elmegyek a bótba, veszek egy okostelót, annak honnan tudják a Mac számát? Megálmodják? mert biza én vettem okostelót, kifizettem és csá..............
Távirányitó (aktiválásakor DNS nyom). Távirányitó megrendelése ( MAC adress is megvan), házkutatás lefoglalt számítástechnika eszközök. Azonos MAC cim, azonos DNS
Gugli fiókom naplójában rendszeresen szerepel pár uccsó belépési IP cim és város.
Szolgáltató meg tudja, és a yard kérésére kiadja, hogy melyik utca hány száma alatt milyen MAC ( hálózati kártya azonosító) használta a email posta fiókot.