Ezt ritkán szoktam csinálni, mert macerás. Sokkal könyebb ha csak föltöltögetem ide a képeket, egy hozzászólás 7-9 kép és pár perc alatt meg is van az egész.
.
Ez a módja macerás mert először képfeltöltő netes oldalra kell fölrakni. :(
A képek Enna nevű városból valók. Enna belső Szicíliában van és tartományi székhely. Majdnem 1000 méter magasan fexik, lakossága kb 28 ezer, szval kisváros, de régi és szép. Amit láttok az a Castello di Lombardia. Ezt Kr. e. 1000 körül Szicilia egyik őslakó népe a Sicani-k kezdték építeni, aztán az évezredeken át lassan kiépült és mai formáját 1076-ra nyerte el. Az 2000 év lassú toldozgatásai és építkezése révén. A másik épület a székesegyház, 1330-as években épült, de egy nagyobb tűzvész után 1446-ban renoválták.
Hát Tom, itt a hónak lenne elvileg, azt sem kedvelem, de ezt a taknyos esőt, ami egész nap volt, rühellem, mint a folyós spriccelt szart. Ehh.. Tudom, Tél van, értem én, persze... No, mindegy, ez van.
Az URL nem más mint az Uniform Resourche Locator vagy más néven webcím és képfelrakó típusától függően változó helyen van, lehet akár fönn is, de sok alternatívát is megadnak.
Kérded: "és mit húzzak a keretig?"
Az egérrel megfogod a kép sarkát és a keretig szépen kinagyíthatod, így:
Először az URL-t bekopizva ezt kapod meg:
Majd szépen a sarkát az egereddel megfogod és kihúzod és a képed egyre nagyobb lesz, ez kb 1 másodperces művelet.