Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.09.15 -11 0 31161

Azért nem kell megsértődni!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (31160)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.15 -1 11 31160

A csicskások, jobbágyok és egyéb válogatott szegénylegények meg nyugodjanak meg! Van elég oldal ezen kívül, ahol a Jobbikot fikázhatják, ha már az az egyetlen értékelhető teljesítmény az életükben, hogy visszabüfögik, amit reggel eléjük tesz habonyárpi agytrösztje!

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.15 -1 12 31159

Azt is meg lehetne kérdezni okoskától, hogy az, hogy a lengyelek is nagymértékű béremelést hajtanak végre, miközben a nemzetellenes köpcös arcpirítóan alacsonyan tartja a magyarok bérét, annak mi köze ahhoz, hogy mennyit keres egy német mérnök és ahhoz, hogy szegény jobbágy azt vizionálja, a szabolcsi munkanélküli és a német mérnök ugyanannyit kapjon! Mert olyasmit senki nem kért. Annyit kellene elérni, hogy a tótok, lengyelek oláhok és más húsz éve még szakadt népek, legalább ne keressenek harmadával többet mint mi magyarok! Az meg ugye nem lenne lehetetlen, mikor náluk lehetséges, ha nem kéne a haveroknak, meg rokonoknak hirtelen gazdagabbnak lenni mint a Bill Gates, a nulla képességeikkel és az annak megfelelő tudásukkal.

De hiába is kérdeznéd. Csak azt "hallja meg", amit a Habony a hatvanezerért megparancsol neki. Amit, mondjuk elég ügyetlen-bután, terjeszteni is óhajt, itt egy Jobbikos topikban, a primitíven ostobák állhatatosságával, ha időnként el is távolítják akkor is. (Persze aki ebből kénytelen venni a zsírt a másnapos kenyérre...) Csak egy százalékkal jobb mint a soknevű barátja, aki csupaokosság, meg ilyesmi.:))

Jobban meg kéne válogatni a propagandistákat a habonyárpinál! Persze, ha erre csak annyi pénz van a csicskásoknak, mint a becsületes munka megfizetésére egy faluban, annyira fontos, hogy pár év alatt utolérjék a világ leggazdagabbjait, oszt mikor veszély van elmeneküljenek az országból mint "nemes" elvtársuk Kun Béla és gyöngyen éljen még az szépunokájuk is valami elegáns üdülőhelyen, akkor érthető. Csak ezek a szegények, ezek maradnak majd itt a nyomorban, ha az uraik már elhúztak a nemzet nyakáról. Majd ezek nézhetnek szorgalmasan más segg után, amit tisztogatni kell pár garasért. 

Szar idők, na!

Előzmény: MrJones512 (31151)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.14 -12 1 31158

Azt jól teszed!

Én sem kaptam összesen annyi törlést és tiltást ezen a 6 éves nicken mint ebben a topikban.

Rendnek kell lenni.

Én ezzel egyetértek.

Szebb jövőt!

Előzmény: The Lazy SwordFish (31157)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.14 -12 0 31157

Ez a topik egy hímestojás, a Szent Néppártot nem lehet kritizálni, ezért én ezentúl csak dicsérni fogom! >:-DD

kökénybandi Creative Commons License 2019.09.14 -12 0 31156

"Summa summárum: ezt bizony te szívtad meg, ha már... :)"

Hát, kb. annyira, mint a német gépészmérnök, aki az én szolidaritásomra ácsingózik.

Előzmény: MrJones512 (31155)
MrJones512 Creative Commons License 2019.09.14 0 9 31155

Nem én kezdtem és nem is nekem kellett véleményt váltanom.

Summa summárum: ezt bizony te szívtad meg, ha már... :)

Előzmény: kökénybandi (31154)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.14 -12 0 31154

Elkezdeni sem kellett volna, mert itt zsákutca volt számodra.

Előzmény: MrJones512 (31153)
MrJones512 Creative Commons License 2019.09.14 0 9 31153

"Nekem semmi..."

Hát, akkor itt a thread vége.

Előzmény: kökénybandi (31152)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.14 -12 0 31152

"Ha a német gépészmérnököt is a magyar minimálbéren foglalkoztatják, akkor mi kifogásod van ellene?"

Nekem semmi, max. a német gépészmérnöknek, de ez legyen az ő baja, ha a mi Kláránknak összejön a dolog.

Tudod, kb. 100 évvel ezelőtt írta egy költőnk:

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

Ezt, neked, mind komcsinak tudni illene.

Nem baj, az Apró unoka téged is megvált, hisz nemhiába jöttek e világra!

Előzmény: MrJones512 (31151)
MrJones512 Creative Commons License 2019.09.14 0 9 31151

"Merazúgymegy, hogy a szabolcsi munkanélkülinek ugyanaz a bér, meg nyögdíj jár mint a német gépészmérnöknek.

Hát, ja."

Azt a részt most hagyjuk, hogy a szabolcsi munkanélküli azért munkanélküli, mert nincs munkája - ergo semmiféle minimálbért sem kap: sem eus-t, de még a magyart sem.

Ha a német gépészmérnököt is a magyar minimálbéren foglalkoztatják, akkor mi kifogásod van ellene?

Előzmény: kökénybandi (31150)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.14 -12 0 31150

Hát, ja.

Merazúgymegy, hogy a szabolcsi munkanélkülinek ugyanaz a bér, meg nyögdíj jár mint a német gépészmérnöknek.

Hát, ja.

Erre minden gazdasági és politikai feltétel adott.

És nemzetközivéééé lesz, holnaaapra aaaa viláááág!

Itt van Gyurcsányné Klára, majd az megvalósítja ezt a teljesen helyénvaló, nem demagóg, Jobbikos törekvést.

A kádkőgyárban már eu béreket fizet Feri a melósoknak és az onnan nyugdíjba vonulóknak is kolbászból fonják a kerítést.

Én is beadtam a cv-m a kádkőgyárba.

Lesz itt szebb jövő, meglátjátok!

Előzmény: Törölt nick (31142)
John Doe(520i) Creative Commons License 2019.09.14 -13 0 31147

KGBéla felállva tapsol meg, marsalló.

Előzmény: Törölt nick (31130)
Mesrine Creative Commons License 2019.09.14 -13 0 31146

Pest meg Fejér megyében a szavazólapon se lesz rajta a Jobbik. 

Ezt mivel magyarázod?

Gondolom azzal, hogy : Orbán... 

Előzmény: Törölt nick (31142)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.12 -1 12 31142

A Jobbik szemét volt, mert EU-s béreket megközelítőt akart a magyaroknak is. A jobbágyok támadták ezerrel. A barátaink a lengyelek meg is valósítják, amit a Köpcös nem akar. A Köpcös leszarja a magyar átlagot, csak a klienseivel, haverjaival és a családjának zsebével törődik, a magyarokkal nem. Már lassan mindenki fényévekkel előz meg midnek bérben, de a Köpcös kitart az alacsony bérnél, a jobbágyai meg éljenzik ezért. hatvanezres szolgák, akik a dumákkal is jóllaknak. Csoda, hogy nem szül a magyar gyereket és aki teheti elhúz innen? 

Naszóval a lengyelek:

A jövő év elejétől bruttó 2600 zloty (198,6 ezer forint) lesz a minimálbér, a korábban tervezett 2450 zloty helyett. Jelenleg a minimálbér 2250 zloty, a nyári érdekegyeztető konzultációk során a szakszervezetek a legalább 2520, a munkaadók 2387 zlotys szint mellett érveltek.

A lengyel vállalkozás- és technológiaügyi miniszter, Jadwiga Emilewicz szerint az emelés „nehéz helyzetbe” hozhatja a kis- és középvállalkozókat, de a kormány intézkedéseket tervez az ebből fakadó terheik csökkentésére.

A PiS szombati kongresszusán meghirdetett választási programjában az szerepel, hogy 2020 végéig 3 ezer zlotyra (229,1 ezer forint), 2023 végére pedig 4 ezer zlotyra (305,5 ezer forint) emelik a minimálbért.

A kormánypárt ezen túl a 13. havi nyugdíj megduplázását és a minimálnyugdíj 1200 zlotyra (91,7 ezer forint) emelését, valamint adókedvezményeket, köztük a 26 év alattiak személyi jövedelemadó-mentességét is megígérte.

Az intézkedések fedezeteként a gazdaság további növekedésből, a megnőtt fogyasztással járó bevételekből, az adórendszer – elsősorban az áfa-beszedés – tökéletesítéséből bejövő többletbevételeket jelölték meg, hangsúlyozva, hogy a rendszerváltás óta először kiegyensúlyozott költségvetést terveznek.

https://adozona.hu/altalanos/Dupla_13_havi_nyugdijat_a_minimalnyugdij_es_4WMTCE#rss

kökénybandi Creative Commons License 2019.09.11 -12 1 31141

Volner János szakít a Mi Hazánk Mozgalommal, melybe egyébként soha nem is lépett be. A politikus ezt a Facebook-oldalán közölte. 

Be sem vették ezt a szutykot az MH-ba.

Csak szeretett volna belépni, miután nem kapta meg a Jobbik Ep listavezetését.

Nem baj!

A versenyszféra egész tűrhető fizetésekkel várja a tehetséges embereket.

Volner is dolgozni fog. :)

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.11 -13 2 31131

A felháborodásotok azért hiteltelen, mert már mindenért is harcoltatok. Gátlástalan tolvaj párt vagytok, és hazugok

és szemétládák is.

Előzmény: Törölt nick (31130)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.11 -3 12 31130

Hihetetlen! A Jobbik mint ellenzéki párt a kormányt és a magyarok százezreit kiirtó, magyar nők százezreit megerőszakoló ruszkikat és egy köpcöshaver délszláv csalót támad, akit hazájában elítéltek? Hova jutott a világ?

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.11 -12 2 31129

Friss már idáig süllyedt a Jobbik, euroatlanista globalista propagandát folytat

és Oroszország az ellenség és Putyin és Gruevszki meg Orbán támadja

Európát! Azt hiszem bőven lesz mit megkérdezni Ursula von der Leyentől, és Angela Merkel német kancellár asszonytól is, aki egy olyan embert támogatnak volt igazságügyi miniszterként a bírói függetlenség és a jogállamiság elleni támadások egyik első számú felelőse. Ha pedig kicsit szakmázni szeretne valaki, esetleg rákérdezhet, hogyan tartatná be az EU alapértékeit a tagjelölt államokkal egy olyan kormány volt tagja, amely jelenleg Magyarországon rejteget egy jogerősen elítélt volt macedón miniszterelnököt, akit egyébként több tagjelölt országon is a hatóságok kijátszásával csempészett át. Ezt akarja az EU nevében megtanítani a balkáni országoknak? Esetleg az iránt is lehet majd érdeklődni Trócsányi Lászlónál, hogy hogyan is volt az, amikor a magyar kormány az orosz érdekeket szorgosan képviselő, soviniszta boszniai szerb vezetőket magasztalt az egekig. De akár említhetnénk az azeri baltás gyilkos kiadatásának ügyét is, mondta Gyöngyösi Márton EP képviselő (Jobbik)!

kökénybandi Creative Commons License 2019.09.09 -12 0 31125

Azért az MDF-et ne keverd Ibikével, meg a Herezacskóval, bár igaz, hogy több volt a beépített ember, mint az MDF-es.

Rég volt, egyre kevesebben tudjuk az "igazságot".

(Lószart tudjuk, csak sejtjük!)

Előzmény: Pünkösthy Özséb Iréneusz (31124)
Pünkösthy Özséb Iréneusz Creative Commons License 2019.09.09 -12 0 31124

Az MDF 1990-ben nyúlt a kisemberekhez.

2010-ben Ibike és Karcsika már szinte csak kettesben poharazgattak a választások éjszakáján az MDF-sátorban a rengeteg újságíró koszorújában.

Előzmény: Törölt nick (31123)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.09 -12 0 31123

Az MDF, mikor a kisemberekhez nyúlt, akkor esett ki a Parlamentből 2010-ben. Ezek szerint a Jobbik 2022-ben fog

kizuhanni a Parlamentből.

Előzmény: Pünkösthy Özséb Iréneusz (31122)
Pünkösthy Özséb Iréneusz Creative Commons License 2019.09.09 -11 2 31122

Egyre "jelentékenyebb" jelőteket állít ki a Néppárt.

A Népből merítenek, visszatérnek a Gyökerekhez, esélyt adnak az Eccerű Embereknek és a Keményen Dógozó Kisembereknek.

Előzmény: kökénybandi (31121)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.09 -11 1 31121

Pár dolog.

Én nem karaktergyilkoltam egy szóval sem, (ha figyelmesebben olvasnál) azt írtam, nem kommentelem.

Én nem bántanám a hölgyet, a vidék tele van egyszerű de dolgos, tisztességes emberekkel, szerintem csupán nem politikus alkat. Akik összesarazzál őket, azok a politikusok. A szomorú az, (vagy inkább már vicces) hogy a Jobbik nem talál megfelelő személyt polgármesternek, végső elkeseredés lehet ez. Az utolsókat rúgják.

Csak neked: nem havi hatvané', sokkal többé' fórumozok (néha, most is) munkaidőben is és nem a Fidesz fizeti. Nem írom meg mennyiért, (de látatlanban irigykedhetsz) mert akkor hasonlítanék itt egy két fórumtárshoz, akik azt hiszik egy kevéske pénzzel dicsekvés sokat javít az érveléstechnikájukon és attól ők valakik. :)

Előzmény: Kondorossy úr (31120)
Kondorossy úr Creative Commons License 2019.09.09 -1 8 31120

Lefostad a bokádat Mihálynétól, havi hatvané' karaktergyilkolod.

Előzmény: kökénybandi (31118)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.09.09 -11 0 31119

... plusz a fórumos neojobbikosok. :-D

Előzmény: Kondorossy úr (31117)
kökénybandi Creative Commons License 2019.09.09 -11 0 31118

Én ezt nem kívánom kommentálni.

Akkora megagigaLOL, hogy nem lehet igaz!

Jó, jó, de akkor sem!

Előzmény: ásítósmacska (31116)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.09.09 -11 1 31116
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.07 -12 1 31115

Hajrá , Jobbikos! >:-DD

Előzmény: MrJones512 (31114)
MrJones512 Creative Commons License 2019.09.07 -2 5 31114

Nekem dudálsz, kisautó? :)

Előzmény: The Lazy SwordFish (31113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!