A mai "termés" ... a jobb oldali a másik vége a kardánnak, az 22x54-es kereszttel van, semmi baja. csak a másik felében sajnos nem a 6 borda van, hanem valami apró, kénytelen voltam ezeket használni... MTZ kormány kardánja nem jó? Tól vagytok már rajta? kénytelen leszek keresni egy vésőgépes májsztrót...
Sziasztok! Etanollal sokkal jobb a gép, végre melózott ma, de a regulátor és egyéb ismeretlen vackok helyreállitása még hátravan. Valaki fel tudna rakni egy gyári állapotú karbi bekötésről képet? (mz, kispók még hadd várjon részemről... :) )
köszönöm előre is!
Kardánkeresztem szétszakadt, esetleg tudjátok hol lehet alkatrészt venni?
Az alkohol tartalmaz oxigént is, és ez miatt tud mindenféle szervessavakká alakulni. Az bizony idő alatt megcsócsikálja a spiátert. Szép fehér oxid az eredmény a járatokban.
Az egyik cimborám kocsiján az injektort megette a bioetanol. Szerintem többe kerül a leves mint a hús. Azt nyúznám meg aki behozta az országba. Akkora átkúrás hogy ihaj!!!
Szia! megpróbálom felesben az etanolt első körben, hátha nem oldja a tömitéseket +a gázkar rugóját megerősitem, mert lötyög... ahogy elnézem, a tulaj a gyújtást is átvariálta, érdekesen néz ki a kábelezés ott is :S Szolnok mellett traktorozok...
Sziasztok! nemrég tulajdonosa lettem egy 010-es gépnek ami elég sokáig állt, mindezek ellenére egy új akksival indult, viszont a karburátor környékén a karok összekötéseit az előző tulaj teljesen legyomlálta, nem tudom pontosan mi hiányzik. A motor füstöl és durrog, valószinű dől bele a benzin... A szivatót talán felismerem, de hogy a másik két kar mire való arról fogalmam sincs :( Tud valaki segiteni? nagyon tetszik a T010 oldal, csak sajnos nincs jelszóm. Hogyan lehet hozzájutni? Köszönöm előre is a márkatársaknak! Üdv Zb