Jut eszembe ezt a topikot a moderátori idétlenkedés cseszte szét, mert nem voltak hajlandók egy trollt kiírtani, hanme hagyták hazudozni, ámokolni, sőt élvezték.
mondjuk egy csomó nickedet megagiga trágárkodásért, és bunkerkodásért szedték ki, de mindegy. :) kicsit lehetnél objektívabb saját magaddal kapcsolatban. :)
Uccsó kb ezres hozzászólást ma reggel szedte ki valmék jóakaró.
Ok nélkül, csak tudta Wágner alma és bosszúból nyom nélkül kiszedte amiben az a felháborító, hogy nyoma sem marad, pedig az szellemi termék. Milyen jogon szedi ki ha MM-et nem sért?
Drága Királynőm, ezzel nincs is gond. Csupán a jegyzőkönyv kedvéért jegyeztem meg, amit írtam. A megemlékezéseknek meg van egy olyen kellemetlen tulajdonságuk, hogy akad egy-két tahó, aki képes a nem túl becses emlékeit is megosztani.
Azoknak, akik azzal érvelnek, hogy velük csupa jót tett a Wágner: az ember attól ember pl, hogy nem csak akkor emeli fel a szavát, amikor ő kerül kellemetlen helyzetbe, hanem akkor is, ha mások. Épp ezért nem restelltem soha szót emelni a rezsőkért, Wolandokért, Trebitschekért, Pirítósokért, speakerekért amikor elvtelen, aljas módon bántak el velük. Igen, még ragikáért is, akit mindenki ütött-vágott itt...
Az eredeti nekem is 4 számjegyű - mert fél évig űltek a regelésemen,- és 100ezren felüli beírás után rootolták pusztán szeretetből, pedig MM sértést nem tett.
Nekem a modera mindíg is olyan volt mint a BKV ellenőr.
OMG, hol jövök én ahhoz, hogy én ezt hülyeségnek tartsam? Sokmindennek tartalak hülyének nem, de ezt már mondtam. Azt csinálsz amit akarsz, ez egy iylen topik. Véleményem meg van, és ritkán fogom be a pofám.
Nem fogok coming outolni. A fő nickem továbbra is szürke, és az is marad. Épp elég régi ez a niock is ahhoz, hogy hiteles legyen a mondanivalóm. 4 számjegyű reggel nem nagyon irkálnak itt manapság...
Igen, igazad van. A nyitóban is írtam, és pont erre gondoltam, ezt a tirádát én is kivághattam volna, azzal együtt, hoyg b+ Wágner hat éve még egy pohár sörrel is leöntöttelek oszt tosztál észhez térni. Mondd, mit baszik már egy öltést az egész?
De, nincsenek könnyeim. Ha lennének sem ezért lennének. A fórum nem csak a Polidili, és még csak nem is rezső (nyugdjon) meg Pirítós, meg speaker, meg az értékes tartalmak és a nagy szavak. És azt még Te is elismered, hoyg valami véget ért. Az ember arról szól, hoyg az időt valahoyg rendszerben tudja tartani, hogy csinál bizonyos események köré egy kis megemlékezést. Ez egy iylen esemény.
Nézd meg a beírók számát és nézd meg soknak milyen regszáma van.
iude beírt kb 100 ember ha mindenkinek 100 nikket számolunk akkor is 10000 ezer van aki nem írt ide, de nem sok egynikkű van még több 10 alatti, tehát valós személy szám 100 ezer feletti lehet.
Wágner, te főzted magadnak ezt a levest, most fogyaszd is el. Nem tudlak sajnálni, és nincs miért köszönetet mondani neked. És nem értem azokat az ősnickeket, akik most itt törölgetik krokodil könnyeiket.
Ámbörök! Ez a fószer volt az, akinek a kizárásokat, a szunyi törléseket, a provokátorok pátyolgatását, és az igazi, magvas tartalmak eltűnését köszönhetitek. Legyen már egy kis gerinc bennetek!
----------------------------
Nekem rosszat nem tett és Anyukám úgy tanított, hogy a jót rosszal ne jutalmazd!
De mint a hozzászólásokból is kitűnik, kevés nick van, aki örül annak ami történt.
Félreértettél ÉN írtam majdnem olyat, amit nemhoyg a topik, de lehet még a BIX se bírna el. Azért nem minden történet szól rólad, az én egom is elég nagy.
Te nem Fórumterapejuta vagy az egymillió feletti adminnickeddel. Ha ezt használod, természetesen lelked rajta, ez egy szabad internet még. Nekem meg szabadságomban áll úgy érezni, hogy ezt így most itt nem annyira.
Emlékszel, Wágner, amikor kb. 10 évvel ezelőtt meghamisítottad a fórumot és az Iszoldát is egy rezső nevű (isten nyugosztalja) nick kedvéért? Na, ott kezdted el a mélyrepülést. A mostani történések annak döntésednek a következményei. Addig a fórum szent és sérthetetlen volt, nem voltak benne célzatos kisszerű és kisstílű hamisítások. Ott kezdődött a züllés. Kedves Wágner, szerintem megérdemelted, hogy kicsavarták a kezedből a del gombot. Abban a rendszerben, amit felépítettél, ez a törvényszerű kifutás... Abban, hogy az index fórumok és a moderatúra oda fajultak, ahova (nap mint nap láthattad, olvashattad), vállig benne volt a kezed.
Nem tudom megköszönni neked ezt a 12 évet, mert ebből a 12 évből az első kettő kivételével mind szörnyűséges volt. És a te felelősséged, hogy szörnyűségessé vált.
Tudod, alant valaki hivatkoozott kedvenc szavad járására: itt nickek vannak, majd regelsz másikat, és kattog a számláló. Most, a 162-ben bírtál eljutni oda, 12 év után, hogy felismered, a nickek mögött emberek vannak? Akkor, amikor kivágtak, mint macskát szarni?
Wágner, te főzted magadnak ezt a levest, most fogyaszd is el. Nem tudlak sajnálni, és nincs miért köszönetet mondani neked. És nem értem azokat az ősnickeket, akik most itt törölgetik krokodil könnyeiket.
Ámbörök! Ez a fószer volt az, akinek a kizárásokat, a szunyi törléseket, a provokátorok pátyolgatását, és az igazi, magvas tartalmak eltűnését köszönhetitek. Legyen már egy kis gerinc bennetek!
Legyen mentségem a lassú felfogásom, de még mindig nem értem, mi a bajod azzal, hogy ezt a nikket használom it.
Két dolgot had mondjak.
A történés userként és modiként is felettébb zavar, az eddigi infók pedig nem voltak számomra elégségesek és megnyugtatóak. Az oké, hogy Wur nem volt a főnököm, de a fórumozással és a moderálással kapcsolatos elveit alapnak tekintettem, mondhatni példa volt előttem.
Ha az általa képviselt elvek már nem aktuálisak, akkor első kérdésem az hogy akarok-e a továbbiakban moderálni, a második meg az, hogy akarom-e a továbbiakban igénybe venni ezt a fórumot.
A második dolog, ha ezt a topikot törölni akarnák, megtennék az én jelenlétem nélkül is, ha meg nem, akkor azt gondolom, semmi olyat nem írtam, amit ne bírna el a topik...
Ez esetben erős az esély, hoyg mi is ismerjük egymást IRL. Nem én nem vagyok megdöbbenve, sok éve egyértelmű volt, hoyg ez lesz a vége, azon vagyok meglepődve, hoyg még csak most. Meg van egy kicsit olyan érzésem is, hoyg felelős vagyok a rózsámért, de ez már rég nem az én rózsám, tán sose volt az.