Dániellel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Nem tetszik a Horthy-szobor meggyalázása, ez is csak a szélsőjobboldalt erősíti. Másrészt sokan érezzük, hogy valamit tenni kéne, mert a regnáló hatalom és a Jobbik kitolta az EU perifériájára az országot. Sajnos a Milla és egyéb civil kezdeményezések erőtlenek voltak. Az Mszp, DK lejárt lemez, az LMP pedig besétált az Szdsz-féle rétegpárt zsákutcába. Az értelmes, gondolkodni és cselekedniképes ballib fiatalok vagy már Nyugaton élnek vagy most tervezik, hogy kimennek és nem tudom mi hozná őket vissza. Nem vagyok optmista.
Tudod, aki képes máson nevetni az, sok mindent tud, aki érti is a másikat, az mindent. Te nem a második kategóriába tartozol. Ráadásul nagyképű, megjátszós troll vagy...
Tudod, nekem jó a házasságom és az is öröm , mikor csak együtt vagyok a párommal. Vagy a gyerekeimmel. Úgy hogy olyan magasról szarom le a véleményedet, hogy olyan magasra föl se látsz, kis ... .... Troll vagy. Ignore on.
Szívesen. Munkámból fakadóan sokszor kell segítenem szellemileg kiskorúaknak , ill. megnevettetni őket. Az a megfigyelésem, minél hamarabb nevetnek, annál "kisebbek"...
Tudja valaki, a rendőrségnem sikerült már minden elérhető eszközt latbavetve kinyomozniai a Horthy szobor ismeretlen rongálójának személyét, és az ilyenkor szokásos örizetbevételt foganatositania, vagy megállapitották-e már, hogy a helyszínentalált festékesdobozon nem volt értékelhető az ujjlenyomat és ezért a nyomozást beszüntették?
Tragikus, amit itt műveltek. Csúsztattok, maszatoltok, de az nem jut eszetekbe, hogy azok a kommerek féynévekekl voltak európaibabk, mint most a nemzetinek csúfolt despota kormány...