Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2018.01.15 0 0 986

Idonkent velem is elofordul. Ujrainditom az alairast es akkor meg szokott. Volt mikor igy is kimaradt meg a kovetkezo 1-2, illetve az is, hogy percekkel kesobb megjottek. Meg az is, hogy vartam az sms-t, kozben megjott az elozo es veletlenul azt irtam be. Ugyan van egy haromjegyu fix szamreszlet, de azt nem mindig figyelem. 

Lehet hiba a bank rendszerereben, lehet hiba a mobilszolgaltatoknal is.

Kicsit zavaro, ha sms-re epul az azonositas es kesik, vagy eltunik az eterben. A mastercard secure coddal is igy jartam a mult heten az Erstenel. Fel oraval kesobb jottek meg az uzenetek.

Kicsit morcos lettem volna, ha mondjuk az utolso koncertjegyet akartam volna venni.

Regebben a Citibank is kuldott e-mailt is es sms-t is a szamla es kartyatranzakciokrol. Volt mikor mindketto kimaradt, volt mikor az egyik jott meg, volt mikor a masik.

Ez benne van rendszerben sajnos.

Előzmény: Kornél10 (985)
Kornél10 Creative Commons License 2018.01.13 -2 0 985

Nem érkeznek meg az SMS jelszók a Gránit banktól. Felhívtam őket most, hogy hiba lehet a rendszerükben. Mert korábban nem volt gond.

Azt mondták 30 nap és kivizsgálják és, hogy még más nem jelezte ezért biztos nállam lehet a hiba.

Profi, ügyfélbarát hozzállás.

Sarkany Creative Commons License 2017.11.15 0 0 984

Az egyenértékű a személyes megjelenéssel.

Előzmény: Rtk (983)
Rtk Creative Commons License 2017.11.15 0 0 983

Videobankon keresztül történt az azonosítás, nem tudok róla hogy lenne kötelező személyes megjelenés. A kártya gyártási költségét tegnap vonták le.

Előzmény: Sarkany (982)
Sarkany Creative Commons License 2017.11.15 0 0 982

A kötelező személyes megjelenésedtől számítva kettő, kettő és fél héten belül.

Előzmény: Rtk (981)
Rtk Creative Commons License 2017.11.15 0 0 981

Sziasztok!

Tapasztalatok alapján mennyi idő alatt postázzák a frissen igényelt bankszámlához kért Platinum MasterCard-ot?

Üdv.

metardx Creative Commons License 2017.09.20 0 0 980

Felhívtam őket és igen, igazad van, ez a díj személyes, telefonos, vagy emailes törlésre vonatkozik. Netbankban ingyenes. Köszi.

Előzmény: nyman (979)
nyman Creative Commons License 2017.09.19 0 0 979

ez melyik szamlacsomag?

Nalam elofordul, hogy erteknapos megbizast kesobb torlok, de meg nem volt soha dija.

Nem neztem meg a hirdetmenyt, nem lehet, hogy akkor van dij, ha telefonon kered? Van bank, ahol van hasonlo.

Előzmény: metardx (978)
metardx Creative Commons License 2017.09.18 -1 0 978

Jól értelmezem a hirdetményben, hogy egy megbízás módosítása/törlése 1000 Ft? Nincs külön írva netbank, mobilbank. Tehát ha netbankban módosítok egy átutalási megbízást akkor az 1000 Ft-ba kerül? Vagy nem így van?

megazismegeshet Creative Commons License 2017.06.19 0 0 977

szia, ugyanez volt a gondom, es a google teged adott eslo talalatnak :D
Nalam a kovetkezo oldotta meg: default wallet mi walletre volt allitva, ami csak Kinaban megy. Allitsd at HCE walletre es szerintem ugy menni fog.
Settings - more - default wallet

Illetve ha mar ott vagy, akkor settings - more - tap & pay beallitasok alatt legyen a granit a default (bar nekem az volt magatol).

Tipp: bkv automatanal kulonosebb eges nelkul lehet tesztelni, hogy megy-e, 90%os kiegeszito jegyet ha veszel, az 25 forint kb :D

Remelem segit

Előzmény: DanAykroyd (956)
ac07 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 976

Sose volt másról szó.

Előzmény: Gaudamus Mr. Igit! (975)
Gaudamus Mr. Igit! Creative Commons License 2017.05.22 0 0 975

Ezt mondom.

"Csak abban a bankban tudsz készpénzt befizetni a számlájára amelyiknél vezeti."

Ha OTP számlát vezet az OTP-nél tudsz befizetni. A befizetőnek nem kell számlával rendelkezni.

Előzmény: ac07 (974)
ac07 Creative Commons License 2017.05.19 0 0 974

Nem erről szólt a történet, hanem arról, hogy pl.: egy OTP fiókban bármely OTP ügyfél számlájára befizethetsz, még ha te nem is rendelkezel az adott számla fölött, sőt OTP ügyfél sem vagy.

Előzmény: Gaudamus Mr. Igit! (973)
Gaudamus Mr. Igit! Creative Commons License 2017.05.17 0 0 973

Csak abban a bankban tudsz készpénzt befizetni a számlájára amelyiknél vezeti.

OTP-nél OTP-s számlára, CIB-nél CIB-es számlára, etc.

Pl. OTP-nél CIB számlára készpénzt nem tudsz befizetni max. átutalni a saját OTP-s számládról, ha van olyan.

Előzmény: nyman (970)
Gaudamus Mr. Igit! Creative Commons License 2017.05.17 0 0 972

Mit kell ezen intézni? Beállítod a netbankban az újat, a régit letiltod és onnan megy...

Némi átfutást hagyjál azért. Több  bankot váltottam évek alatt, sosem volt gond, papírtöltögetés, banki személyes ügyintézés nélkül ment minden.

Sosem értettem ezt a körülményeskedést.

Előzmény: hogy-hogy (959)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.10 0 0 971

Úgy tűnik szabolcsban a bankok is ilyen bénák,

pedig már kétszer is így jártam, az otp-ből is elhajtottak, pedig tök üres volt sehol egy ügyfél.

Közben megérkezett az utalásom az abaqostól, elég gyorsak ahhoz képest, hogy 3-4 napot írtak.

Előzmény: nyman (970)
nyman Creative Commons License 2017.05.10 0 0 970

Akkor szerintem felrevezettek.

Barmilyen szamlara befizethetsz. A neten en is szoktam eloreutalassal eladni dolgokat es idonkent elofordul, hogy van, akinek ez egyszerubb, mint utalni, es ilyenkor szoktak bemenni a fiokba es befizetni.

En is fizettem mar be mas szamlajara, illetve volt, mikor tobb kp-t kaptam vkitol, akkor a tarsashaz kozos szamlajara is igy fizettem a kozos koltseget.

Előzmény: Malaguszti (969)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.09 0 0 969

A CIB-nél lehet befizetni más számlájára?

Én a múlthónapban vettem egy telefont a jolfogáson, kérte hogy utalással fizessek, akkor még nem volt Gránitom,

Bementem itt Takarékbankba beakartam fizetni az eladó Takarékbankos számlájára és nem lehetett..

Aztán nyitottam Gránit számlát.

Előzmény: nyman (966)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.09 0 0 968

Azt írja hogy 50Eft feletti befizetésnél nincs jutalék,

Kiutalás bankszámlára van jutalék, összegtől függ de min.: 250ft

Előzmény: nyman (967)
nyman Creative Commons License 2017.05.09 0 0 967

Itt nincsen vmi jutalek, amit levonnak?

Előzmény: Malaguszti (965)
nyman Creative Commons License 2017.05.09 0 0 966

Az unokatesom szokta megcsinalni, hogy befizet a CIB-es szamlamra, CIB fiok sok helyen van az orszagban. Majd onnan az utalas ingyenes, es rautalom a szamlajara.

Jellemzoen utalassal jon neki a jovedelme, igy nem kell bankfiok, es ezert is valasztotta a Granit Bankot, de hebe, hoba elad vmit.

De mondjuk ez egy kicsit bizalom kerdese. 

Előzmény: helloeverybody! (962)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.09 0 0 965

Közben megtaláltam a megoldást:

Regisztráltam az www.abaqoos.com

nekik van otpés számlájuk,

Bementem az OTPbe  simán  befizettem készpénzt az én abaqos azonosítómmal 51 000 forintot,

Mire hazaértem jött a mail rajta az 51Eft,

Beléptem az abaqosba kiutaltam a kiutaltam 51000 forintot a Gránitszámlámra, kíváncsi vagyok mikor lesz rajta...

Holnap megnézem a sárgacsekkes megoldást is.

Előzmény: Zegzug (964)
Zegzug Creative Commons License 2017.05.09 0 0 964

Még nem próbáltam, de esetleg postán is befizethetsz üres sárga csekkel, rendesen kitöltve a számlaszámot, nem? Nem tudom működik -e és mi a díja, de egy próbát megér.

Előzmény: Malaguszti (963)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.09 0 0 963

Köszi az infót,

Keresek rokont, akinek van számlája, adok neki 50Eft, és átutal 49800ft.

Előzmény: helloeverybody! (962)
helloeverybody! Creative Commons License 2017.05.09 0 0 962

Attól tartok sehol, mert csak a pesti fiókban van mód készpénz befizetésére. Annyit tehetsz, hogy ha van valaki ismerősöd, barátod aki beleegyezik, akkor az ő számláját használhatod ugródeszkának, azaz befizetsz rá, ő meg továbbutalja a pénzt a te számládra. Nekem nem egy olyan ismerősöm van, akinél szintén így csináljuk.

Előzmény: Malaguszti (961)
Malaguszti Creative Commons License 2017.05.09 0 0 961

Nyiregyházán hol tudom feltölteni a Gránit bankszámlám?

Kevés rajta a pénz :)

nyman Creative Commons License 2017.05.08 0 0 960

csoportos beszedesi megbizasra gondolsz? Azt (is) lehet

Előzmény: hogy-hogy (959)
hogy-hogy Creative Commons License 2017.05.08 0 0 959

granitnal is lehet mindenfele kozuzemi szamlakat fizetni automata lehuzassal? UPC, viz, villany?  Ezek az OTP-nel vannak, Granit tudja intezni hogy atkeruljenek hozzajuk?

DanAykroyd Creative Commons License 2017.04.13 0 0 958

Oh értem, köszönöm!

Előzmény: merQree (957)
merQree Creative Commons License 2017.04.12 0 0 957

Nekem nincs NFC a Redmi Note 2-n, és a Redmi Note 4-n, így nekem az nem működik.

Előzmény: DanAykroyd (956)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!