Idonkent velem is elofordul. Ujrainditom az alairast es akkor meg szokott. Volt mikor igy is kimaradt meg a kovetkezo 1-2, illetve az is, hogy percekkel kesobb megjottek. Meg az is, hogy vartam az sms-t, kozben megjott az elozo es veletlenul azt irtam be. Ugyan van egy haromjegyu fix szamreszlet, de azt nem mindig figyelem.
Lehet hiba a bank rendszerereben, lehet hiba a mobilszolgaltatoknal is.
Kicsit zavaro, ha sms-re epul az azonositas es kesik, vagy eltunik az eterben. A mastercard secure coddal is igy jartam a mult heten az Erstenel. Fel oraval kesobb jottek meg az uzenetek.
Kicsit morcos lettem volna, ha mondjuk az utolso koncertjegyet akartam volna venni.
Regebben a Citibank is kuldott e-mailt is es sms-t is a szamla es kartyatranzakciokrol. Volt mikor mindketto kimaradt, volt mikor az egyik jott meg, volt mikor a masik.
Jól értelmezem a hirdetményben, hogy egy megbízás módosítása/törlése 1000 Ft? Nincs külön írva netbank, mobilbank. Tehát ha netbankban módosítok egy átutalási megbízást akkor az 1000 Ft-ba kerül? Vagy nem így van?
szia, ugyanez volt a gondom, es a google teged adott eslo talalatnak :D Nalam a kovetkezo oldotta meg: default wallet mi walletre volt allitva, ami csak Kinaban megy. Allitsd at HCE walletre es szerintem ugy menni fog. Settings - more - default wallet
Illetve ha mar ott vagy, akkor settings - more - tap & pay beallitasok alatt legyen a granit a default (bar nekem az volt magatol).
Tipp: bkv automatanal kulonosebb eges nelkul lehet tesztelni, hogy megy-e, 90%os kiegeszito jegyet ha veszel, az 25 forint kb :D
Nem erről szólt a történet, hanem arról, hogy pl.: egy OTP fiókban bármely OTP ügyfél számlájára befizethetsz, még ha te nem is rendelkezel az adott számla fölött, sőt OTP ügyfél sem vagy.
Barmilyen szamlara befizethetsz. A neten en is szoktam eloreutalassal eladni dolgokat es idonkent elofordul, hogy van, akinek ez egyszerubb, mint utalni, es ilyenkor szoktak bemenni a fiokba es befizetni.
En is fizettem mar be mas szamlajara, illetve volt, mikor tobb kp-t kaptam vkitol, akkor a tarsashaz kozos szamlajara is igy fizettem a kozos koltseget.
Az unokatesom szokta megcsinalni, hogy befizet a CIB-es szamlamra, CIB fiok sok helyen van az orszagban. Majd onnan az utalas ingyenes, es rautalom a szamlajara.
Jellemzoen utalassal jon neki a jovedelme, igy nem kell bankfiok, es ezert is valasztotta a Granit Bankot, de hebe, hoba elad vmit.
Még nem próbáltam, de esetleg postán is befizethetsz üres sárga csekkel, rendesen kitöltve a számlaszámot, nem? Nem tudom működik -e és mi a díja, de egy próbát megér.
Attól tartok sehol, mert csak a pesti fiókban van mód készpénz befizetésére. Annyit tehetsz, hogy ha van valaki ismerősöd, barátod aki beleegyezik, akkor az ő számláját használhatod ugródeszkának, azaz befizetsz rá, ő meg továbbutalja a pénzt a te számládra. Nekem nem egy olyan ismerősöm van, akinél szintén így csináljuk.
granitnal is lehet mindenfele kozuzemi szamlakat fizetni automata lehuzassal? UPC, viz, villany? Ezek az OTP-nel vannak, Granit tudja intezni hogy atkeruljenek hozzajuk?