Értem én, sokan feleslegesnek érzik a tűzijátékot, így lemondanak róla. Hát én meg a személygépkocsi tartását tartom feleslegesnek, én is elvagyok nélküle, mondjanak mások is le róla a szerencsétlenül jártakért! ADJUNK EL MINDEN AUTÓT AZ ÁRVÍZKÁROSULTAK JAVÁRA! Még a levegő is jó lesz tőle.
Ja. Ez meg még nagyobb marhaság. Mondjuk ha én nyerném meg, én adakoznék, és nem csak az árvízeseknek. De hagyjuk már , hogy ezt osszuk szét, meg azt osszuk szét..
Tudod, én nagyon sok szórakozásból és örömből részesülök ezek nélkül az "ünnepek" nélkül is. El sem hiszed, mennyi mindent lehet csinálni az év többi napján is. Komoly dolgokat is, meg nem olyan komolyakat is. Ja, és nem mind pénz kérdése!
Mi lehet a az eredménye az tűzijáték költsége+turizmusból származó bevétel. Ugyanis sok hájas nyugati turista augusztus hónapban két dolog miatt jön ide. Forma1 és tűzijáték.
Felvetődött az ötlet, hogy a lottónyeremény összegének a felét ne osszák ki, hanem menjen az árvízkárosultak javár. (Már nem tudom ki vetette fel a múlt héten - a tv-ben láttam). Aztán kiderült, hogy nem lehet.
Helyes mondj le. Mondjuk le minden szórakozásról, örömről.
Legyünk mind elnézést a kifejezésért, búvalbaszott gyászmagyarok. Akkor lesz a nagyon fasza, sírjunk egész nap, soha ne örüljünk semminek, mindig csak a gondokon problémázzunk! Nagyon helyes!
Képzeld, én is megdolgoztam, tőlem is levonták az szja-t. De ha az állam annyira nekem akar örömet szerezni vele, akkor mondjuk szánja a nádasdladányi vagy a tatai kastély felújítására tüzijáték helyett.
Arra válaszoltam, hogy a lottónyeremény felét nem engedi a törvény elvenni. Egy kukkot nem szóltam, hogy az ünnepi meg az árvizi kőccségek honnan mennek.
Majd ha bebizonyítod, hogy az emberek többsége nem kíváncsi rá. Vagy te vagy az emberek többsége, vagy ismered az emberek többségét, vagy hülyeségeket beszélsz.