A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Én be tudtam szerezni egy változtatható CID memória kártyát így jelenleg telepítve a v9 west és kártyáról tudom használni a v8 East térképeket. A neten fellelhető instrukciók alapján csináltam. A navi hibátlanul működik ezzel is.
Szerintem a használt nem lesz jó. Tudtommal csak egyszer használható! Menj be a legközelebbi márkakereskedésbe és vegyél egyet. Lehetnek, illetve vannak árkülönbségek, én tavasszal a Ferihegy Autónál vettem és emlékeim szerint 65-70 ezer között volt az ára. (a helyi márkaszervizben vastagon 80 ezer felett akarták adni)
Magam telepítettem, az nem egy nagy mutatvány, csak sokáig tart.
Szeretnék vásárolni a RNS 315 höz 3AA051866 AM Westeuropa V9 kártyát. Ha valaki tudna ajánlani originált mert nem szeretném elrontani a rendszert.Vagy hol tudnék vásárolni akár origi használtat. Vagy mit javasoltok hol vegyem meg? Üdv Szép estét mindenkinek
Szeretnek bluetoothot szerelni bele, valaki esetleg tudna segiteni hogy milyen kiegeszitok lennenek szuksegesek hozza? Milyen modul, kabel stb stb stb..?
Nem érzékeli, hogy levetted a gyújtást. Ha kiveszed a kulcsot, ki kell kapcsolnia. Elvben van egy piros és egy sárga tápkábel, ezeket általában meg kell cserélni.
De ha nem jó, meg kell mérni, hogy fogyaszt-e gyújtás nélkül.
Értem, gyújtás levétele után is betudod kapcsolni a rádiót? Hogyha igen, akkor próbáld meg úgy bekötni, hogy csak gyújtással működjön. Lehetne mérni egy átfolyó áramot is.
Lehet tudni, hogy mi a típusa az új fejnek amit beleraktál? Gyári? Amennyiben egy újabb évjáratú autóból került bele a GYÁRI fej, akkor lehet ilyen problémád.
A Gateway-nek 2008-ban már "E" végződésűnek kellene lennie, azzal 2009-ig biztosan működik az RCD510/RNS510, akkumerítés nélkül.
Hogyha fehér műszerfalas autóból van a fejegység, akkor azzal lehetnek még ilyen gondok.
Sziasztok! Golf 5 (2008) a régi CD rádiót kicseréltem újfajta multimédiás fejegységre. Az aksimat teljesen leszivta 2 nap alatt. Valami ötletetek van? Köszi
2014-es CC-mben a gyárilag szerelt RNS 510 virtuális billentyűzete nem működik, azaz pl. navigáció esetén cím megadásánál, vagy telefonszám elmentése esetén a név megadásánál feljön a billentyűzet, de "üresen", nem lehet a betűket kiválasztani. Gyári törlést már csináltam, de továbbra sem működik. Ja, egyébként a többi funkció rendben van.
RNS 315 re érdekelne a térképfrissítés és magyarosítás. Esetleg megírnád a részleteket , ár, mennyire megbízható,nem e lesznek majd problémák a működéssel?Köszönöm
És két térkép tud együtt dolgozni. MOndjuk a Nyugat van a memóriában, a Kelet az SD kártyán, akkor mind a kettőt lehet egyszerre használni, és lehet tervezni "határokon át"?