Egy lakóhajó, ami a Szajnára van rátéve. Vannak olcsóbb és drágább kikötőhelye, de mégis csak a saját otthon érzetét kelti. Bár ez tuti hogy néhány millióba kerül.
Eloszor is tanuld meg a nyelvet, ha mar beszelsz franciaul az sok nyugtol megszabadit. Utana pedig belekezdhetsz a szallas es munkakereses ordogi korebe. Munkaugyben probalkozz az interim irodaknal, rengeteg van beloluk. A szallast Parizs belvarosaban felejtsd el. Nalad sokkal rendezetteb helyzettel rendelkezo szemelyek sem talalnak, mert a foberlok nagyon erosen szelektalnak. Allando leellenorizheto jovedelem nelkul szoba sem allnak veled.
En sem tàmogatom az atomenergiàt. Veszélyes mindenképpen. Bàrmikor lehet egy probléma, s egész KM lakossàgànak annyi. Màs utakat kellene kidolgozni energia terén. Vannak. Hiàba viccelôdnek az összehasonlitàs miatt Fukushimaval, ott sem képzelték el, h ekkora cunami történhet (egyesek szerint a földrengés sem volt természetes, vagyis akarattal elôidézték), ha valakik ùgy akarjàk Mo-n is elôidézhetnek oriàsi katasztrofàkat (HAARP -pal pl.), aminek következtében az atomerômû megrongàlodhat. S mindezeket leszàmitva, ott van az rengeteg nukleàris hulladék, amivel szennyezik a Földet és utodainkat. :(
Ez elég érdekes cikk. Annyival egésziteném ki (amit a minap hallottam egy a magyar egyptologia történetével kapcsolatos videon), hogy csak azàltal, hogy Mo. részt vett az iraki hàboruban (csak orvosokat küldött az orszàg), Irak sosem fizette ki a tartozàsàt Mo. felé, ami szintén valami 3,5 milliàrd $ volt. Igy röpködnek a milliàrdok, mint ha fillérekrôl lenne szò. Szerintem pedig egyàltalàn nem kellett volna visszafizetni a komcsi idôk alatt felvett tartozàsokat.
A film egyébként azért is érdekes, mert kiderül belőle hogy a delfinhús, a sok higanytól súlyosan mérgező, mert a delfin a tápláléklánc csúcsán áll az ember mellett.
A termelők meg reklám célból ingyen osztogatták...
Még nem döntöttem el, h megnézem-e a filmet. Delfinek mészàrlàsa nem tùl érdekfeszitô szàmomra. Egyébként nem tudom mennyi ebbôl az igazsàg..., viszont az tény, h a Dàniàhoz tartozò Feroe szigeten valòban mészàroltàk a delfineket. Pàr évvel ezelôtt még megvolt az élôben felvett video a YouTube-on, persze azòta màr levették és remélhetôleg (külsô nyomàsra) leàlltak ezzel a tradiciòval.
Szerintem ez nem túl igényes munka. Úgy vagy 15-16 éves fiataloknak kiadott mozgalmi munkának tűnik, amit úgy hajtottak végre, hogy ismert és valós elemeket tartalmazó filmekből összevágták, hozzáadva egy kis gyík-UFOnautát, jó elkeverve és felrázva.
Főbűnösként pedig a félnéger elnököt megnevezve. :-))) Ha-ha-ha
Egyébként a filmben egy helyen nem bírnak magukkal és el is szólják magukat.
S ahhoz mit szòlsz, h àllitolag 4 fajta földönkivüli faj van a Földön ? Amelyben vannak joszàndékùak és gonosz szàndékùak. S ez utòbbiak egyike àllandò kapcsolatban van az Usa vezetôivel, Obamàval. :)