Gratula Alcaraznek, gyakorlatilag csak ki kell tenni az ütőjét, és megnyerte az első GS-jét. Mondhatnánk, most sajnos aktuális is, éljen a király, meghalt a király. De gratula Tiafonak is, mert szuper fantasztikusan játszott, én vele voltam, és ő is letette a névjegyét. De teljesen megérdemelten győzött Carlos az új király. Ez nem lehet kérdés. Ez szerintem minden idők legjobb meccse volt. Minden pont szinte fantasztikus volt. Köszönjük fiúk. Aki nem látta, ajánlom nézze meg felvételről, mert ezt érdemes.
Ezt már bocsi, de egy éve is megbeszéltük. Alacaraz Nadal, de lehet Rune nem Federer. De lehet később érő típus, mint Roger. Még 5 éve van, hogy beérjen. Nem áll rosszul. Múlt évben ilyenkor ATP meccs győzelme nem volt. Lenne egy kérdésem. Nem tudok sportorvosit szerezni, mert nem izgultam, hogy a sportkórházban, nem kapcsolják a sportorvost,m mert van a Szegedi úzon sportorvos, de AUG 15-ig szabin volt a doktornő, és november 24. kaptam időpontot, és a Diószegi útra egy héttel hamarabb, mert a recepciós felveszi, kapcsolja asportorvost, de nem veszi senki sem fel. 1 éve még lehetett kérni a Sprtkorházban 5000FT-ért következő napra időpontot, de ezt is megszüntették. Nincs valami kapcsolatod, hogy szerezek sportorvosit? Mert ebben a szezonban nem tudok játszani, de tudok, mert hétfőn felhívok egy maszekot, kifizetem a 29000Ft-ot, csak becsülettel befizetem a TB-t, de ingyen nincs sportorvos. Rőhej ez az ország.
Mikor verte Fritzet meg Runet? Nem látom! De Biztos én nézem be. Marozsán nyert egy challengert, amit régen meg sem rendeztek, mert GS quali volt. Egyszer volt kutyavásár, többet nem nyer. Én elhiszem, hogy keményen dolgozik, becsülöm érte, de Hofi mondta a focistákra, ezek úgy küzdenek mint az oroszlánok, csak mikot tudtak futtbalozni? 67,451dollárt keresett összesen, ez totál veszteséges. Jővőre többet fog, mert elindulhat a GS qualikban. De ezzel nem szerez pontot. Az meg szomorú, hogy Te ezek szerint bentfentes vagy, hogy nincsenek fiatalok. 2010 óta, ez az átkozott rendszer, ész nélkül önti a pénzt a magyar sportban. De eredmény semmi. Most ne gyere a Kajakkal, mert abban alig van konkurencia, de egyre nagyobb ott is. Szégyen amennyi pénzt elköltünk a semmire sportban is. Az átalg ember, nem engedheti meg magának, hogy sportoljon, Inkább a tömegsportra költenénk. Meg ne a Paralimpiára,úgyananyit kap agyőztes, mint az épp. Ráadásul Pálos Péter szerzett papírt, hogy szellemi fogyatékos, hát sok minden csak nem az. Egy nagy csiészaki eljátssza a hülyét, és több 100 millió FT-ot keresett vele. kint játszotta Bundesliga 5-ben, csak rájöttek a németek, hogy nem fogyatékos,azútat, mindent maga intézet a Neten. Itt egy interjú vele. https://www.youtube.com/watch?v=2n4J9Oew_PQ Pingpong legendák szerint,a zuhanyhíradó nem mindig igaz, de talán diszlexiás. Bár azt sem hiszem, mert akkor, hogy intézte a német kiruccanásait? Egy tanár lassan éhen hal, ez meg milliómos lett, hogy papírt szerzett hogy hülye.
Miről beszélsz. Milyen kemény munka. Ő lehet keményen dolgozik ebben semmi kétség nincs, csak Magyarországon, az erőnléti edzések nagy 0-ák. Zsombi játszott a héten 2 sima meccset, a 3. meccs is sima volt 1 szett 4-2 30-0 ig, de elfogyott az erőnlét, még szerencse, hogy értek hozzá. és láttam, hogy meleg innen, én csak szórakozásból fogadok, nem a pénzért. De vesztettem volna 12000 FT-ot, csak van iroda ahol visszavásárolhatod a szelvényedet az eredmény alapján, és szerencsére visszafogadtam, mert így -12000 helyett plusz 29972 FT-ot nyertem. meg a 12000-ret visszakaptam. Tehát, ha nem fogadom vissza akkor kb 41000 FT-ot buktam volna. Mert Zsombira fogadtam simábban, és arra tettem, hogy 2-0-ra nyer. Annak volt jó oddsa. Nézd meg a 3. meccsen a héten, a meccs utolsó gémében, alig tud megállni a lábán. Magyar sport, így szeretlek. Itt a meccs, az utolsó gémet nézd meg. Ez nem az ő szégyene, hanem a magyar sporté!!!!! https://www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv/challenger-tv-search-results/2022-9120-ms006-cassis-zsombor-piros-vs-tomas-machac/2022/9120/all
Mi volt ebben a beárazás? Ez az ember idén verte már Fritzet és Rune-t. Plusz ez a papírforma. Marozsán soha nem volt egy hatalmas tehetség, kemény munkával jutott oda el ahol most tart, szerintem már így is bőven túlszárnyalta azt amit például 3 éve lehetett várni tőle. Ő egy stabil challenger szint lesz top 150-200 között, ami a magyar férfi teniszben nem rossz, kellene még pár iyen játékos, plusz egy-két nagyobb tehetség, akik ennél előrébb is tudnának menni. Kár hogy a juniorok között senki nincs most akinek bármire is esélye lenne.
Szia! Most jó estém volt, igaz csak az utolsó két gémre értem haza, addig a mobilomat gibbeltem. Óriási gratula Rékának, amit ez a sportoló küzd ember feletti. Döntő szett tiebreakben 0-4 volt, de jobb volt fejben, is nyert!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo Nagyon kívánom, hogy valahogy meg legyen a TOP100. De megint a héten karrierrcsúcs lett. Sajnos Panna jön, szerintem simán nyer, de én Rékának szurkolok. Ha persze reméljük Panna nyer. Már megint magyar ellen fogok remélem szurkolni. Borzalmas vagyok.
Gratulálok Te jól látod, csak én ugyanezt megírom, és kapom a durvábbnál durvább hozzászólásokat is. Az igaz beleviszem a politikát is, azt mondják a sportpályán nincs helye a politikának,ezzel egyet is értek, de nálunk most nincs benne a politika? a Nemzei Sport folyamatosan politizál, és a hozzászólásokat cenzúrázza. Ezért felesleges volt rendszert váltani. Mert még igazságtalanabb országban élünk. Én nem panaszkostam eddig, de most szarban leszek sajna.
Na most hol vagy sport tudóskám? Láttad Marcit? Az egész magyar sport benne volt ebben a meccsben. A magyar sportolók erőnlétileg a 1960-ban járnak kb. Zsombi úhgy kikészült a döntő szettre , hogy majdnem összeesett a fájdalomtól. Pedig már Zsombort, az új sportpolitijávan,neveltük fel, akkarom mondani, akarom mondani, nem neveltük fel. Mert 0 az erőnléte. Ha szerbiába születik, vagy máshava,akkor már simán TOP100-as volna. Itt ameccs, nézd meg az utolső gémet légy szíves. https://www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv/challenger-tv-search-results/2022-9120-ms005-cassis-hugo-grenier-vs-kaichi-uchida/2022/9120/all Komolyan mondom kis túlzással ott tartunk, mint Eric Moussambani 2000-ben Sydneyben. https://www.youtube.com/watch?v=I-nlBOBwu8M De az öreg Knézy ellenzéki volt, de még a szocializmusban is, kimondta, hogy kikaptunk a fókavadászoktól. De a fia, egy tehetségtelen, rendszer seggnyaló, aki úgy közvetítette az Olimpiát, aki a 2016 Olimoián feltalálta úszásaban,a 3-szor 100 méteres gyorsváltott. És ez aa "sportriporter" persze nem az, hanem egy ócska tróger, még mindig " dolgozhat" Itt a cikk: https://kolozsvaros.com/2016/08/11/jenonek-megint-a-monitorara-folyhatott-a-narancsle/ Várom a szakértő hozzászólásodat, mert úgy látszik, eddig nem rendeltél, de most látom berúgtad az ajtót, Horty lován, megint nem a lényeget szűrted le, mert nem ő tehet róla, hogy nincs erőnléte. Hanem az utánpótlás képzés. Minden komoly sportban. Női kéziben az NB1-ből mondj nekem egy átlővött Zácsik Szandrán kivül. Csak a za a baj, hogy 2010 óta már valakinek jönnie kéne,. Hiába vagyunk jók, amit unalom űzőnek közvetít a Sport1 az utánpótlás versenyeken, női szinten, nem látok átlővött. Csak ez még U20- ban elmegy felnőttben meg édes kevés. Bocs Te nézed a sportot, semmi gondom, hogy a magyaroknak drukkolsz, én is, Csak belelátok 2 sportágba, és mindenhol az utánpótlás szinten, a hozzá nem értést, és az a gyerek kerül be a foci csapatba, akinek a szűleinek van pénze, de ha nincs annyi, hogy kivigye külföldre,az FTC nem NB1-es szintű, Az NB1-ben, nem tudom Kubatov mester, szerzett e, jó külföldi utánpótlás edzőt, mert én nem tudok róla ,és én még nem nagyon hallottam, akit beépítettek volna csapatba ,tudom Lisztes fia kapott ajándékba 10 percet, ennyit én is kaphattam volna, akkor is kikapunk az ír bajnoktól, csak így UEFA coefficient pontokat buktunk. A többi fos csapatban, vagy nb2-ben jól keres Főleg ha 25 alatti, mert még adóznia sem kell. Kabaré az egész ország sajnos. Mindig azt hiszem nincs lejjebb, de mindig van.
Nem tudom nézed e Zsombi meccsét? Az egész magyar sport benne van. Egy agyon nyert meccs. 1 szett 4-2 30-0 semmiről bukta Zsombi a 2. szettet. Szerintem innnen kikap, de ha nyer is, mert már fogdossa lábát holnap kikap. Nem ő tehet róla, hanem a magyar edzők, mert minden magyar sportoló erőnkétileg nokedli. Komoly sportban. Meg üt a gutta, innen kikapni. Most jövőhét megint nem megy, mert lefáradt, 2 hét múlva újra magpróbálhatja. DE ha véletlen nyer, holnap semmi esélye. Borzalmas, és mi pénzt költöttünk el 2010 óta anagy semmire a magyar sportban.
És még annyit,én nem vagyok a Szuperliga ellen, mert amivel zsarolt az UEFA, az azért hülyeség, mert ha ezt az 5 országot kizárod az EB-ről, hát kit fog érdekelni. Mit szólnál ha a FTC is indulhatna rajta. Csak nem az első osztályban, hanem ki kell kb-re találni, hogy hányad osztályba indulhatunk. Aztán vagy feljutunk, vagy bent maradunk, vagy kiesünk. Először nehéz lesz, az osztályokat megállapítani, de 5 év alatt, mindenki a helyére kerülne. Lásd Németország, ahol először amikor egyesültek, két keleti csapat indulhatott a a Bundesliga 1- ben. A Cottbus sokáig bírta csodával, aztán kiesett. De jött a Lipcse most. Most gyengélkednek a fiúk. De volt egy csapat a Magdeburg, aki egyetlen NDK-s országként, KEK nyert, de a következő évben kirúgták, és soha többet nem edzősködhetett. Itt a cikk, szerintem Te neked is tetszeni fog.https://www.origo.hu/sport/futball/20220429-labdarugas-kirugtak-az-edzot-mert-nem-hallgatott-a-stasira-fc-magdeburg.html Na már most a feljutottak a 2. osztályba,és tele a stadion. De egyelőre az utolsó előttiek. De lehet beléjük is beleszeret egy milliárdos. Na még annyit az egyik cimbim kiment angliába Northamptonba. Na már most a 4. osztályban játszanak, néha feljutnak, mint az én csapatom az AFC Wimbledon, de minden meccsen nincs teltház, mert túl nagyot építettek mostanában, a régiben telt ház volt, most meg a 4. osztályban vannak, ha 3. vonalban volnának,akkor telt ház volna. De a 4. ben vannak hát 1000-nél több néző nem volt, De kicsit elméretezték, minta Debrecenét istenem, de ha feljutnának, akkor teltház volna. Az a baj, hogy ez a Fradi edzőmeccseket játszik az NB1-ben, megnézni sem érdemes.Talán már a 24. fordulóban bajnok avatás lesz.
Szia! Nem örülten, de inkább jót szórakoztunk rajta. Most tegyük fel, Te vagy a MLSZ elnöke. És adhatsz tanácsot a FTC elnökének. Most nem nézem át azeriek elleni összeállítást, de 2 vagy 3 játékos a Fradiban ember szerintem más volt. Mérnem a BL selejtezőre igazolták le, mert akkor lehet, ez jobb FTC volt, nem az azeriek nyernek. Tehát nem csütörtökön szurkolhattál volna Fradinak, hanem kedden vagy szerdán. Na már most van egy két magyar, de azok a válogatott kiegészítő emberei, A Baselben most nem nézem meg, mikor cserélték be, ha becserélték Szalait, de hosszabbítással 10 percet játszik. Ádám Martin meg elszerződőt Dél Koreába talán, most ontja megint a gólokat. De szerintem válogatottban használhatatlan lesz. De az FTC nem segít a magyar focin, mert Azerbajdzsán a FIFA ranglistán 128. a FIFA ranglistán. És például, nem szeretek hülyeséget írni, de fociban nem vagyok ínnyira otthon, mi az egyéni sportokat szeretjük talán a ciprusi csapatával játszott az EL-ben Lang. De ha már mesterségesen fenntartunk egy ilyen csapatot, mi volna ha hazahívnánk a magyar válogatottat. Mit bánom én, biztos többe kerülne, de legalább magyar volna az FTC. Nem bánnám, és egy igazán összeszokott csapat lenne a magyar válogatott, még tavasszal, úgyis mindegy ha kikapnak, csinálnának egy 3 hetes alapozást a VB és EB selejtezőkre, és mint Bernd Storckkal 3-4 hetes alapozást tartott. És lám csodát legyőztük Ausztriát, és a 16-ban voltunk az EB-n. Tehát régen a Honvéd volt a magyar válogatott, most pedig a Fradi volna. 11 magyar játszana benne, még én is nekik szurkolnék, és kicsit jobb lehetne a válogatott is. Nem úgy mint a Slovan ellen itthon, elénekelték a meccs előtt a Himnuszt, röhögtünk egy jót, mert csak Dibusz volt magyar. Aki szerintünk jobb kapus mind Gulácsi, már csak azért is, mert jó értelemben, minden egyéni sportoló "bolond" a kapusok is. És ő be tudja hergelni magát, nem tudom emlékszel e, a kezdőkapusunk Kósz volt az Olimpián, és az egyenes kiesésen rendszerben, mert Kemény Dénes 10 pontosan tudod meccselni, lecserélte Kószt Szécsi Zoltánra. Hát ő meg tudod őrülni, mint Nagy Viktor, és bejött a csere,és Olimpiai bajnokok lettünk. Bravo mester, ezt Te nyerted meg. Tehát a felcsúti Taho pénzből,amiből senkit nem sikerült még kinevelni, ne gyere Nagy Zsolttal és az angolok elleni 4-0 győzelmünkkel, mert az angolok nem akartak focizni, így könnyű. Bár ez l történelmi győzelem volt az Origonál,https://www.origo.hu/sport/futball/20220615-labdarugas-magyar-valogatott-szenzacios-goljai-az-angolok-ellen.html ami a Mediaworks tulajsonában áll, de történelmi vereségünket is Rossival értük el ,mert kicsit előbb albánia ellen győzelmi kényszerben voltunk. Nem játszhattunk 4-5-1 -et hanem mi próbáltunk az agresszorok lenni, Orbán beírta stop Uzomi, szót is fogadott, de a fiatal albán csatár 2-szer is becserélték a 60. percben, és hülyét csinált a magyar válogatott védelméből. Ez volt a történelmi verségünk 1 éven belül, történelmi verség, aztán győzelem. vereség. https://sport.mandiner.hu/cikk/20210905_albania_magyarorszag_visszaszerezni_a_renomet_es_az_eselyt_elo_tudositas A Mandiner ami szintén Mészáros Lőrinc tulajdonában áll, de biztos az újságírót lefizette Soros Hát 1 év sem telt le, történelmi győzelem egy barátságos meccsen, és egy tét meccsen, történelmi vereség. Egyébként a VB,és EB csoportban semmivel nem szerepeltünk jobban Rossival, mint Storckkal. Csak a foci azért is a legnépszerűbb sportág, mert a legnagyobb a szerencse faktor benne. És Andorrától kikaptunk, ráadásul azt hiszem műfüvön, ahol egyszer mentek át az andorraiak, és egy szerencsés góllal nyertek. Pedig mi voltunk a jobbak. Tudod a FTC is, akkor került be a BL_be, amikor a covid miatt a selejtezőben 1 meccset kellett játszani. Szóval kikaptunk, és igazságtalanul levetették a magyar játékosokkal a mezt, és szegény Dzsudzsák, aki felmérte képességeit elment Ázsiába pénzt keresni. Nem neki volt igaza? De a válogatottért, igaz nem támad vissza talán még a válogatottban sem, de a szívét lelkét kitette. és az andorrai meccs után, szegényt nagyon sajnáltuk elsírta magát. Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=BviYgw8QwZc Szóval amennyi pénzt amennyit kapott a felcsúti Metropolisz, abból a pénzből haza lehetne hívnia magyar válogatottat. Csak egyet nem láttunk át ki lesz a csatár. Mert az szerintem nincsen. És aki van, nem akarom bántani, ki vagyok én, egy senki, de a svájci csapatánál kispadozik, és Ádám Martin, nem tudja pótolni. És nem zárom ki, hogy csoport 2 . lesz a Fradi, de legalább 3 és megéljük a kupa tavaszt. Ami akkor igaz, ha a csoportban 2. lettünk, mert akkor, valóban az Európa Ligában folytathatnánk. De ha 3. leszünk akkor nem igaz, mert régen a 3. kisesett, és nem ment 3. számú kupába. Itt van Csány Sándor programja. Mi valósult meg belőle, csak azt nem mondhatod, hogy kint voltunk 2 EB.n, mert azt annak köszönhetjük, hogy 24-re emelték a létszámot. Az valósult meg, hogy 10000 lesz az átlag nézőszám? Itt a programja csányinak: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/futballreform-elott-futott-palyak-tizezres-atlagnezoszam-reszvetel-a-nagy-tornakon-2066909
u.i. Tudom a Fradi hazai pályája a Groupama Aréna, de tegnap megtelt volna a Puskás is, ha ott játszana a Fradi,a nemzetközi kupában? Tudom a hazai pálya.
Nekem nincsenek belső infóim. És lehet valóban tévedtem. Ha holnapután Fábián győz, az mérföldkő lenne, mert az első TOP100-as győzelme lenne, és akkor valóban, már év végére bemehet a 100-ba. Ki gondolta volna. De ha kikap egy szoros meccsen, akkor is fel a fejjel, mert akkor sem történt tragédia. Pirosról meg annyit, talán elhiszed, azt jósoltam év elején, hogy év végére előrébb lesz, mint Marci. Na már most akkor lehet 3 férfi főtáblásunk lesz az AO openen? Hát álmodozni jó. Nem? Nem beszélve a lányokról, ki tudja Jani Réka, nem most lesz a csúcson, és bejön a 100-ba, és Natália Szabanin, meg a selejtezőből, főtáblára jut. Akkor alig tudnánk, megszámolni, hány magyar van a főtáblán. Szegény Babos meg van szidja a szervezőket, hogy nem kap WC-ot. Szegénnyel nagyon komoly bajok lehetnek. Sajnálom szegényt. Valaki igazán segíthetne neki. De úgy látszik,apja is hülye a teniszhez.
Zsombi a tornagyőzelem óta nagyon halovány. Marozsán viszont elég szépen jön előre. Nagyon nagy kár hogy Máté állandóan sérült. Ő is simán a 150 ben lehetne.
Fabián tegnap az eddigi legnagyobb skalpját gyűjtötte be Franco Agamenone magabiztos legyőzésével. Zsombi pedig a mai napon de Schepper-t győzte le két szettben, de sajnos borzasztóan játszott.
Elnézve a ranglista pontokat és a két srác formáját, simán benne van, hogy jövő év eleje körül Marozsán lesz előrébb a ranglistán.
Valkusznak a talpában volt elszakadva a szalag, a rossz válla már kezdett gyógyulni, a tehetségtelen énekes tesója még bele is rúgott az ns-ben. onnan tudni
Marozsánnak valszeg nincs menedzsere, be volt nevezve, megpróbálta gondolom lesz ami lesz alapon. Ha minden évben csak ennyit lép előre Zsombi, Fábián vagy a lányok, mint az utóbbi 1 évben, akkor előbb utóbb az igazi áttörés is meglesz valamelyiknél. Jó lenne ha ma Dalma végre berúgná az ajtót például. De az, hogy benne van a pakliban, hogy egy GS-re 5-6 magyar feljuthat a kövi 1-2 évben az hatalmas dolog, becsüljük meg.
Ok elfogadom, csak akkor milyen a menedzsmentje? Még vasárnap játszott utoljára, ami edző meccsnek is kevés volt. Szerintem múlt évben a challenger királyok Griekspoor, Baez, Bonzi, Rune, Wolf 2 hetet simán végig nyomtak. Most fejtetted meg a bajt. Egyszer Fábiánnak ez egy kicsúszott eredmény volt, egy nagyon gyenge mezőnyben, és a másik baj, ezek a magyar játékosok fizikailag, sajnos nem ők tehetnek róla, Pirosra is vonatkozik, szerintem simán TOP100-ban a helye, csak a tamperei győzelme óta, ami 5 hete volt, 2 versenyen indult, és 2 meccset játszott. Ennyit a magyar utánpótlás edzőkről. Valkusz az nagy balszerencse, mert talán a legtehetségesebb, csak szegénynek a válla nem bírja. Csak azt ne mond, hogy ellendrukker vagyok, mert az aztán kikérem magamnak. Tiszta szívből drukkoltam Fábiánnak!
Fáradt volt, főleg szellemileg. Dehát ezt te hogy is érthednéd meg, fő, hogy bejött az inkorrektségedre jellemző jóslatod, most örvendezhetsz, hogy mekkora szakértő vagy. Egyszerűen annyi történt, hogy nem kellett volna a héten versenyeznie.
Figyusz, igazad van. Ezt a Dzumburt nagyon benéztem jó név nem? Hidd el pozítiv vagyok tenisz fogadásban, de most csak azért nem buktam, mert Fábiánnak szurkoltam. A másik meg, a magyar sportban annyian hazudnak, csak a saját sportágamból tudom, hogy egy rakás pénzért a haverom utánpótlás edző, csak egy baj van, nincs akinek edzést tartson, de a pénzt felveszi. De senki sem tévedhetetlen, nagy szakírók azt Írták Sampras Agassi visszavonulása után, hogy Hewitt lesz a király. Hát ez nem jött be, sőt Roger a US open döntőben, 2 6-0 szettet adott Hewittnak. Itt a cikk: https://www.nemzetisport.hu/sportnaptar/tiz-eve-azt-mondtak-itt-az-uj-korszakos-zseni-2146853 Meg ha már zrikálsz azért akkorát nem akarom súlyos tévedésemet felmenteni, de ezt írtam az ATP fórumban 5 napja. 412792 hozzászólásom volt:Az a baj láttam a meccset. az első szett agyon volt nyerve,de elment tiebreakig, 5-1 volt Zsombornak is kikapott. Sajnos Zsombor fejben.... Ezzel nem szerzett pontot. Érdekes módon Marozsán Fábián nem fért fel a kvalira, gyenge challengeren indul, 2. kiemelt, ha megnyerné a versenyt 80 ATP pontot kapna. Amire nem tuti, de meg van a lehetősége., Szóval a döntőt benéztem, de szerintem 5 napja, nem gondoltad volna, hogy csak döntőt is játszik Fábián. Cristiano Caratti is nyert Orange Bowlt, azt mondták ő lesz az igazi, aztán egy tornát nem nyert életében. Te még sosem tévedtél? Én legalább belátom, hogy marhaságot írtam. Magyarországon erre is nagyon kevesen képesek. Mert Marcikánk azt mondta TOP 10 a célja minél hamarabb. Hát megeszem a kalapom, ha erre reális esélye volt. https://m4sport.hu/tenisz/cikk/2021/03/25/fucsovics-celja-egyertelmu-minel-hamarabb-a-top10-be-szeretnek-kerulni Én már csak azt hiszem el, amit látok. Inkább szurkoljunk Fábiánnak jövő héten közösen, mint egymást bántjuk. De még annyit talán ismered Alan Millset, talán minden idők legjobb főbírója volt,és úgy döntőt, hogy Wimbledonban a 7- szeres bajnokot kiteszi a 2 pályára egy LL ellen ,ami a nagy játékosok temetője volt. Hát ez volt a 7-szeres bajnok utolsó wimbledoni meccse, szóval kicsit viccesen Sampras a temetőbe végezte Wimbledonban. A harmadik legnagyobb pálya az ún. „bajnokok temetője”. Az elnevezést azért kapta, mert sok korábbi bajnok búcsúzott ezen a pályán a korai körökben (például John McEnroe, Boris Becker, Pete Sampras, Serena Williams). Tehát olyan ember nincs, aki nem hibázik, csak baniben a Babos fórumban.
Te Petya, pörrgeted rendesen a köpönyeget, idézlek, mint egy klasszikust, pontosan: "Ebben tévedtem, mert nem nyerheti meg, mert Dzumhur holnap nagyon megveri. " + még azt is állítottad, hogy Marozsán soha nem lesz top100-as. Hát igen, van aki top 100-as, van, aki nem százas, olvasd fel magadnak az elmúlt 24 órában elejtett kommentjeidet! Bye Bye!
Azért örüljünk nagyon, de nem kell a ló túlsó oldalára esni. Mert mindenki annyira játszik jól, amennyire az ellenfél engedi. És ezen a versenyen Fábián 2. kiemelt volt, Dzumhur neve meg jó,de ma nem engedte labdába ütni. Jövő héten okosabbak leszünk, mert Franciaországban indul Fábián, ha ott is nyer, akkor már igen valószínű, hogy megindult a szekér. És meglesz gyorsan a TOP100. Csak ne legyen az mind Pirossal, hogy egy versenyt megnyer, aztán 3 hétre megsérül.