Azóta - nem bírva magammal - felhívtam a Budapesti Triumph-ot.
Megerősítették, hogy valóban volt ott egy srác a hőfokmérő ügyében, de mivel a reset nem hozott eredményt, bekérték az egész motort.
Azt azonban félreértette a srác, hogy a szoftvert kell újra telepíteni, ugyanis azt mondták neki, hogy nem a kijelző a hibás, hanem a jeladó egység a tankban, így valószínűleg azt kell kicserélni benne, ami - meg is mondta a Triumphos szerelő - 28.000 Ft, és kb. 1-1,5-2 hetet kell rá várni.:-(
Na erről ennyit.
Mert ez ugye szüli a következőket:
07. 06.-án lejár a motoromon a műszaki, amit már nem akartam megcsináltatni, meghagytam volna a szalonnak.
Ugyanakkor szintén 07. 06.-ig be kell fizetnem a következő évi kötelező adót, ami nyolcezer akár hány száz forint, és szintén nem akartam már a régi vasamra befizetni, hanem már az újra.:-(
Szóval, ahogy írtam, egyre jobban el megy az egésztől a kedvem.
Lehet inkább beviszem a vasat a Ceglédi Honda kereskedésbe, és elhozok egy 2014-es Honda CTX700D-t.
Igaz, erre 1,4 millát kéne ráfizetni, de nem 6 éves, és vannak rajta gyári oldaldobozok.
És a jövő7en átvehetném.
Tudja a tö....öm, hogy mit csináljak.
A régi vasról természetesen mindent leszedtem, és ahhoz, hogy tudjak vele mozdulni bár merre is, legalább a hátsó tartót, és dobozt vissza kellene szerelnem.:-(
No, sajnos motorom a héten már biztos, hogy nem lesz, sőt még a jövő7 is kérdéses.:-((
Ugyanis a műszer "reset-e" nem oldotta meg a problémát, mindössze annyi történt, hogy már nem telit, hanem üreset mutat az üzemanyag szint jelző.
A vasat "egyben" be kell vinni a Triumph Budapesbe, ahol újratelepítik az egész szoftverét, mert anno nem jól lett rá installálva.
Egri szalonban azt mondták, 7főn kell hívniuk a Budapesti Triumphot, és akkor egyeztetnek időt, hogy mikor tudják úgy elvállalni, hogy azonnal megcsinálják, és lehet is hozni haza.
Múlt héten valamelyik nap tankoltam Szentendrén és begurult egy tűzpiros sprint st, nagyon szép volt!! De szerintetek miért van az hogy a Triumphosok 80 százaléka nem tud visszaköszönni?
Hello srácok szombaton délután elkarikázom Esztergom felé, át a szlovák oldalra aztán fel Kóspallagfelé az Orbán fogadóhoz és utána a 2/a-n vissza. Ha valaki csatlakozna szóljatok:)
Hétfőn voltam náluk mert elhagytam a felső villahíd rögzítő anyát................nem volt raktáron így rendeltek.................de kaptam egyet kölcsönbe hogy használjam azt.
Szóval ha egy mód van rá mindent megoldanak.
Viszont a csapágyon nem látok semmit de érezhetően ugrál ha lehúzom nyomatékra így cserélem a csapágyat is kúpgörgősre.
Ausztria,dolomitok hagoin at livornoban majd onnan kompak at szardiniara.ott csillagtura kb 2500 km kanyargaszas a szigeten es utana tuz egy seggel livorno-bologna-triest-zagrab-budapest autopalya haza.