8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Az egész EB-n "Hála Istennek" pont most játszunk a legrosszabbul, amikor talán a legfontosabb lenne a győzelem...
Megint az összes tipikus magyar betegség kijön a meccsen...
Nagyon el vagyok keseredve, mert szerintem tegnapi is gyenge produkció volt, ennek ellenére győzhettünk volna, mégsem sikerült... (mondjuk a -4 miatt örülni is lehet az 1 pontnak, de én ezt meghagyom másnak...)
Látszik, hogy jó ez a csapat, de valamiért mindig a világverseny középső szakaszában pukkadunk ki, ezért nem várhatunk valódi, kiugró sikert a srácoktól.
Érzésem szerint ezt a harmatos Izlandot minden körülmények között "ütni" kéne, ehhez képest várhatóan még ki is fogunk kapni...
Baszott sok hibával játszunk. Védekezésünk az ami nem nagyon van... S azt sosem fogom megérteni, hogy egy ilyen fontos meccsen az első félidőben lerohanásból 1000%os ziccerben miért kell cunderezni.
Nem tudom ki hogy látja de én örülök, ha 1 góllal nyerünk. Persze az is jó mert akkor is győztünk csak nehogy itten vérszemet kapjanak ezek a jégemberek.