Keresés

Részletes keresés

Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.14 0 0 847
Jajj, igazi sportember, mindjárt könnybe lábad a szemem :D

Tudod, egy kendernap alkalmával is képes voltam (bár nem terveztem) futni egyet a sziget körül, amíg a kis elvbarátaid a zászlóikkal meg a sörökkel a kezekben épp latolgatták, hogy hol tudják betámadni a rendezvényt. Aztán nyilván visszatértek oda lógó orral, ahonnét jöttek: a kocsmába :D

Vidd el inkább az ellenzőket is edzeni, látszik, hogy sok energiájuk van :)
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (844)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 846
Pedig az vagy.
Előzmény: Előkelő idegen (842)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.14 0 0 845
Semmi gond nincs, a hülyegyerek örül, ha a fű nem adózik, így mindenki többet fizet, ő is. Viszont több megy el, a sok hülyeségre, tinik zaklatására, stb, de legalább a másiknak is rossz! Hát ez ebben az öröm! Nagyobb öröm, mint egy jó berúgás :D
Előzmény: figyelem02 (841)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 844
Így van. Mindenki menjen és vezesse le az itt felgyülemlett feszültségeket. Indulok edzeni, ti meg csavarjatok egy spanglit. Nem kétséges, melyik az egészségesebb és hosszú távon ki jár jobban. :))
Előzmény: figyelem02 (841)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 843

Ilyenkor azzal szoktam rátromfolni, hogy én a heroin legalizálása pártján vagyok. Kapja meg minden herkás az adagját a patikában (annyiért, amennyi az előállítási ára), miután regisztrálta magát az orvosnál, hogy ő bizony heroinista. Sőt, adja be neki az orvos belövőszobában. Aztán szedje össze magát, és menjen dolgozni, vagy vmi értelmeset csinálni. Ha tud.

Előzmény: Előkelő idegen (837)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.14 0 0 842
ti kendermagosok

jajj

na húzz a vérbe :D
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (839)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 841
Mondjuk én speciel nem dühöngök, sőt, magam kérdem a sorstársaimtól, hogy minek verik a palávert, pl. itt a fórumon is, ha ezzel (szinte) senkit nem lehet átállítani a legalizáció pártjára. Úgyhogy tegyenek csak rám nagy ívben az ellenzők, én attól még azt csinálok, amit akarok. A tisztelet pedig nem az jelenti nálam, hogy megfelelek mások elvárásainak, és azt az életet élem, amit mások szeretnének látni tőlem. 
Előzmény: Törölt nick (832)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 840
Arra akartalak rávezetni, hogy a törvénykezési gyakorlat, nem az egyszeri fogyasztók ellen dolgozik. Ugyanakkor a terjesztők, termesztők ellen viszont szigorúbban fel kéne lépni. Akkor kevesebbb egyszeri fogyasztó lenne.
Előzmény: KukacAV (838)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 839
Megoszlanak a vélemények. az nagyobb kabaré, amit ti kendermagosok műveltek. Álbalhé. 
Előzmény: Előkelő idegen (837)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.14 0 0 838
Tavaly kb. 5000 fogyasztó ellen indult eljárás. De bizonyára egyetlen problémás drogfogyasztó sem akadt az országban, aki arra gondolt: kell a fenének a kihallgatás, a bíróságra járás, nem akarom, hogy kivágjanak az egyetemről, ezért nem keresek fel egyetlen szakembert sem.
Elnézést, tényleg nem tudok számot mondani arról, hogy hány ember fejében fordult meg ez a gondolat. És mivel nem tudok számot mondani, biztosan nulla ilyen volt. Így rendben van?
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (834)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.14 0 0 837
Amikor már a heroinnal jönnek, akkor mindig csak mosolygok, mert ez már kabaré :D
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (821)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 836
Miért? Miattam jutnak oda? (Egyáltalán hány fogyasztó került a börtönbe az utóbbi 10 évben? A dillerkedőket is ne tessék közéjük sorolni!).  
Előzmény: Előkelő idegen (835)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.14 0 0 835
A börtönt fizeted azoknak, akiket oda kívánsz? Van ennyi pénzed? Vagy csak a szád nagy mert te épp nem fogyasztasz (és talán szeretteid közül se senki hmmmm)....?
Előzmény: Törölt nick (811)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 834
Nekem nem kell névsor, de még egy számadatot sem tudsz hozni.
Előzmény: KukacAV (831)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 833
Félretéve minden rasszizmust, az USA-ban a bűnözés, főleg az ilyen típusú a feketéktől és a latinoktól ered döntően. Ott a probléma gyökere.
Előzmény: KukacAV (830)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 832
Na látod, szerintem az ellenzők is nagyon jól szórakoznak rajta, hogy te/ti azon dühöngtök, hogy nem liberalizálják! Miből gondolod, hogy ha teszel rájuk, ők nem tehetnek rád? Aki a másokat nem tisztel, az miért vár el tiszteletet maga iránt részükről?
Előzmény: figyelem02 (829)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.14 0 0 831
Hmmm... addig, amíg a beszélgetős műsorokban a nép egyszerű fia azt hörgi a kamerákba, hogy ő bizony még a saját gyerekét is elviszi inkább a rendőrségre, mert az még mindig jobb, mint a drog, neked névsor szükséges ahhoz, hogy belásd?
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (828)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.14 0 0 830
Az USA rendőrsége az egyik leglelkesebb (khm) és legjobban felszerelt társaság a világon. Vannak olyan államok, ahol marihuána birtoklásért 20 év börtön jár. Nincs még egy olyan ország, amely ennyi pénzt áldozna a drog elleni "háborúra". És mindezzel annyira sikerült elvágni a forrásokat, hogy jelenleg az USA-ban több fiatalkorú próbálja ki a füvet, mint Hollandiában, amit tudom, még az USA-val se hasonlítsunk össze.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (825)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 829
1 meleg pár szerelme milyen jelentős kárt szenved az aktivisták hangos zenebonájától? A külvilág reakcióira gondolsz? Nemtom ki hogyan van ezzel, de én nagyjából leszarnám, hogy mit szól a külvilág, hogy én 1 nagy dzsóval a kezemben sétálok az utcán, ha már nem bűncselekmény. Ahogy magamat ismerem, csak azért szívnék az utcán, hogy lássam az emberek megbotránkozását, és ezen szórakozzak.   
Előzmény: Törölt nick (820)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 828
Sorold fel már légyszíves hány drogost hurcoltak meg a rendőrök, aki segítséget kért az egészségügytől!!
Előzmény: KukacAV (826)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 827
na látod, nem kell szivni ilyen randa dolgokat, amelyek hetekig sem tisztulnak ki a szervezetből! Lám az alkohol milyen gyorsan eltünik! Ráadásul nem kell olyan helyzetbe kerülni, hogy vért kellessen adjál az igazoltatás után!
Előzmény: Törölt nick (815)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.14 0 0 826
"Ne higyjétek azt, ha legalizálnáka kendert, egyből minden problémás drogos kórházba indulna. "

Igazad van, de talán többen fordulnának orvoshoz, ha nem félnének a rendőrségi meghurcolástól.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (821)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 825
Dehogynincs mit tenni. Elvágni a forrásokat.
Előzmény: Törölt nick (819)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.14 0 0 824
Egyetértek, és azt hiszem, ha őszintén elmondtad ezeket a gyerekeknek, akkor nem is nagyon tehetnél többet. A hibbant kamasz úgysem fogad el semmilyen állítást a szülőtől fenntartás nélkül, de a te érvelésed legalább találkozni fog a saját tapasztalataival, ezért talán komolyabban veszi azt is, amit a következményekről mondtál.
Előzmény: anyabanya (814)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 823
Ez már régen nem 1 elszigetelt hóbort. Ha megnézel vmi amcsi filmet, biztos, hogy lesz benne spanglis utalás, jelenet. A magyar filmekben is erősen jelen van már a téma. A kenderleveles ruha divatcikk. Be van ez már épülve oda, ahova kell. És ahogy nyílik a gyerekek szeme, ki fogják próbálni, mert már most is be tudják szerezni. A felvilágosítással (és szülői odafigyeléssel) meg lehet előzni azt, hogy a gyerekek rákattanjanak. A nem kívánt terhességet is meg lehet előzni ilyen módszerekkel.
Előzmény: anyabanya (803)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 822
Az a baj hogy már vagy 10éve demokrácia volt amikor a törvényt meghozták. És egyáltalán nem ezért választották meg őket.
Előzmény: Wúdi ellenes effekt (817)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 821

Nem egy drogos volt, és bizonyára heroint szúrt. Ezzel csak azt jeleztem, hova vezet(het) a fene nagy liberalizáció és legalizálás.

Ne higyjétek azt, ha legalizálnáka  kendert, egyből minden problémás drogos kórházba indulna. (Nem is szólva arról, hogy lassan már kórházak sem lesznek, de ez másik téma. Szegény még a vizítdíjat sem tudná fizetni... :(( )

Előzmény: KukacAV (813)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 820

Azért a génsebészet és a jog nem pont annyira elvont tudományok, nemde?

Az embernek van egy kialakult igazságérzete, mig a génsebészethez nem kell értenie.  Bár nem árt.

A melegeknek sem tett jót a harcias aktivistáik zenebonája, ahogy a nőknek sem a femministák hisztériája! Sőt a környezetvédelemre nézve is károsak a zöldaktivisták bornirtságai! (Ezt biológusként állitom!). Mintha mindig igazolódna, hogy a középút a legjárhatóbb, no meg a türelem rózsát terem (a sietség meg tüskét!).

Előzmény: figyelem02 (816)
Wúdi ellenes effekt Creative Commons License 2007.05.14 0 0 817
Nem kell beszívni és nem büntetnek meg. Nem ez lenne a legegyszerűbb???
Előzmény: Törölt nick (815)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 816

CSak értelmezzél nyugodtan. Pusztán jeleztem, hogy az absztrakt társadalomra veszélyesség 1 bűncselekmény (kábszerrel való visszaélés) kapcsán széles skálán mozog, és azt az adott cselekménytípus (jelen esetben: csekély mennyiségű fű birtoklása saját fogyasztási célra) tekintetében külön meg kell határozni. Én sem értekezem a génsebészetről, pedig megvan hozzá a jogom. Mert az, hogy én hogyan ítélek meg dolgokat ezen a szakterületen, lényegtelen ahhoz képest, amit a tudomány mond ezekről. Ezért mondtam, hogy talán nem ártana jogi szakkönyveket átnézni, mielőtt ebben a témában állást foglalsz.

Nincs itt semmiféle nagy cécó, legalábbis részemről. 230 Ft-t adományoztam tegnap a kendermagnak, ennyi az, amit én teszek a legalizáció érdekében. De ennyi pénzt a koldusnak is adok.

Teljesen hidegen hagy, hogy mennyien szívnak füvet, és az is, hogy téged mire emlékeztet az "egész". Te nyilván a buzikra is azt mondtad volna annak idején, hogy azért küzdenek a homoszexualitás dekriminalizálása ellen, hogy többet tudjanak buzulni, és, hogy többen legyenek buzik. Nem tudok mit kezdeni az ilyen hozzáállással. Ezzel nem lehet vitatkozni, mert ez nem racionális alapokon nyugszik.

Előzmény: Törölt nick (784)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!