Pedig eltűnt egy csomó, illetve nem eltűnt, hanem a moderátor kivette, gondolom én. De az a hsz, ami az egész balhét kirobbantotta, C. hsz-e, az még mindig itt figyel..... No comment.
Végre! Örülök, hogy arra az ominózus hsz-emre végre felfigyeltetek, és tettetek végre valamit :))))))) Direkt írtam így (egyébként nem stílusom), hogy végre reagáljatok. Sikerült! Hurráááá! :)))) További jó munkát nektek :)
tire: hol lehet ilyen hitát kapni? És állítható majd ülésbe is? Ez az a hinta, aminek a végében a gyerkő kidughatja a lábait? És Zsombor nem ficereg benne? Szépen pihen? Jaj de jók a képek!! Annyira csibész a nézése a fiadnak!
Csak azért mert valakinek a mondandója nem tetszik, még nem kell jelzőket aggatni rá, egyszerűbb ignorálni. Ha bárki kifogásol egy hsz-t a moderációs topikban, linkkel jelezheti a panaszát. Legközelebb nem figyelmeztetek, a hajtépés összes résztvevőjét pihizni küldöm. A balhé mindíg úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt.
Még nem néztem végig, csak az első 20 percet, ebből 15 perc babamasszázs, nagyon szuper gyakorlatok vannak benne, még csípőtornának is kitűnő. Az ortopéd doki el lesz ragadtatva, Nonokám milyen kis laza lesz:D))))))
Nah jól el dumáltam az időmet veletek mert Tomi pukigondokra hivatkozva felébredt. Most itt ülök csurom vizes hajjal és egy nyakig kakás, boldogan gagyogó gyerekkel.. :-O
Szép napot mindenkinek:) láttom zajlik az élett:( C: bármilyen hihetetlen,mindenkinek van védőnője,orvosa,és oltásokra is hordjuk őket rendszeresen,és + a védőnők házhoz is tévednek:) igy valoszinüleg mindenki beszél is velük,az elmult napok frontjai,és egyebei is sok mindent befolyásolnak,és könyvet,netet is olvasunk mind:) szóval ez itt egy egymás közötti társaság aki szivesen venné távol maradásod!
Bohochal örülök hogy bejelenkeztél,hogy vagy,mivan veled? mesélj:))
a képeken a gyerköcök tünemények:)
Lujzer hova tüntél?
Jáznin írok e-mailt:) kiakadok :))de csak itt ott réseket találok,valoszinü hogy a meghívot elcsesztem:((
nálunk dettó. csak részletekben. éjjel 6.5 óra (egyben), délelőtt 1, délután 2-4. az összesen 9.5-11.5 óra alvás. átlag 10.5öt alszik, 13.5öt van ébren. de eszik hízik nő vigyorog dumál forog tömköd a szájába mindent figyel... nem hiszem hogy baja van...
Capuccinó: Az a baj, hogy nem jól tálalod az észrevételedet: nem biztos, hogy a kijelentés a legjobb forma. Nekem a kérdezés jobban tetszik: pl. "és ezzel a problémával gyerekorvosnál jártál már: Vagy gy.neurológusnál?" És ha az illetőt érdekli, hogy miért, akkor leírni.
Egyébként utána számoltam pontosan... 13-14 órát nem aludna Tomi ha nem vinném el minden nap babakocsizni. A babakocsiban azért ha éberen is, de alszik 3 órát.
Mondjuk ha nagyon vacak idő van akkor meg vagyok lőve.. akkor marad az autókázás.
Viszont abban a nagy viharban autózni se mehettünk..
Ja és a házban való babkocsizás az nem felel meg Tomeknek. :-)))
Csősz Bácsi már figyelmeztette a társaságot, és ha valaki ezek után is feltesz személyes infókat, akkor az az ő baja. Ha valaki az anyóst szidja, és nem gondolja, hogy visszajut hozzá, az szintén az ő baja, majd tanul belőle. Ismétlem felnőtt emberek vagyunk, szerintem egy figyelmezetetés elég kell, hogy legyen. Akinek nem, az már nem a te gondod.
Jut eszembe anyu is olvasta a fórumot mikor itt volt és pont a nagymamákról volt szó.
Kérdezte, hogy ugye én nem gondolom így mert Ő igyekszik nem bele szólni semmibe és rám hagyni a dolgokat mert tudja, hogy pont olyan vagyok, mint Ti akik nem szertik ha máshogy vannak a dolgok mint ahogy Ti csináljátok vagy gondoljátok. :-)))
Lehet olvasta a másik fórumot ahová pont írtam, hogy én nem szeretném ha bármelyik nagyi jönne segíteni az első pár hétben mert nekem az dupla munkát jelentene inkább? :-)))))
Eleinte én jónak és értelmesnek tartottam 1-1 gondolatát, de mivel nem tudja sem a stílust türtőztetni és már nem "babás" dolgokba szól bele így én ignorálom. A rám eső részt nem hagyom szó nélkül, de innentől azt is.
"Egyébként meg szerintem a legtöbb anyuka baj, vagy a baj halvány gyanúja/látszata esetén úgyis hívja egyből az orvost, szóval igazán a tartalmat sem értem..."
Azért ez nem biztos! Mert lehet, hogy az anyuka nem tudja, hogy mit kel bajnak tekinteni. Pl. a 16 órás nemalvást én bajnak venném, mert nem az a baj hogy keveset alszik, hanem az, ha egyben ennyit nem. És ha doki azt mondja, hogy ez az ő esetükben normális, akkor megnyugodnék. Ez még nem ijesztgetés, csak figyelemfelhívás. Valószínű, hogy C. azért írt. met látta, hogy egyikünket sem aggaszt ez a dolog. Nem védem, mert tényleg nem találja meg a megfelelő stílust a mondataival, és pl. a neurológiai vizsgálatot pl. nem megfelelő módon vázolta, az félreérthető volt. Mert aki nem jártas ebben a témában, az nem tudja, hogy mit néznek adott korú gyerekeknél. Elég lett volna, ha azt írja, h. lássa neurológus.
Engem nem zavar ha néha bepötyög, a stílust észre sem veszem, nem kell rá figyelni. De most asszem fozolalu kontrája nem volt átgondolt. Sajnálnám, ha marakodás lenne, vagy ha ezért bárki is távozna a fórumról. Akit zavar miért nem tudja figyelmen kívűl hagyni? Ha Tomi anyukáját bántotta a beszólás, majd megvédi magát, felnőtt emberek vagyunk. Egyébként meg úgy beszélünk a feje fölött, hogy az ő véleményét nem is hallottuk.
Na remélem most nem fogtok ezért a véleményemért haragudni!