A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
És mi tart ennyi időbe? Vicces, hogy ami forgalomképes volt, azt politikai okokból nem lehetett forgalomba állítani, most meg ezeken pepecselnek, miközben a Volvo kormol a hegyekben.
Conectóból ugyanannyi van, mint eddig, vagyis ha a 157-esre Conectót raksz, azt máshonnan kellene levenni, rendszerszinten többlet csak Volvóból van. Az meg budai hegyi vonalra nem a legjobb.
nehéz szülés ez most, addig ok h a vonal elviseli a nagyobb kocsit, csak az oda vissza szerelgetéssel meg cserékkel meg megjelenik a vacak volvo máshol a hegyen, ahova füstölni megy....
Az érdekes lesz. Merthogy Városkapunál át is helyezték a 121-es végállomását a középső járdasziget mellé, amihez tengelyben kéne megfordulni a Temesvári utcában, az viszont nagybusszal bajosan megy.
A Troli eddig is ment B-ről, most hogy ez a lehetőség a D-nél is adott, én úgy gondolom, hogy inkább az utóbbit választják, az okán gondolkodjon el aki szeretne.
Trolis topikban pár hete volt szó arról, hogy hiába a B-ről D-re, a trolis tanfolyamok is teltházzal futnak.
Tehát van létszám stop, ha közben van folyamatos felvétel?
A létszámstop egy érdekes állatfajta, mert az elrendelés után kiesett munkaerő pótolható. Tehát valójában nem a felvételt tiltják meg, hanem csak egy maximális létszámot rögzítenek.
(Egyébként megfigyelhető, hogy a járművezetői hirdetések kb minden cégnél folyamatosan a honlapon vannak, mert abban a munkakörben folyamatos a fluktuáció.)
Linkeltem lentebb a pillanatnyi állás ajánlatokat.
Valószínűleg a B-ről D-re lehetőség egy jó ideig leköti az oktatói és az oktatáshoz szükséges eszköz kapacitást, erre az évre úgymond telített a lehetőség.
Nagyjából egész héten két műszakban zajlik a gyakorlati oktatás, az összes oktató busz kint van késő estig, továbbá az oktatáshoz forgalmi kocsik is kellenek, amit nem mindig egyszerű rendelkezésre bocsájtani.
A Troli eddig is ment B-ről, most hogy ez a lehetőség a D-nél is adott, én úgy gondolom, hogy inkább az utóbbit választják, az okán gondolkodjon el aki szeretne.
(Gondolat ébresztőnek egy kérdés: Magyarország és Európa területén mennyi szolgáltató dolgozik drót alatt?)
Tehát van létszám stop, ha közben van folyamatos felvétel?