Zuglóban lakom havi egy alkalomra keresek preciz takaritónőt hosszú távra,Nyugdijas házaspár vagyunk, lakásunk 64m2 ápolt rendben tartott.korunk miatt kell a segitség.
takarítónőt keresek hosszú távra I. kerületi 50 m2-es lakásomhoz. Olyan 3-4 hetente kellene jönni általános nagyobb takarításokra.
Precizitás, pontosság, diszkréció elvárt, lehetőleg referenciákkal várom a jelentkezéseket. Kérem az órabért is írják egyből a levélbe, vagy ha nem időre dolgoznak, hanem alkalmi díjas akkor azt.
Zuglói lakásomba havi egy alkalomra keresek takaritónőt,aki prezizen takarit nem húzza az időt,ha órabérben dolgozik,munkája is kifogástalan,Hétvége nem jó.
Reális órabér 1500-1800 Ft-ig.
Vagy napi 10 ezer Ft,ebben ajtó ablak tisztitás is benne van
Mindenképpen Dunakeszi - Vác - Nagymaros - Szob környékén élő hölgyet keresek. Olyan személyre gondoltam aki nem csak takarításból él, de mégis akar valamit dolgozni, vagy aki kimozdulna otthonából, mert egyedül érzi magát.
Mint írtam "háztartásomba segítséget keresek". Ez jelent takarítást, vasalást, növények öntözését /kint és lakásban/. Esetenként a házi kedvencek /kis kutya, cica, papagáj/ ellátását, etetését.
A háztartás gépesített, és bevásárolni és főzni nem kell. A lakás, rendes, tiszta, karbantartott. 2 személy lakja /nem fiatal/. Tapasztalat alapján írom, hogy heti 12-16 óra szükséges a munkákra. Ennek az időnek a beosztását közösen döntenénk el.
Egy családnál dolgozni azt jelenti, hogy az életük része lesz a személy aki vállalja ezt a munkát. Ezért fontos a becsület, megbízhatóság és leinformálhatóság. Kérem, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelelő személy jelentkezzen! Kérem még azt is, ha valakinek ilyen ismerőse van ajánlja ezt a munkalehetőséget neki! Minden további megbeszélés kérdése, tehát ha kapok telefonszámot visszahívom.
Takarítónőt keresek 24 négyzetméteres lakás takarítására 2000.- FT/óra órabérrel lehetőleg a hétvégi napok valamelyikén (szombat-vasárnap). A lakás elég elhanyagolt, első alkalommal kb. hat óra alatt takarítható ki, utána kb. háromhetente kéne jönni, akkor már elég volna a 4-5 óra is. Érdeklődés a tisztalakas007@gmail.com e-mail címen vagy 06203862901-es telefonszámon lehet.
Takarítónőt keresek 24 négyzetméteres lakás takarítására 2000.- FT/óra órabérrel lehetőleg a hétvégi napok valamelyikén (szombat-vasárnap). A lakás elég elhanyagolt, első alkalommal kb. hat óra alatt takarítható ki, utána kb. háromhetente kéne jönni, akkor már elég volna a 4 óra is. Érdeklődés a tisztalakas007@gmail.com e-mail címen vagy 06203862901-es telefonszámon lehet.
Takarítónőt keresek 24 négyzetméteres lakás takarítására 2000.- FT/óra órabérrel lehetőleg a hétvégi napok valamelyikén (szombat-vasárnap). A lakás elég elhanyagolt, első alkalommal kb. hat óra alatt takarítható ki, utána kb. háromhetente kéne jönni, akkor már elég volna a 4 óra is. Érdeklődés a tisztalakas007@gmail.com e-mail címen lehet.
Új családjaim keresem akik segítségére lehetek otthonuk tisztántartásában.
Vasalás,ablaktisztítást illetve a teljes lakás tisztántartás vállalom.
Tisztaságot szerető,maximalista 36 éves nő vagyok,tapasztalattal rendelkezem.Igyekszem mindig teljes mértékben megfelelni az elvárásoknak. Gyors pontos tiszta munkát kiadva a kezemből amire én is büszke lehetek.
Kerületek ahol munkát tudok vállalni:
Budán:1,2,12,11
Pesten:5,6,7,8,13
Szeretem a nyílt korrekt dolgokat így le írom itt az óradíjjam az első 3 órára 2000ft és minden további ledolgozott óra 1500ft.
További információt hazitunder36@outlook.hu email címen tudok adni.
XV. kerületi családi házba megbízható, precíz bejárónőt keresek jelenleg kétheti, későbbiekben heti 1 alkalomra. Reggeli munkakezdés 7:15-7:30 között, egész napos (8-9 órás) elfoglaltság.
Feladatok: rendrakás, pakolás, mosogatógéppel mosogatás, teljes körű takarítás, vasalás azaz házvezetés!
Gyermek és háziállatok vannak, így csak és kizárólag gyermek és állatszerető hölgy jelentkezését várom!
Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődését, kérem küldje el rövid bemutatkozását, munkatapasztalatára vonatkozó információkat és fizetési igény megjelölését a takaritono15@freemail.hu e-mail címre.
Takarítónőt keresek Székesfehérváron családi ház takarítására, 2-3 hetente, hétköznap (8 és 16 óra között) 1 napra. Megbízható, precíz személyek jelentkezését várom. Ár megegyezés szerint. timea.katalin.nagy@gmail.com
Tisztelt Mindenki! Szombati napokra Nagytakarításokat Vállalunk Budapesten és környékén. Rólunk amit tudni lehet,hogy pontosak,precízek,megbízhatóak vagyunk.
Kedvező áron dolgozunk.
Ha felkeltettük érdeklődèsüket várjuk mielőbbi jelentkezésüket.
Heti illetve napi rendszerességgel Lépcsőház illetve iroda takarítást vállalok számlával.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.Kedvező áron dolgozom.
13. kerületi lakás takarítására keresek nem dohányzó takarítónőt heti egy alkalomra. Feladatok: portörlés, fürdőszoba-konyha takarítása, porszívózás, felmosás, vasalás. Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat. A munka kb. 3-4 órát vesz igénybe, de nem órabért, hanem fix összeget fizetünk. Jelentkezni a ceruza2011@gmail.com címre lehet fényképpel, bemutatkozással, fizetési igény megjelölésével.
A 12.kerületben élek,36 éves vagyok és szívesen vállalom lakások takarítását heti vagy kétheti rendszerességgel elsősorrban Budán de természetesen megbeszélés tárgyát képezhetik a pesti kerületek.
Rugalmas vagyok szeretem a tisztaságot,szeretek takarítani nem kényszerből vagy muszájból csinálom.Ablaktisztitástól a vasalásig minden háztartási feladatot szívesen elvégzek.
Amennyiben van ajánlata számomra kérem küldjön emailt : budaibejarono@gmail.com címre.
Heti illetve napi rendszerességgel Lépcsőház illetve iroda takarítást vállalok számlával.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok.Kedvező áron dolgozom.
Sziasztok! Takarítást vállalok hétvégenként is. Lakás kis és nagytakarítását, ablaktisztítását. Fix díjért dolgozom, nem órabérben. Fiatal, megbízható vagyok, precíz munkát végzek. 2016 óta vagyok az olasz kultúrintézet takarítás és ruhatár vezetője! Hívjon bátran ! 06706371188 jampiamanda@gmail.com
Szükségünk lenne valakire, aki el tudna járni hozzánk takartani, kb kéthetente kb 4 órában alkalmanként. A lakásunk 63 nm, a Nagyvárad térnél. Árként 1300/órára gondoltunk.
Óbudai, 140nm-es (+terasz) egyszintes családi házba havi kb. 3 alkalomra (6-8 óra) keresünk leinformálható, referenciákkal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező állatbarát ( 3 cica van) takarítónőt.
Sajnos úgy tűnik a technika megviccel,sajnos nemtudom szerkeszteni az előző hsz mat így itt pótolom az email cim ha véletlen nem műkődik kérem továbbítsák a hermi2018@outlook.hu címre.
Az új családomat keresem miután Németországból visszaköltöztünk Budapestre és szeretném itt is folytatni ami ott már nagyon jól működött.
Ahogy beleolvastam a fórumba az én hirdetésem kicsit rendhagyó lesz 🙂 hiszen én nem több lakás alkalmi heti vagy kétheti rendszerességgel történő takarítását vállalom.
Keresem egy családom akinek a hét legalább 3-4 napján de akár mind az 5 segítségére lehetek a teljes házvezetésében ( kivétel a főzés de nem zárom ki ezt sem teljesen ha megismerjük egymást ez még változhat.
Olyan helyet keresek ami bkv közlekedéssel jól megközelíthető.
Rólam bemutatkozóként annyit írnák hogy 36 éves vagyok nyugodt kiegyensúlyozott életet biztosít a férjem deengem kikapcsol a takarítás és ezért nem tartom sem derogálónak sem megerőltetőnek .Tisztában vagyok vele hogy ez egyben egy bizalmi viszony is és mindent megteszek azért hogy ezt kiérdemeljem...energikus mosolygós nő vagyok aki nem dohányzik szereti a rendet tisztaságot egyetlen "káros szenvedélyem a kávé napi 2-3"
A gyerekekkel is nagyon jól kijövök így abban is örömmel segítek ☺
Amennyiben szeretne megismerni és van ajánlata számomra kérem írjon :lojalis@bejarono.hu email címre.