A sérülést követően 1 hetet kihagytam (mivel lábra sem tudtam állni), majd a következő héten már elmentem, de éreztem, h nem tesz jót, nem javult a helyzet. Majd most kedden elmentem sportkórházba és ők hétfőig eltiltottak, akkor kell visszamennem vmi stabilitás vizsgálatra. Tudnék edzeni, lábhajlításnál jelentkező fájdalom ugyan elviselhető, de állandósult, nem javul. Olyan mintha egy ín vagy szalag elmozdult volna...
Megyek edzeni, ahogy tudok, nem akarom kihagyni ezt a szezont. Addigis meg próbálok majd vhogy lépést tartani az elmélettel.
a mai special team oktatásra, csak az offensnek kell részt vennie, vagy a defensenek is?
egyébként annyit szeretnék kérni, ha megoldható próbáljatok egy kicsit előbb szólni az oktatásokról, mert pl a tegnapi defense-offense oktatást, otthon olvastam este 7-kor :) ha esetleg volt erről szó az edzésen a héten, az meg nem játszik a térdem miatt :(
Kérnék Mindenkit, hogy az alábbi díjakat a lehető legrövidebb határidőn belül hozza, illetve az ismétlődő (havi) díjakat is a megadott határidőig juttassa el a megfelelő emberhez. Tehát: - tagdíj - adott hó 10-éig - az ismert összegben - akinek van lízingszerződés, minden hónap 10-éig legkésőbb - az ismert összegben - játékos engedély díja - már leigazolt játékosoknál - 2000 Ft - azonnal hozza mindenki - idén igazolt játékosnál - 2600 Ft - azonnal hozza mindenki
Ezeket a díjakat a második, harmadik, junior csapat esetében Bánfi Mihálynál tudjátok rendezni edzés előtt, míg az első csapat esetében ezt Jánosi Gábornál tudjátok rendezni edzés után az öltözőben.
Kérek Mindenkit, hogy a meglévő tartozásait, azonnal befizetendő tételeit a lehető legrövidebb határidőn belül rendezze! Segítségeteket előre is köszönöm!
A héten nemtudok (nemtudtam) edzésre menni csak pénteken nézni, mert megrepedt még múlthét hétfőn a karom és utána még 2x edzettem vele, és csak jövőhéttől tudok edzeni remélhetően hétfőn, ha kell tudok vinni pénteken vagy hétfőn ambuláns lapot :)és bocsi hogy csak most írok.
Eladó!!! Teljes American Football felszerelés!Mindent adok hozzá! Sisak(Adams), Vállvédő(Schutt), A F Cipő(Nike), 2 garnitura lábvédő szett(14 db), utánszrelet sisakrács! , Schutt sisak szíj, Nike párnázott állvédő, edzőmez, 8db A F öv, 9 db edző zokni(nem használt!!! :) , szuszpenzor, labda és sisak pumpa, sisak kiegészitő párna. Az egész felszerelés Amerikából rendelt! (Amerika legnagyobb felszerelés foglakozó cégétől) (1 éves és ¼ évet volt használva, par folt és karcolás> E-mail:. 15tomi15@citromail.hu
Üdv! Ha esetleg kérhetek ilyet, egy linebacker tudna nekem küldeni egy rövid e-mailt arról, hogy mi volt a hétfői és a mai szerdai edzésen? Sajnos nem tudtam elmenni ezekre az edzésekre betegség miatt, de lemaradni sem szeretnék. Szóval ha tényleg nem túl megterhelő, akkor nagyon megköszönnék egy ilyet. e-mail: kisborocz@gmail.com
Nos ez mind szép és jó, de ettől függetlenül én kötött munkaidőben dolgozom este 6-ig, edzésnapokon éppen kiérek fél 7-re és már kezdődik is az edzés, így még a csoda sem segít rajtam h részt vegyek az elméleti oktatáson, ha ez megjelenik vmilyen papírra vetett formában akkor a maradék szabadidőmben nagyon szívesen megtanulom a dolgokat...