Sziasztok! Tegnap este hallottam hogy vki vagy vkik, nehezményezik, hogy részt vettem az "arénázáson" szombaton. Miért megyek el, ha amúgy is beteg vagyok edzésre meg nem?! Nem hiszem, hogy ez a kis testmozgás ( irányítótt játszottam??!, meg centert legfőképp, öt percenként lejöttem, félórával a vége előtt pedig végleg) egyenértékű azzal, hogy mondjuk alapoznék -4 be az erdőbe, vagy akár kállóba egy kemény tüdőgyuszival, aminek a végét járom két hét után! A magánéletemmel kapcsolatban pedig nem hiszem, hogy tartoznék elszámolással bárkinek is.De ha itt tartunk, legyen! Jelenlegi lakhelyemet el kell hagynom egy héten belül, most már biztos, és egyenlőre nem tudom hova fogok menni onnan! A többiek ajánlották fel, hogy menjek el legalább mozogni és felejtsem el egy kis időre ( ki más segít ilyenkor, mint az igazi barátok). Jól éreztem magam, és azt bánom, sokan úgy gondolják hogy, "úúú, ez vmit jelent, hogy elmennek egy ilyen helyre együtt egy páran, kasztosodunk" meg ilyen badarságok! Nevetséges Inkább a lehetőséget látnák a dologban, és kilátogattak volna megnézni mi is folyik ott, miképp lehetne a csapat hasznára fordítani! Bár többen lettünk volna, de nem mertetek jönni?! Miért?! Köszönöm! Minden tiszteletem a Tigers- é! A csapaté!!! Hajrá Tigrisek! |