Bennem egyelőre nincs csalódás, meg különben se szeretem az ilyen "a tavalyi jobb volt" hozzáállásokat.
Különben is, ha a portugáljaid megbasszák az angolokat is, akkor már csak édesebb lesz pici szájad íze, nem?
Meg igazából ez nem tudom mitől függ, de én eddig csak az angolok szar meccseire emlékszem, mint szar meccsekre, másra nem, bár állítólag a Svájc-Ukrajna is borzalmas volt, de ez nekem hétfő este valahogy nem tűnt fel, hehe. Meg az is tetszik, hogy nincs igazán meglepetéscsapat. Szóval én eddig meg vagyok elégedve a vb-vel.
Hát a brazilok kétszer verték egy góllal a törököket, 2-0-ra a belgákat - ez kapásból három olyan meccs, ahol igen laposak voltak, a belga-meccsen 1-0-nál Marcos bravúrjaira volt szükség, s a meccs után mindenki a belgákról áradozott. S a döntőben sem volt annyira szép a játékuk a fos németek ellen, egyedül az angolok ellen játszottak elég jól szerintem. (Jó, brillíroztak Kína és Costa Rica ellen is - de ezek mondjuk egy szinten vannak a mostani japán meccsükkel.)
Angol-francia és ukrán-német elődöntők pedig nem lesznek. Ha mégis, akkor a németeknek fogok szurkolni és kinevezem ezt a vb-t a TÖRTÉNELEM LEGFOSABB VB-JÉNEK! :DDDDDDDDD
Szóval én csak azt mondom, hogy most sokkal több esély van a szerethető végkimenetelre, míg négy éve a 8 között csak a brazilok voltak.
És szerintem most is van elcsalt vagy inkább elfújt meccs bőven, csak most a nagycsapatok javára van a hiba, s ez annyira nem zavar se minket, se a világsajtót. Gondolj bele, ha mondjuk a kenguruk kapnak ilyen tizenegyest a 94. percben....
azért a négy évvel ezelöttivel összehasonlítani majd abből arra a következtetésre jutni, hogy milyen király, egy kicsit erős !
4 éve legalább focitak a brazilok !
ja, téged továbbgondolva, milyen fasza lesz egy olasz (ne adj Isten ukrán)-német elődöntő egy francia-angollal párban - vagy a fóbiád csak bartheztől-henryig tart (kár, hogy Wiltord mostanában kispados muhahahah)
bár így legalább a lengyelek fociznának az elődöntőben
szal' egy kezemen meg tudnám számolni a jó meccseket
míg a ferdeszemű vb-n úgy emlékszem a nagy porutgál szopások meg az elcsalt spanyol, olasz meccsek is jobban voltak mint a mostaniak, bár utána két napig szitkozódtam
És ilyen szempontból a mostani nyolcas ideális - számomra ez egy fontos élvezeti faktor. Plusz minden meccsen lehet szurkolni valakinek, s egy argentín-olasz-portugál-brazil négyessel nagyon meg lennék elégedve, s kikiáltanám az eseményt MINDEN IDŐK LEGJOBB VB-JÉNEK vagy a TÖRTÉNELEM LEGJOBB VB-JÉNEK!
a brazilok is elég kiábrándítók voltak tegnap, lófasz ez a vb, járok majd BKV Előre meccsekre meg remélem a portugálok lemészárolnak mindenkit s a döntőre nem tudnak kiállni csak öten a sok eltiltott miatt (hogy a Carvalho lerúgja a Bekkamot az biztos)
én igazából azért nem vagyok bosszús, mert a spanyolok is lófaszok voltak (mint már írtam) egyedül a Joaquin csinált valamit Sevillaból, meg a faszé' nem játszott Reyes (vagy játszott, csak én voltam megint bebaszva), meg a Jean is örült a szülinapján, s én meg baszottul irigy voltam, hogy mikor fogok én ilyen átélni
Hát az már tényleg nagyon bebaszna, ha elődöntőt is játszanának. Vagy ha már eljutnak addig, akkor menjenek be a döntőbe is és szopjanak egy orbitálisat Riquiéktől. (Barthez megint, te jószagú úristen!)
És bazmeg mindenhol Zidane-ról nyáladzanak, meg hogy ő a meccs embere, hát a lónak a faszát azt, semmit nem csinált egész meccsen, rúgott egy gólt a totál kinyíló spanyolok ellen a 90. percben, na bumm. Kezdenek előjönni a régi frusztrációim, jaj, jaj.