Magam két példánnyal nevezek, és örömmel látom a fejleményeket. Mivel időközben tizenezer km-rel arrébb költöztem, majd a testvérem fog intézkedni (az egyik a kettőből úgyis az ő órája lesz)
Az email címem változott, de a nevemre kattintva elérhető.
Emlékeim szerint az új számlaszámot Sükösd Gábornak megírtam, mikor áthoztam az új bankhoz a számlát. Az Inter-Európa Bank sajnos megszűnt, bedarálta a CIB. :-(((((
potyoro
Nekem úgy tűnik, hogy a Báronak: „Potyoró a 29-e hétfőre gondoltam, mintha azt írtad volna! Lurdy 17 óra fenn az éttermek, akár a kínai!” (49-es hozzászólás) hangzású mondata lehet a kiváltó… Akár későinek hangzik, ha 30 nap múlva már trícium is rajta lesz (a mutatókon is? :-) Egyébként azt mondta a Báró hogy aki a MMII-sekből neki mailt küld róla, reszt vehet a talján kismásodperces verzióban! Ez már akár 25-40 a 60 MIMI-sből lehet, ha addig észreveszik a téma feléledését!
Én írtam neki, te is?
potyoro
Most kapaszkodj :-) Olyasmiket hallottam a börzén, hogy MIMI-tali lesz holnap a Lurdy-ban és te szervezed… Ez tényleg igaz? Ha igen, miért nincs semmi egyik fórumon se róla???
P.S: Egyébként a mini-MIMI-tali a Mercure-ben nem jött össze, de sok gyűjtőtársat láttam. Pár órát is…
üüüh.Nem is néztem a dátumot.Azt hittem itt jobban pörögnek az MMII-s párbeszédek.Én sajnos nem vagyok résztvevője a projektnek csak külső szemlélője.Szurkolok vagy inkább drukkolok,hogy egyben legyenek végre azok a szép órák és büszkén viselhssétek egytől-egyig őket.
g.kozy
Itt egy elég régi hozzászólásra reagálsz (2008.04.27), mintha ezeken már túl lennénk. Nézd a Báró-féle információt (49-s hozzászólás)! Úgy tűnik, most felpereg a dolog. Meg vasárnap vagy hétfőn esetleg találka is lesz (nézd svájci óra fórumon is).
Most akkor, mennyire kell kiegésziteni a mit? Én vagyok a két Panerai, plusz Valvoline rokon, HG, Dupla By Pass pedig barát akinek intézem az ügyeit is. Valamint ALQ is az én barátom Ő vele mi van? Mennyit kell fizetnie, vagy ő várólistás?
Kedves Topictárasak és MMII várók. Számomra nem érthetőek Báró sorai. Most akkor 3 féle óra lesz?
1. Kismásodcerc nélküli óra itthoni számlapal. (Ez eddig így volt, 20 db) 2. Kismásodperces óra olasz számlappal. 3. Kismásodperces óra hazai számlappal.
Lesz-e különbség kinézetben az utolsó 2 között, illetve árban a 3 között. Vagy még minden képlékeny és örüljünk, hogy mozdul az ügy?