A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szia! Köszi a linket, szerintem is működne vele, viszont egyetlen negatívum a szállítás díja. Arra gondoltam kipróbálom az FX 2 vel... hátha, ha nem akkor ebay.
Mintha úgy emlékeznék, ezek szabványosak voltak, és minden Cosina által gyártott (tán a Yashica kis gépei is azok voltak) azonosak. Én egy Nikon FE10-be tettem egy roncs Yashicáét... :)
Yashica FX D fényképezőm elemtartója a mai napon sajnos végleg jobb létre szenderült. Emiatt használhatatlan a gép. Van valakinek ötlete, hogy honnan tudnám pótolni, sajnos sehol nem találok alkatrészt. Esetleg valakinek otthon elfekvőben? Vagy ha valaki járt - gondolom igen - hasonló cipőben alternatív ötletek a javításra?
Eladó egy gyűjtői állapotú Konica Japán fényképező szett.A készlet minden eleme gyári állapotú, a fényképező vázban néhány tekercs film volt.Az objektívek karc, por és gombamentesek, vaj-puhán járnak a blendék és a fókuszgyűrűk is. A szett tartalma: Konica Autoreflex T váz Konicar Hexanon Ar 57mm F 1,4 Konicar Hexanon Ar 200mm F 4 Konicar Hexanon Ar 55m F 3,5 Konicar Hexanon Ar 40mm F 1,8 (palacsinta) Konicar Hexanon Ar 28mm F 3,5 Vivitar 85-205 F 3,8 Macro focusing auto zoom Konica Makro közgyűrű Konica / Micro 4/3 adapter Olympus, Panasonic milc vázakhoz. Több darab szűrő (Uv, csillag, polarizáló, makro) Sunpak auto26dx vaku+hot shoe mount adapter(nem ehhez a vázhoz való) Vezetékes távkioldó(nem ehhez a vázhoz való)