Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 85
nem, majd Téglásy eldönti, kérj tőle időpontot, addig meg olvass sok Tiffany-t
Előzmény: papuc (83)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 84

Semjén Zsolt fideszes politikus is eljött a tüntetésre. Magánemberként, és politikusként. "Ha a minisztériumok istent akarnak játszani, és pusztán a koruk miatt halálra ítélheti embertársainknak egy részét akkor ilyen logika alapján a fogyatékosok vagy az öregek is halálra ítélhetők” - mondta.

Tényleg ez a szerencsétlen is ott volt, de most sem volt magánál...

Semjén Szakállas Zsolt
papuc Creative Commons License 2005.09.15 0 0 83
Én nő vagyok , én eldönthetem?
Előzmény: tüzes fal (80)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 82
mert mostan elmentek nálad?:)
Előzmény: tüzes fal (81)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.15 0 0 81
Jó, majd ha erre jár megmondom neki.
Előzmény: Operator (76)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.15 0 0 80

"aki misét mondat minden operációja előtt?"

Az operálás nem a sebész szakmájához tartozik? :)

Nem tom hogy vagy vele, de tőlem akár a fején állva pöröghetne műtét előtt, ha sikeres az operáció.

De mondjuk az abortusz kérdést meg ne akarja eldönteni, ha nem nő.

Előzmény: Törölt nick (77)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 79
-l
Előzmény: drzyx (78)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 78
az megfellelő, hogy Ön uram párbajképtelen?:)
Előzmény: Operator (76)
Operator Creative Commons License 2005.09.15 0 0 76
Kicsit kevésbé belemenősen személyeskedjünk ha kérhetem!
Előzmény: tüzes fal (74)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.15 0 0 75
Csak mert éppen nem a szakmája miatt kéne kritizálni, ha amúgy meg jól csinálja.
Előzmény: Törölt nick (62)
tüzes fal Creative Commons License 2005.09.15 0 0 74

Majd ha neked is lesz annyi hozzászólásod mint nekem, akkor megnézzük, hogy kinek mennyi értelmes mondata van.

Egyébként meg mivel nem ismersz személyesen ezért nem tudhatod, hogy ki milyen ember.

360 hozzászólásnál nekem nem volt ekkora pofám mint neked.

Előzmény: Susanne Corbis (51)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 73
Tüntetés az abortusztabletta ellen - A szakemberek szerint kevesebb kockázattal jár 2005. szeptember 15. 17:02 Civil szervezetek demonstráltak a tabletta bevezetése ellen az Egészségügyi Minisztérium előtt - A kormány álláspontja szerint a gyógyszer engedélyezése nem lazítaná a terhesség-megszakítás jelenlegi gyakorlatát

Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

Mintegy 100-150 ember részvételével kezdődött meg az Alfa Szövetség, több civil szervezet és magánszemély tüntetése a terhességmegszakítások és az abortusztabletta bevezetése ellen csütörtökön Budapesten, az Egészségügyi Minisztérium előtt.

A felszólalók egyöntetűen az emberi élet értékére hívták fel a figyelmet, a "magzatgyermek" jogai mellett szólaltak fel és elutasították a terhességmegszakítás minden formáját.

A rendezvény előtt egy ellentüntető fiatalember jelent meg táblával, őt a rendőrök felkérték, hogy hagyja el a helyszínt, aminek rövid vita után eleget tett.

A kormány a tabletta engedélyezésével nem lazítaná a terhesség-megszakítás jelenlegi gyakorlatát

A kormány természetesen azt szeretné, hogy minél több gyermek szülessen és nevelkedjen megfelelő körülmények között, egészségben, családban Magyarországon - kommentálta a csütörtökre meghirdetett abortuszellenes tüntetést Batiz András kormányszóvivő.

Közölte: a kormány álláspontja szerint ugyanakkor vannak kivételes esetek. A kormánynak meggyőződése az is, hogy a nőknek joguk van dönteni saját sorsukról.

Hozzátette: szakorvosok véleménye, hogy az abortusztabletta - amelynek esetleges magyarországi bevezetése adta a demonstráció apropóját - kevésbé lehet veszélyes a műtéti úton történő terhesség-megszakításánál.

Az abortusztabletta alkalmazása sem lazítást, sem szigorítást nem jelentene terhesség-megszakítás jelenlegi gyakorlatában - mutatott rá Batiz András.

Megjegyezte, hogy a tabletta egyelőre nincs törzskönyvezve Magyarországon, de a WHO egyik bizottsága ajánlotta, hogy kerüljön be az alapgyógyszerek körébe.

hirado.hu
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 72
Látod ezt nem is tudtam, Ratkó Anna szelleme nem volt rajt? Mi volt, mit mondott Téglásy?
Előzmény: Törölt nick (71)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 69

parancsolj:

A csütörtök délutáni demonstrációt négy szervezet, az Alfa Szövetség, a Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága, a Magyar Bioetikai Társaság és a Pacem in Utero Egyesület szervezte az Egészségügyi Minisztérium épülete elé. A demonstráción felszólalt többek között Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, Csókay András egyetemi tanár és Papp Lajos egyetemi tanár is.

Előzmény: proxymat (65)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.15 0 0 66

utulien

miert is nem elunk olyan vilagban ahol megszulethetnek a gyerekek? egy egy gyerek megszuleteset szerintem cca annyian akarjak mint ahanyan ellenzik.

de mivel vilagunk telisdeteli van kepmutatassal igy a gyerekek nem szuletnek meg. olyan gyerekek akiket valaki nagyon de nagyon tudna szeretni.

Előzmény: Törölt nick (61)
proxymat Creative Commons License 2005.09.15 0 0 65

Korabban olvastam, hogy Werber azt javasolta az mszp-nek, hogy a kampanyt az abortusz vitara hegyezzek ki.

Erre tessek, megindult a kampany, es mar is itt az abortusz vita. Erdemes lenne megnezni kik kezdemenyeztek a jobboldalrol, hatha kiderul kik a masik oldal ugynokei.

marmota Creative Commons License 2005.09.15 0 0 64

Örülök, ha letettél. Akkor poénkodás előtt esetleg gondolkodhatnál is.

Előzmény: Törölt nick (58)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 63
Ön tudja, hogy a terhesség nem jönne létre férfi nélkül
Ön tudja, hogy a nő akkor is teherbe ejthető, ha nem akar gyereket
Ön tudja, hogy a terhesség összes egészségügyi kockázatát a nő viseli
Ön azt is tudja, hogy a biológián változtatni nem lehet
De tudja-e, hogy a bajba esett, szenvedő nőket miért gyötri az állam is?

A nem kívánt terhességet nem kívánta a nő
A törvénynek csupán ezt kéne elismernie

Hová kerül a nők TB-járuléka?

A védőnők a férfiakat tanítsák gumihasználatra,
ne a nemi erőszak áldozatait!

Ne szavazhasson abortusztörvényről olyan férfiképviselő,
aki nem kívánt terhességet okozott!

Világítsák át a kurvához járó politikusokat!

Védje az életet az Alkotmánybíróság a saját pocakjában!

A törvénytervezet szerint: A nem kívánt terhesség olyan baleset, mely miatt az állam az áldozatot hibáztatja, futkostatja, lelkileg megtapossa, megalázva kioktatja és pénzbüntetéssel sújtja.
MIÉRT???

A férfiak a bordélyban állítólag "magánéletet" élnek
A nőket viszont még akkor is meghurcolják, ha otthon esnek teherbe
MIÉRT???

A szex a férfié - a baj a nőé
MIÉRT???
marmota Creative Commons License 2005.09.15 0 0 60
Így biza. Mert akkor nem egyedül rá marad majd a döntés felelőssége, majd utána az abortusz vagy a tabletta miatti egészségkárosodás.
Előzmény: Törölt nick (55)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.15 0 0 59

drzyx

keresel nekem szep kepeket. koszonom. jol jonnek.

amugy ha jonne a moderator akkor jo moderatori szokas, kedves magyar hagyomany, elkezdene szamolni...

egy!!!???

persze baratsagosan!

van egy kedves magyar/szlovak/osztrak kozmondas. ne fesdd a moderatort  a falra mert megjelenik...

Előzmény: drzyx (57)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 57
igazad van frédi bátyám, keresek neked szép képeket....
Előzmény: alfredoo (54)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.15 0 0 56
Nem vitatom a leírtak igazságtartalmát. De én is írok két számot. Nem kettőt írok, hármat.
150, 3 000 000 000, 6 000 000 000.
Előzmény: drzyx (1)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.15 0 0 54

drzyx

ez olyan fontos lenne? meeg ha ertelemzavaro lenne...

Előzmény: drzyx (52)
igen7 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 53
én nem úgy vettem észre :)
Előzmény: marmota (47)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 52
Valamelyik errejáró modi a gindoljátokat kijavítaná gondoljátokra?
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.15 0 0 51
Ez már a teljes szellemi leépülés biztos jele volna, ha lenne valami a fejdben, ami leépülhet. Alig-alig olvasható tőled értelmes mondat. A gyülölködésen kívül másra nem vagy képes.
Előzmény: tüzes fal (8)
igen7 Creative Commons License 2005.09.15 0 0 50
oksa, nosza, dolgozz rajta.
Előzmény: marmota (45)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.15 0 0 49

marmota

na ja. de itt a teherbeeses UTANI helyzetrol beszelunk. nagymami es neegy kereek...

Előzmény: marmota (45)
drzyx Creative Commons License 2005.09.15 0 0 48
Egy gyászszalaggal átkötött és egy nemzetiszínű virágcsokrot vitt az abortuszellenes demonstráció szervezője az egészségügyi miniszternek csütörtök délután. A virágcsokrok tablettákat szimbolizálnak. "Döntse el a miniszter, hogy melyiket akarja adni a nőknek, az abortusztablettát vagy a vitamintablettát" - mondta az [origo]-nak Téglásy Imre, az Alfa Szövetség titkára.
marmota Creative Commons License 2005.09.15 0 0 47
hát igen, rólatok is szól ez a topik...
Előzmény: igen7 (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!