Keresés

Részletes keresés

palánkos Creative Commons License 2008.02.21 0 0 4540
Ezek szerint a csontvázak nem csupán akkor borulnak ki a szekrényből ha kivülről nyítják, hanem maguktól is kijönnek. Ekkora marha legyen valaki, hogy milliárdokat követel.
Előzmény: Árpi (4539)
Árpi Creative Commons License 2008.02.21 0 0 4539
És mit szóltok az állítólag APEH-ből kikerült adatokhoz? Mégiscsak volt "hosszú bájtok éjszakája"? És még mi kerülhetett ki? Kikről lehetnek még adatok? És kinél?
vargailles Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4538
Utas nélkül úgy érkezik egy ilyen autó, hogy az úttesten, a járdával párhuzamosan a főbejáratnál (vagy a sajtónak kedvező helyen) megáll az autó, kiszáll a testőr, ő segíti kiszállni az utast, a sofőr utána elhajt a parkolóhelyre. Ez pártfüggetlen forgatókönyv, leginkább a sztárokat láthatod emígyen érkezni. Én így láttam tilosban parkolni Demszky sofőrjét, valamint Dávid Ibolya sofőrjét is.
Előzmény: Érd Emese (4520)
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4537
Ne röhögtess! Már az sem igaz, amit kérdez! (És egyből hármat...)
Előzmény: Érd Emese (4534)
palánkos Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4536

A "hosszú bájtok éjszakáján" letöltött adatokkal zsarolták a bankvezért?

(Az APEH egykori elnöke, Simicska Lajos informatikai tanácsadója volt az egyik zsaroló.)

www.hirszerzo.hu

Báxli Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4535

Lehet, hogy nem is volt üres az autó, csak nem látszott ki, mert túlságosan  magasan van az ablak.

Előzmény: Érd Emese (4533)
Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4534

a helyszínre utasok nélkül érkező ...

Hááááát. Vajh ki a kamukéró? Itt már az is hazudik, aki hazugságot kiált ellenére? Úgy, hogy közben hazudik?

Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4533

Pfujjjjj! Kommanista!

Ő. (Áldassék a neve!) nem is volt ott! A kommuniké arról szól, hogy ÜRES autó! RÁGALOM! KOMMUNISTA KOMMÜNIKÉ! Szégyeljed magadat! Te jobb, izé bal, tudja a pék...., hogy miféle irredenta hangoskodó! De 1 biztos. Te tudod rosszul!

Előzmény: Báxli (4532)
Báxli Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4532

Rosszul tudjátok.  A mozgássérült parkolóban nem  ő, hanem csak Orbán alteregója parkolt. (volt már ilyen a rendőrségnél is)

Annyira hasonlított, hogy szemtanuk szerint egyfolytában azt motyogta "én akarok a miniszterelnök lenni.... én akarok a miniszterelnök lenni..."

Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4531
Nem. Ő fizetett! Ilyen bírságot. (És jegyzem meg ugyanott, hogy aki feltette a Demszky - féle fotókat, bizton nem számolt azzal, hogy párttársai is ugyanúgy törvényen felülállónak tekintik magukat! Ezen felül róluk is készülhet fotó. Mert miért is ne?....)
Előzmény: Árpi (4528)
Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4530

Az miért van, hogy - bár sajnos alanyi jogon rendelkezünk kártyával - mi mégsem parkolunk a rokkantaknak fenntartott helyre?

Még akkor sem, ha Csipibogyót kiteszem a főbejáratnál, aztán megyek parkolni.

Megfejtem, nem kell rajta gondolkodni. Azért, mert van bennünk annyi, hogy olyan embertársainknak hagyjuk meg a helyet, akik nálunk is jobban szükségét szenvedik!

És még ha pártvezér lennék - sőt akkor pláne -, akkor sem tehetném meg, hogy gitteljek a jogszabályokra. Bár ennek az ellenkezője tapasztalható manapság. Vagyis az, hogy a "hatalmasságok" minden törvényen felülállónak tekintik magukat.

(Ezen felül: Az egy igazi ökör, aki elparkolja a választópolgára helyét! Igazán sajnálnám, ha a népvezér pont 1 szavazatot bukott volna azáltal, hogy egy kerekesszékes polgár, éppen a VW miatt nem talált számára elérhető távolságban parkolót. Na az lenne az igazi poén!)

Előzmény: Törölt nick (4527)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4529
Ezért mondom, hogy egyik sem szép.
Előzmény: Árpi (4528)
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4528
Demszky viszont nem védekezett azzal, hogy azt mondták neki...
Előzmény: Törölt nick (4527)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4527
Valószínű, hogy utasait a főbejáratnál kitette, oszt elment parkolni. A szituáció nem teljesen ugyanaz, mint mikor Demszky saját kezűleg tolatta végig az egyirányú utcát, de csúnya dolog ez is.
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4526
A Vaklárma (See No Evil, Hear No Evil)? (Gene Wilder és Richard Pryor főszereplésével)
Előzmény: plkmn (4525)
plkmn Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4525
Haha . Mi is egy film címe;ahól a vak és süket autot vezet?
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4524
Mondom én, hogy vak az a söfőr! Én továbbra is féltem OV testi épségét. Vak vezet... autót...
Előzmény: Érd Emese (4522)
plkmn Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4523
A kocsiba nincs gépkocsivezető, tehát elment ,bezérta a kocsit .
Előzmény: Érd Emese (4522)
Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4522
Igen. Akár az én autómon. De ha azok a tükrök csukva vannak, akor én már bezártam az autómat. Vagyis tudom, hogy hol parkolok, látom, hogy hol állok. (Ezt akartam jelezni.)
Előzmény: Árpi (4521)
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4521
A tükrök automatikusan is csukódhatnak a riasztó bekacsolásával. Ezzel együtt persze vérlázító a magyarázat.
Érd Emese Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4520

>A fidesz.hu az esettel kapcsolatban megkereste az utazó stáb sajtófőnökét, Szabó Edinát, aki elmondta, hogy az egyik tatabányai nyugdíjasotthon előtt - a szervezők jelzésére - valóban egy ilyen helyen várakozott a helyszínre utasok nélkül érkező gépkocsi, amint azonban az autó vezetője észlelte a helyzetet, azonnal más parkolóhelyre állt át. Természetesen nem helyes, hogy - ha csak rövid időre is, de - a gépkocsi elfoglalta a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyet. Köszönjük, hogy az Index felhívta figyelmünket az esetre.

Aha! És hogyan érkezhetett a helyszínre utasok nélkül? Lehet, hogy Viktor odapottyant? Vagy mi? Ha meg elhiszem, hogy "utasok nélkül", akkor meg minek mászkál egy ilyen busz, pártpénzen, üresen?

Azonnal átállt? Nahát!:o)) Hová? Melyik oldalra? Hogy az a safjőr milyen kis édes.....

És nézzük csak meg jobban azt a képet! Alaposan oda van parkolva az az autó. Még a tükröket is becsukták. (Bár kötözködjek csak, majd megkapom, hogy biztonsági okokbó kellett közel állni az ajtóhoz. Aha...)

Előzmény: Árpi (4516)
Báxli Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4519

Érdemes volna a korai Érdi újságokat átböngészni, amikor még Harmath volt a polgármester és T. Mészáros az alpolgármester. hogy miket tettek egymásról közzé. Sokan nem emlékeznek már, de sok szavazó ledöbbenne, kinek milyen múltja van.

Azután lehetne a tisztességről, becsületről beszélni. De ez már a múlt.

Előzmény: Árpi (4518)
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4518
Hogy mindkét oldalon ezt művelik, az egyértelmű. Elég, ha arra utalok, hány éve nem tudjuk, hogy az az érdi hivatali autó miért állt a Ritmus előtt a mozgássérülteknek fenntartott parkolóban. A baj valóban az, ahogy írod: amilyennek megengedtük nekik. Döcsakovszkyék sem igyekeztek mégcsak válaszolni sem, hogy "Bocs!" vagy valami. Orbánék legalább megpróbáltak hazudni valamit, ha már egyszer napvilágra került a bunkóság. De sok fényképet kell még közzétenni, hogy elgondolkodjanak, hogy a tövények rájuk is vonatkoznak. Meg sok politikus nyakának kell még kitörni és soknak kell még kómában feküdni, hogy rájöjjenek, a fizika törvényei alól meg végképp nem bújhatnak ki (a biztonsági övre gondolok).
Előzmény: Törölt nick (4517)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4517

Sajnos politikusaink annyira elszakadtak a realitásoktól, hogy ők és holdudvaruk szinte bármit megtesznek. És ez teljesen pártfüggetlen. Emlékszem, a nyáron nyilatkozott valamelyik budapesti alpolgármester  tv-ben, hogy tűrhetetlen, amit a mozgássérült igazolványokkal csinálnak, akinek meg tényleg kell, nem tud hová állni. Két nap múlva összefutottam velel és családjával a bábolnai McDonalds-nál. Épp egy mozgássérült helyen szálltak be a kocsijukba. De ott van, amelyik a pizzafutárra fegyvert fog, vagy részegen randalírozik egy balatoni boltban. Vagy helyi szinten megteszi egyikük, hogy gyermeke tanárát fenyegeti, ha az nem ad jó osztályzatot.

Sajnos olyanná váltak, amilyenné megengedtük nekik.

Előzmény: Árpi (4516)
Árpi Creative Commons License 2008.02.20 0 0 4516
Kezdek komolyan aggódni Orbán Viktor testi épségéért.
Orbán Viktor mozgássérültként parkolt
Nem, nem attól félek, hogy mozgássérült lenne már most. Hanem attól, hogy mi lesz vele, ha ilyen rosszul látó sofőrök fuvarozzák!
"amint azonban az autó vezetője észlelte a helyzetet, azonnal más parkolóhelyre állt át"
Szegény, amíg nem állt elég közel, nem látta, milyen tábla virít ott...
(Mi meg mind-mind teljesen hülyék vagyunk. És nem lehet nekünk azt mondani, hogy "Bocs, a sofőrünk megszokta, hogy nekünk mindent szabad!")
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.14 0 0 4515
Köszönöm a helyreigazítást.
Előzmény: Árpi (4513)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.14 0 0 4514

Mondtam már, hogy nem.

Előzmény: kígyószisz (4512)
Árpi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 4513
Amúgy a gondolatmenet azzal ért véget, hogy azzal 120 milliárd takarítható meg. (Azt elfelejtette hozzátenni, hogy hány év alatt is, mert előzőleg az időt úgy határozta meg, hogy "az elmúlt években". Ebbe vajon belevette a saját korményzását is? De mindegy. A lényeg: nem véletlenül nem vettem figyelembe a gondolatmenet végét, amikor elgondolkodtam rajta. Ugyanis az a hiányzó pénznek csak egy apró töredékét magyarázza meg még Orbán szerint is. Akkor én miért legyek megengedőbb? Miért számoljak nagyvonalúbban? Tökmindegy, mit hablatyolt a következő mondatban, mert az előzőben azt mondta, hogy "az erről szóló politikai vitákat az teszi Magyarországon rendre lehangolóvá és kisszerűvé, hogy állandóan arról szólnak, mire nincs pénz. Honnan kell elvenni, ha valakinek adni akarunk, és kinek a kárára lehet elérni, hogy valami másnak a helyzetén javítsunk.". Vagyis ő valójában azt állítja ezzel, hogy nem lenne senkinek a kárára, ha osztogatnának. Ezzel megmagyarázna párezer milliárdot, majd (valószínűleg nem alábecsülve) felmutat 120 millárdot, mint a megoldást.
És én vagyok demagóg, csak mert a tizedesvessző utáni részt nem veszem figyelembe a mondataiban? Valóban levetette a gépszíjat az agyam már az elején, az idézett mondat közben. Mert már ott olyan ordas hazugságot rejtett a mondanivalójába, ami után bármit állított is, az elenyészett ennek az árnyékában. És a nép, az istenadta nép meg issza a szavait, és tán még olyanok is vannak, akik azt hiszik, ha Viktor lenne a király, a kenyér ismét 3.60 lenne. (Mert akkor még volt ingyenebéd, ugye? Akkor a terülj-terülj asztalkámról éltünk mind...)
Előzmény: Törölt nick (4501)
kígyószisz Creative Commons License 2008.02.14 0 0 4512
És egyetértesz vele egyébként? Ilyen egyszerűen, hipp-hopp meg lehet oldani a helyzetet, csak rá kell parancsolni a csúnya bácsikra, hogy ne vegyenek új autót?
Előzmény: Törölt nick (4508)
Árpi Creative Commons License 2008.02.14 0 0 4511
OK, demagóg is vagyok. Meg közéleti náci. Várom, ki talál még rám ilyen kiváló jelzőket. :o)
Előzmény: Törölt nick (4510)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!