Még egy dolog ezt az idézetet most kaptam szerintem jó ha elolvassa az ember: " INTER ARMA SILENT LEGES! " jelentése: " A HÁBORÚBAN ELNÉMULNAK A TÖRVÉNYEK! "
én inkább elégetném xD de hozd csak le bátran ha eleget ütközöl le fog kopni de sz.tem már holnap le fog kopni xD de én a te helyedben gyorsan lefujnám feketére...de hanem megy egyedül segítünk a mogyival xD ....várjuk a többi csapattársunk válaszait is HAJRÁ PUDINGOK:D
Andris köszi a megértésed ne is hagyd magad a többiek még a végén azt fogják hinni hogy pudink a fal és letudják nyomni akár mikor:D akkor inkánbb a mentő mint hogy ezt a szégyent vigyem a vállamon:) és itt meg is szeretném ragadni az alkalmat abba hogy mondj egy javaslatot Andris mit tegyünk jani barátunk és hűséges bajtársunk nagy-nagy problémájával? Azt a matricát valahogy le kell szednük nehogy véletlenül valami baja essen tőle! És mindenkitől javaslatokat várok mert nem birom nézni hogy ez a szegény játékos ennyire szenvedjen!
MINDENKITŐL ÖSSZETARTÁST AKAROK LÁTNI ÉS ÉN IS MEGPRÓBÁLOK MEGTENNI MINDENT!
Jani ha nagyon zavar a matricád akkor szólj andrisnak meg nekem mi megoldjuk hamar lekajuk a fejedről!:P
Andris neked meg csak annyit hogy ügyesen kijöttél ebből a hozzászólásból --->de ha már a W1-ből lejönnek hozzánk a falak segíteni ,hogy még jobbak legyünk akkor legalább jöjjünk le minél többen h tanulhassunk.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze aki dolgozik meg egyéb elfoglaltsága van arra nem vonatkozik de aki PUDING és azért nem jön le mert hideg van az már szánalmas.... igazad van rohadjak el én is mert dolgoztam sőt inkább a főnök mert nem ad nekem csak ugy pénzt XDDDDDDDDDDDDDDDD
egyébként szivesen lettem volna én is edzésen de nincs harag remélem mert csak poénkodni akartam ezzel mert tetszett hogy hogy kijöttél belőle:D holnap edzés??:D
Urak a mai edzés elég jó volt bár...lehetett volna jobb is persze ha lett volna fal mert igy négyen nem az igazi /ezzel nem azt akarom mondani h szar volt!/ ,de ha már a W1-ből lejönnek hozzánk a falak segíteni ,hogy még jobbak legyünk akkor legalább jöjjünk le minél többen h tanulhassunk.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Persze aki dolgozik meg egyéb elfoglaltsága van arra nem vonatkozik de aki PUDING és azért nem jön le mert hideg van az már szánalmas.... Ha nincs igazam mondjátok meg!!! Persze nem akarok vitát nyitni senkivel!!!
hehe Pistah majd kedden én is örömet okozok neked:D Mogyi nem akartam sérülést okozni neked de helyre kellett rázni a buksid :D kicsit el voltál tompulva:D de azért mindent a csapatért:) písz
Pistah örülök hogy örömet tudtam okozni neked! de kedden nem megyek a munka miatt ezért ne legyél szomoru mert csütörtökön leszek!
kedden próbáld ki milyen NT Andrissal az ütközést hidd el ő is örömet fog neked okozni! tudom mert a csütörtöki fejelős edzés után ugy néz ki hogy enyhe agyrászkódást kaptam és modta a doki hogy pihennyen ne edzek egy ideig én meg közöltem vele hoyg max a mető visz le a pályáról fekete szatyorba =P
szóval andris tedd oda magad hozz örömet és boldogságot a csapatnak!
a rutinosokat azért nem tudod átverni...:) hazaértél rendesen?én még utána mentem velük...fél4 re értem haza...egész jó volt.kedden kocc, ha nem esik viszem a lábsúlyokat. píszendláv