Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Akkor most mi a teendő a későbbiekben, kedves Moderátor, a hasonló esetek elkerülésére?
Amelyik fórumra beteszi a troll a lábát sokadik nevén, annak a közösségnek rövid időn belül harangoztak.
Amennyiben kiismerik és törlésre kerül, az is csak ideiglenesen oldja meg a problémát, mert visszajön új néven, újabb beetető ötletekkel, ellenvéleményt nem tűr, konfrontációra viszi a társalgást, akkor a betegből egyből ügynök lesz.
A helyzet pedig éppen ennek az ellenkezője. A marketingesek nem mi vagyunk! Most épp a nanotechnikával, ill. majd annak termékével jön feltehetően "csodaszer"-árusunk, vagy valamelyik már ittlévő klónja. Úgy látszik a petróleum már elfogyott, meg az összes többi förmedvény is.
Ti tudjátok, mit miért tesztek (Ti vagytok a fórum lelke) hát Lelketek rajta!
Köszönöm, hogyha meghallgattatok, de ez - ebben az esetben - nagyon kevés!
Igen, csakhogy ez a rendzavaró nem Marobert volt, és mégis ő tűnt el. A Candico nevű tag pedig még mindig ott van, a rendet Ő bomlasztotta, nem Marobert.
Ha van egy troll/rendzavaró/hibbant/ámokfutó a topikban, és azzal ti kommunikációt folytattok, akkor ezzel legitimáljátok is az ottlétét és ha takarítani kell utána,akkor a ti beírásaitok is röpülnek, láncban.
A lyme-kór topikon Candico folyamatosan rombol, bomlaszt, megteheti minden szankció nélkül? Visszatérő, nagy gyakorlata van ebben! Segítsetek! Köszönöm.
Teljes mértékben egyetértek Milla által írottakkal! A trollt, Candico L.-t kellene törölni, mert krónikus fórumromboló, kötekedő. Itt valami súlyos tévedés történt, de még helyrehozható - remélem...
Candico Leblanct már kitiltottátok egyszer más névvel a lyme topikról, sem bob87, sem Marobert nem ártalmas a topikra, viszont az állandó visszatérő úr, örömmel piszkálja mindkét embert. Sőt Marobertet személyesen is fenyegeti. Na Candico aztán számtalan nicckkel tér vissza, és írogat be, hogy végre mindenki eltűnjön a topikból. Kiráz a hideg, hogy épp a normális embereket tüntetitek most el.
Miért törlitek Marobertet? A különböző nicknevekkel bejelentkező, , állandóan Marobertbe kötő és a lyme fórumon, meg egyéb fórumokon másokat sértegető egyént kellene törölni. Örvendetes lenne, ha normális egyéneket nem törölnétek.
hova a bánatba tűntek a fél éves értelmes hozzászólásaim? Azért mert ez a szerencsétlen itt pattog, minek szanáljátok ki az értelmes hozzászólásokat, amik fél évesek?
A krónikus prosztatagyulladás topik visszaállítását szeretném kérni, volt benne egy csomó értékes infó dokikról meg készítményekről és tapasztalatokról. Szerintem elég lett volna 1-2 hibbant usert kitiltani, nem kellett volna az egész topikot törölni.
Üdvözlöm Önöket! Ígérem, hogy utoljára kérem, hogy a pr. fórumból véglegesen tiltsák ki Master Minerall( Marobert valódi nick) felhasználót!! Hiába tettek rendet pár napja, most már más felhasználónál is kezdi kiverni a biztosítékot...Folyamatosan vegzál, próbálja jelenlétem lehetetlenné tenni. Ha lesznek szívesek megnézni, én a beteg társaknak próbálok hasznos információkat adni. Egy fórumtárs, aki rendre inti, annak válaszol:" Éppen ideje. Mint mondtam,nem miattad vagyok itt." Kérdezem tisztelettel, hogyan lehet egy egészségügyi fórumban úgy részt venni, céltudatosan, kvázi odaregelni, hogy egy másik felhasználóra utazzon valaki? Valóban többet nem zavarom Önöket többet, mint ígértem. Úgy gondolom, hogy ez a felhasználó megérett a végleges kitiltásra. Természetesen ez az Önök mérlegelésén múlik. Köszönöm, hogy elolvasták soraimat! Navon77
Üdv. Kérem, hogy a posztata gyulladá topikban csináljanak rendet! Mister Mineral nick adatokat gyűjt össze másokról, és ezt nyílvánosságra hozza...Ķérem az ilyen HSZ--ek törlését, és a gyalázkodó fórumtárs azonnali, most már végleges kitiltását. Sürgős intézkedést kérek!!!
Kérem, a a két fórumtárs személyeskedését megszüntetni. A 2 nick név egy embert, Marobert úrat takarja...Köszönöm. Kérném, hogy a pr. gyulladás topikban a személyeskedő HSZ-et törölni szíveskedjenek. ( ennek soha nem lesz vége. kérem tegyenek rendet! érdemes a mélységes gyűlöletet figyelni...Köszönöm!)
Hát persze,mert kizárólag Te vagy a kretén a topicban. Bocs a szóért,de miután mindent tudok rólad,azt hiszem ez a leginkább helyénvaló kifejezés... :)
Kérem Master Minerall hozzászólásait átnézni a prosztata gyulladás topikban. Kizárólag velem személyeskedik. Kérem, hogy a topik nyugalma érdekében tiltsák ki végre! Köszönöm.
T. Moderátorok! Tegnap óta , miután Önök rendet tettek a pr. gyulladás topikban béke van. Marobert felhasználó nem személyeskedik, nem nevez másokat potenciális pszichopatának, leendő gyilkosnak...Köszönöm intézkedésüket!
Nem különösebben érdekel már,hogy ki mit csinál ezen a topicon,mert én már nem írok ide többé..de az,hogy egy pszichopatának mindent lehet,de a többiek,akiket esetleg ez zavar nem tehetnek ellene semmit kissé vicces nekem. Azért,mert ők nem hisztiznek,nem őket kellene letiltani. Mindenkinek,aki ír ide vállalnia kell a felelősséget azért,amit leírt. Ha szégyelli,akkor miért ír ilyeneket? Én minden írásomat fel tudom vállalni. Ha bárki visszaolvas láthatja,hogy azért írok ide,hogy segíthessek másoknak. Ez az ember nem tesz mást csak pusztít!
Köszönöm az intézkedésüket. Az Önöknek írt soraimról Fagyálló nevű fórumtárs screenshotot készített, és belinkelte a fórumba...más fotóval együtt..több személyeskedő bejegyzése van, mióta Önök rendbe tették a topikot. Annyit kérnék csak, hogy nézzék meg az utolsó oldalát a topiknak...Elnézést, és előre is köszönöm.