Lehet jeladó is, de van aki tapasztalt hasonlót akkuelhalálozás előtt. El kell vinni szervizbe, ott hozzáértő megnézi megállapítja a hiba okát. Így forumban csak tippeket kaphatsz, de az vagy bejön vagy nem, és nagy %-ban a drága alkatrészeket fogod cserélgetni teljesen feleslegesen, ezért nem kaptál konkrét választ.
Már korábban kértem segítséget, melyre nem kaptam választ :( Akkor még a hiba az volt, hogy egyre nehezebben indul az autó, eleinte elsőre nem reggelente, majd másodikra pöccre indult. Ez oda fajult, hogy naponta többször fordul elő, hogy csak másodjára indul csak be. Most 1 hétig nem használtam, és nagyon nehezen indult be, és nem ment minden henger (kopogó hangja volt), majd kis idő után jó lett a hangja.
Mire lehet ezekből gyanakodni? Benzin szivattyú búg amikor ráadom a gyújtást.
Sziasztok! Vízhűtő csere esedékes nálam, és láttam 17000 ft.-ért meg 45000 ft.-ért is. Mi a különbség? Ha az utángyártott 17000 ft-at venném azzal befürdenék?
Kérdezném a márkatársaktól! Nagy satufékezés után fel kell pumpálnom a féket . Ez természetes? Meg tudtam állni , az ABS bekapcsolt. Utána a következő fékezésnél teljesen lent fog a fék,ha néhányszor megpumpálom megint a megfelelő helyen áll a pedál holtjátéka.
Hol lehet kapni? Ennek a cseréje megoldja azt a problémát,hogy 100 felett erős menetszél zaj hallatszik az ajtón körbe, vagy az ajtón is cserélni kell a gumit?
Azt a gumitömítést hogy hívják,ami az autó ajtónyílásán van körbe? Nem az ajtón,hanem a kasznin.
Lacetti szedánon , bal első ajtónál az ajtózár magasságában kb. 20 cm hosszúságban szakadt. Hol lehet ilyen gumitömítést kapni? Ragasztva van, vagy csak rányomva a peremre?
Ma megnézte egy szerelő.A motor eleje és az alja,valamint a váltó alja olajos,az olaj szűrő környékén is olajos a blokk.A szerelő alábujt,és azt mondta, hogy a hátfali szimering enged,és a váltóházból veri ki az olajat a blokk elejére is forgás közben a főtengely.
A motorvédő műanyagot hogy tudom levenni,hogy megnézzem a szelepdeknit?
Egy kis segítséget kérnék.Nemrég vettünk egy lacetti 1.6 sedan-t.A motoron olajfolyás van, szerintem a szelepdeknitől jöhet. Nyíregyházán vagy a környéken szeretnék olyan megbízható szerelőt keresni, aki ért a Chevrolethez, és megfizethető áron dolgozik.
A problémám úgy kezdődött, hogy reggelenként elsőre nem indult az autó, ha el is kapja leáll, de második indításra pöcc-re indult. Ez tartott 3 hónapig. Majd mostanra ha 1-2 órát áll az autó elsőre nem indul. Ilyen esetben rángat is utána egy kicsit.
Most azon gondolkozom, hogy veszek 1 üveg Spurit, hátha az kitakarítja eseleges eltömődéseit. Vagy még a gyertya cserén gondolkozom.
csak időmérő óra(12órás) léteik belőle,oroszok csináltak fogyasztásmérős hőmérséklet kijelzős verziót és gyári újat biztos,hogy nem akarsz potom 25455ft ért....