Nekem meg akkor nem wot fogalmam,h te mi másrol beszélhettél wolna,miko exkedweseddel csak a napi politikárol dumáltunk és sem a chat,sem a magánügyek nem kerültek szoba!
Ezért sem értettem a támadásod,és csak az elözöekben emlitett témára tudtam fogni.
Hogy a francba nem lehet elférni ekkora helyen? Miért nem lehet átnézni számunkra nem szimpatikus emberkék felett? Nem kell mindenkivel beszélgetni, nem kell mindenkit észre venni!
Nem,ott én végig exemről és magamról írtam neked,és nagyon nem értettem,h jön a képbe amiről te beszélsz. Az volt az a pillanat,mikor felhívtam az ominózus hölgyet,h ez most mi,me egy árva szót nem értettem az egészből.
Akkor sem vitázni jöttem ide,és nem fogom megtenni,nem fogok belemenni.
Ozdi emléke miatt vagyok,nem háborúzni. Nem is azzal a szándékkal írtam,és nem is szóltam hozzád,nem is kötöttem beléd.
C6népe: Nem nézegettem a nickeket itt. Enhy említette a topikot,miatta jöttem.
Sztem a képbeszúrás azért nem olyan eccerű mert többlépcsős. Nem elég, hogy tallózom, töltsem is fel, de még akkor se nincs sehunse. Mert még be is kell szúrni. :) Na én már a felénél beküldöm az írtakat. :)
Huu, Big remélem nem azt akarod, hogy asszociáljak...mert nem biztos, hogy mindkettőnknek ugyanaz jut eszébe a kígyóról...:o))))) Nyugalom. Inkább nevess rajtam, mámeg mit tettem! Egyszerre 3kép is megjelent..de most már legalább tudom, hogy hol hibáztam eddig.
Ugyan pont én mondtam, hogy nem szabad lereagálni az alacsony szintű létformákat, pár dolgot azért megjegyeznék:
Big Dewil nem hazug (sok-sok éve ismerem személyesen).
A magánéleti dolgok, hogy ki kivel kufircol, hogyan, miként, MAGÁNÜGY. Mindenkinek a magánügye. Nem való se fórumra, se chatre, se más közéleti eszmecsere-helyre.
Amennyiben lelki kielégülést okoz számodra, hogy itt egy kellemes társalgásban nem-szívesen-látottan (legalábbis úgy vettem észre) álmosolyogva szúrkálódj, javaslom, keress fel szaksegítséget.
Mindezt nem vitaként írtam, választ sem várok rá...
Így előre szólok, hogy evvel kapcsolatban nincs és nem is lesz több mondanivalóm.
Micsoda véletelen/?/egybeesések!:o)) Big, és 20im:))Én is nagyon jól éreztem magam tegnap. Kedves emberek társaságában voltam.:))) Kár, hogy olyan gyorsan elrepült az idő...
/Mindenkitől elnézést, az előbbi nagy üres hely miatt. Folyamatosan próbálom a képbeszúrást. Egy kézfogás lett volna. Remélem nem hiú ábránd marad, még ha a kép nem is látszik..
Asszem Te voltál az,aki leírta,hogy itt bármiről lehet írni.Másik.A 808 számomra megszünt.Ugyan úgy ,ahogy NEKTEK a 806.Ennyi. Elekről nem nyitok vitát.Én éltem vele nem más.
Csetnépe.Te sem fogsz hiányozni ugyan úgy mint a 806-ról a többieknek.És inkább kiállok egy őszinte ember mellett DRAGÓ,mint ismeretlen hazugok mellett.Ennyit a képmutatásról.
Egyébként télleg az oZDIról szól a topic hajrá.:)))
Szerbusztok :)))
Arról már nem is beszélek,hogy,akivel a 808-on sem voltam jóban itt miért kellene???????????
Jah.Enhykém.Nekem ne játszd meg a nagyasszonyt ,mert Te is szépen lejárattad csetnépét.Állítólag a kis barátnőddel kufircolt.Ejnye-bejnye csetnépe.Te sem ismered fel az emberek értékeit.Nem vagy különb elekemédesnél.Szarok vagytok mindketten.
"egyszerűen pont ott lehet megállítani az egymás szidását, hogy idegbaj nélkül átlépünk az ilyen dolgokon, és nem veszi fel senki a kesztyűt, mégha a lábunk elé is dobja valaki."
Azé én emléxem,amiko kiakasztottak ugy,h sirtál egy hétig is. Söt,mintha azota ritkábban chatelnél...
Mellesleg én sem wéletlen hagytam abba a chatot.
Elegem wot az emberi aljasságbol,a határtalan primitiwségböl és abbol,h mindegy,h ki és mit mond magárol,mindig wan oan,akinek csak 1 a fontos. -Jol értesültnek tünjön és a háttérben minél nagyobb xart tudjon kawarni...
Sziasztok!:)))
<br> Ez igen! Jól megszaladt az oldal, alig tudom követni.
<br> Erről az jut eszembe, hogy mikor eleinte írtam a c6-re, azontúl, hogy sokszor egy qkkot sem értettem, még mennyit bénáztam is!:o)) Például, ha le akartam reagálni egy-egy üzit, vagy valaki merő véletlenségből szólt hozzám, s válaszolni akartam 1etlen drága Alcatel telómmal...de közben olvasni is, hogy ne maradjak le az elsuhanó betűkről sem...ám míg olvastam, eltűnt az addig bepötyögött szöveg, s kezdhettem előlről:o))) de mit is??akkor már azt sem tudtam,mit is akarok írni, egyáltalán akarok-e írni?;D) és akkor még, a körülöttem folyó eseményekről nem is beszéltem:))) Lényeg: előfordult nem egyszer, hogy mire megjelent az üzim már magamat sem értettem;D)
<br> Szóval azt látnotok kellett volna:))
<br>Itt is hasonlóképp vagyok, gondoltam szólok már, hogy legyetek szívesek magyarul írni, hogy én is értsem már azokat a szerkesztéseket és egyéb webes-rafinériákat:DD
ha érdekelnek a képek, keress rá mégeccer, Cshuszinak sikerült, mint láthattad :))
Cshuszi,
a képszerkesztő progid egészen pontosan megmondta a frankót :))) De kérdezhetem, hogy mit szerkesztettél a képeimen? Bajuszt ragasztottál rám? :D
Enhy!
Abszolute halvány lila gőzöm sincs, mi hogy történt, nem is akarom kommentálni, de egyszerűen pont ott lehet megállítani az egymás szidását, hogy idegbaj nélkül átlépünk az ilyen dolgokon, és nem veszi fel senki a kesztyűt, mégha a lábunk elé is dobja valaki. Érdemes megállni :)
Sziasztok. Hétfö hajnalon,máris felbaxtátok az agyam!
Fuuu de ideg lettem! Exembe jutottak a régmult eseményei. Pl az,amikor nagy barátunk wot egy szerencsétlen lány,azt idejárt hozzánk. Sokat dumáltunk,jol éreztök magunkat,egyebek. Kezdett jo és szoros emberi kapcsolat kialakulni köztünk. Aztán ez a lány beleesett egy közös ismerösönkbe. Egyre többet járt hozzá,de mindig csak "azé"... Aztán megkért,h puhatolozzak a pasinál,h annak milyen komolyak a szándékai? Odzkodtam,de rábeszélt.
Hát a pasi azt mondta,h ugyan a csaj neki nem naon kö,me tök beteg is,meg tök hixtis is,meg nyomorék is,meg emondta mindennek is. Hát eléggé kiakadtam töle. Annyira,h emondtam a csajnak azt,h mi a pasi wéleménye rola. Természetesen NEM hitte el,hanem ahelyett,h meggyözödött wolna az igaqzságrol,kérdöre wonta a pasit,aki természetesen hazudott. A wége az lett,h én kewerem a xart!
Aztán megszakitotta welünk a baráti kapcsolatot a lány és mindenkinek kigyot-békát köpködött rolunk.
És persze elkezdtem kapni az sms dömpinget. A Legcsunyábbakat épp Dragotol. Holott fogalma se wot,h miröl szol a dolog! De persze neki is jo "barátnöje" wot az emlitett hölgy.
Na jo,ennyi xerintem elég is a multrol.
Mindettöl függetlenül, szerintem itt egy kicsit tullöwe a célon fogalmaztál kedwes Enhy:
"Persze, ha csak olyanokkal találkozik, mint ti, nem csodálom!"
Nem kéne arra walo hiwatkozással,h ne weszekedjünk,weszekedést szitani!
Szia C6népe. Jo ujra látni téged.)))
Ps. Ja és jo reggelt mki. Jo wot a tegnapi c6 buli.
Ha annyira tudod, illetve tudni VÉLED, "mire ment ki ez az egész", engem is felvilágosíthatnál! Ugyanis (mivel én hoztam létre a topicot) nekem nem volt semmilyen hátsószándékom vele.
Azt meg, hogy ismersz, kétlem, mert még csak a hangomat sem hallottad soha sem Te, sem a "T." barátnőd. Ítélkezni tehát sem jogod, sem alapod nincs, hiszen én soha nem bántottalak. Azonban azt nem tűröm, hogy a topicból is 808-at csináljatok.
Ugyanis szerintem a 808 is az olyan stílusú beírók miatt lett szar, mint amilyen stílust ti is képviseltek!
Ha nem tetszik a véleményem, vissza lehet húzni a Tv2-chatre Brumikához, aki nem tudja, mit engedhet meg magának egy nővel szemben!
Persze, ha csak olyanokkal találkozik, mint ti, nem csodálom!
U.i: Egyébként, Tramp-lee, veled semmi bajom nem volt EDDIG. Lehet, hogy Elek nem véletlenül bukott ki?! Ne válaszolj, nem érdekel! És tudod mit?! Azért is bennehagyom "értékes" hozzászólásod a topicban, csak azért, hogy még évek múlva is lehessen látni, mekkora ökörségeket tudtok összehordani.
Nna, most jön a HAHAHAHAHA!!!! Mégpedig szívből!!! :DDDDD
Te meg higgadj le, mert nem tűnik öszintének a mosolyod :), vagy nyugodtan szolidaríts Dragokával, amolyan modern 808-as szellemben ;) Nekem speciel nem fogsz hiányozni ;) Üdv
Én is döntöttem .Nem jövök többet!!! Kb. tudtam mire megy ki a játék.Ismerlek Titeket.HAHAHHAHAHAHAHA !!!!! DRAGÓKÁM.DARABOLJUNK EGYÜTT.:DDDD CSINÁLJUNK TÖBB 9000ES PIZZLE-T.NA,SZEVASZTOK.JÓ VOLT VELETEK,LENG A FAKEZEM. ENGEM MÁRIS TILTHATSZ .HAHAHAHAHAHAHAHAH.