Köszönöm a jó kivánságokat. Remélem, hogy addig velünk marad mint, a másik két uszkárom. Mind a kettő anyja és lánya 14 évig boldogitott minket. Két éve kellett elaltatnom a lányzót, mert már feladta. Eddig bírtam uszi nélkül.
Még új vagyok itt. Én vittem ki a fekete uszit az Illatosról. Smiley lett a neve. Teszek fel egy pár képet ahogy kihoztuk, és most a mai fürdés és nyíratkozás után. Különben jól nevelt és valamikor kozmetikázhatták is mert nagyon türelmes volt végig. Kedves aranyos kutyus csak utálja a macskákat. Ezzel még egy kicsit "küzdünk".
Kedves FifiBaba! Nagyon kedves vagy, hogy írtál, sajnálom, hogy már neked is át kellett élned ezt a borzalmat.
Awil,Xavano nektek is köszönöm.
Ráadásul a családból tegnap mégegy kutya elment. Damona Sweet Forever, Sweetyke, aki Pille testvére volt csak egy évvel idősebb. A gazdája az évek alatt jó barátnőm lett. Sweetyke egy durva orvosi hiba miatt halt meg, még csak 12,5 éves volt. :(
Nyugodjatok békében, drága kutyuskáink! Legyetek boldogok az égi Damona kennelben.
Nem ismerjük egymást, de ismeretlenül is Őszinte Részvétem Neked!
Minden nap olvasom a drága uszkárosok írásait, nézem a gyönyörű képeket, de én sajnos már nem tudok hozzászólni, mert egy éve vesztettem el az én Mindenemet, a 15 éves apricot uszkár kutyusomat :-(((
A fájdalmadat átérzem, nagyon sok erőt kívánok Neked!!!
Tudom mit jelentett Neked kicsi Pille. Elmondani sem tudom, mennyire sajnálom, úgy bíztam benne, hogy minden rendben lesz. Nagyon fog hiányozni, hogy nem látom bohóckodni, ugrálni körülöttünk. Mindig vidám és eleven gyönyörűség... így is fogok rá emlékezni. Tudom, hogy ilyenkor nincs igazán vigasz, így osztozom a fájdalmadban! Nagyon szerettem Pillét!