Látatlanban azt mondanám, hogy sem a viszkozitással sem a teljesítményszinttel nem lesz bajod - ha a Bigbe kellene. Az összes Motorex API SG minősítésű és 10w40-nél nincs rosszabb 4T motorolajuk. A KTM-be általában a Racing kerül, 10W60 viszkozitással.
Magyarországi Motorex olajfogyasztók egyesüljetek!!!
A hordós motorex olaj occsóért megvásárolható és széttöltögethető, így kb 50-60%-ra jön ki az ára. Keresek társakat egy kis hordó megvételéhez. Aki betársulna az minimum 5 litert kérjen (2 csere). Jöhetnek a mailek!
A széttöltögetett olaj a 13.kerületben átvehető.
Mivel nem akarok vékony jégre futni, fizetés előre átutalással. Csak akkor veszem meg a hordót, ha 70% el van adva.
hívd fel őt: panon9 104-524 az elmúlt 5 év alatt kb 10 motort (DT-t :)) ) vettünk tőle haverokkal. Most is megy ki hó végén az egyik havernak motorért. Jó árai vannak és még soha nem vert át, ha ő azt mondja jó, az jó! Az enyém is tőle van...
DT 12 lótól 22 ig van gyárilag tudomásom szerint.-
17 lovasra mindegyiket meg lehet csinálni, alkatrész beszerzése nélkül, 22 lovasakon más henger van.
A 17 lovas 105-tel megy a 22 lovas 130 körül.
Szerintem kezdőmotornak nagyon megfelel a 105km/h végseb., ellenben a 12 lóerő csak futárnak jó illetve széthajtani.. DR-t nehezebb tuningolni, és drágább szerelni. Viszont cserébe kevesebbet eszik és gyengébb és nem való terepre annyira mint a DT (bár nem ismerem nagyon)
Pinguz a ventillátor miatt ne aggodj,nekem se volt eddig és még soha nem ment az olajhőmérsékletem 100 C fok fölé,még SM pályán se... tök fölöslegesen vettem ventillátort.....A lepencei parkolóba sem kapcsolt be a tegnapi melegben.... :)))