én tényleg nem tudom, melyik van a legközelebb, de ha a nyomdához vagy a Knorr Bremséhez elmész, tuti, hogy ott fel tudsz szállni a 13-asra (ez a Széchenyi térre megy), vagy a C/7-re (ez a Noszlopyig jár), ha meg a piachoz, akkor a 2-esre.
bár könnyen lehet, hogy egy félórácskát vársz rá, hehe, dehát ez a kecskeméti tömegközlekedés... :-|
No jó legközelebb nem bénázok annyit, az a helyzet hogy még buszmegállót sem láttam csak távolságit. Szal. a go-kart pálya felé induljak legközelebb és arra tálálok buszt. Mindenkinek Köszi a segítséget.
ne hari, de pontosan én sem tudom, annyira nem vagyok ismerős, csak a piacon jártam már busszal és a 13-as vonalán lakom, a Ford Hoványról meg a zembert kérdeztem, ő azt mondta, hogy go-kartpálya, azt is tudom, hol van, úgyhogy így saccoltam, hogy még mindig sokkal közelebb vmelyik buszhoz, mint begyalogolni a városba vagy akárcsak a Praktikerig. amúgy ha a Praktiker a cél, akkor a Mezei utcán közvetlenül a vasút után ha leszállsz a 13-asról vagy C/7-ről (egyik a Knorr Bremsétől indul, másik a nyomdától), végigmész a Dankó utcán, akkor ott vagy a Praktikernél.
"Sehogy. Sokat kell gyalogolni vagy a 2-es, vagy a 13-as buszhoz." Zekli mondta.... én elhittem, nem vagyok ismerős Kecskeméten csak személygépkocsival.
a Ford Hovány nem a go-kart pálya környékén van? ahogy a piac és a 2-es busz megállói is. de a 13-as sem lehet olyan messze. sztem max. 15-25 perc, az meg nem olyan gyilkos. :-)