Keresés

Részletes keresés

Don Palesz Creative Commons License 2004.10.21 0 0 91
Én, mióta új Daemont telepítettem, nem ütköztem problémába. Igaz nem építkezem, csak éldegélek, hülyéskedek. Csajszival vagyok, oszt nőkkel keverek:)
Akos1985 Creative Commons License 2004.10.19 0 0 90

Azt még nem próbáltad, hogy valamelyik mostani NoCD Cracket felteszed és utánna kikapcsolod a virtuális meghajtóidat??

Mert ez sokat segít ám.... most újra tetem a Xp-met és egy szar gépen igaz szaggatva, de ment az én NoCD crackemmel építeni is tudtam.

Igazság szerintn az egyik osztálytársamhoz is átvittem ezt a NoCD Cracket és ott pl megdöbnbenve tapasztaltam, hogy neki semmi emulátor meg semmi Clone CD se Alkohol nem volt fenn a gépén és ott pl elindult a játék, de ott az én crackemmel csak falat nem tudtam építeni a többi viszont nem. Ere arra következtetem, hogy olyan a crack, mint ha gép függő lenne...

desync Creative Commons License 2004.10.18 0 0 89
jó nagyot! esetleg képben vagytok, honnan lehet a mókához letöltögetni jó kis kiegészítőket, úgymint gúnyák, instrunmentumok, csótányirtó-szerek?
emp Creative Commons License 2004.10.16 0 0 88

sajnos az valószínű. ha már egyszer elindult ...

mi a konfigod? próbáltad újratelepíteni?

Előzmény: setesutacicamica (87)
setesutacicamica Creative Commons License 2004.10.16 0 0 87

Tud valaki magyarázatot adni arra, hogy miért lép ki 3-4 perc után a játékból a gép? (A cd nem eredeti)És megoldást is! Egyszerűen azért, mert sz@r a gép?

emp Creative Commons License 2004.10.15 0 0 86
azért addig is megoldható a dolog
Előzmény: Malac Úr (85)
Malac Úr Creative Commons License 2004.10.15 0 0 85
Remélem hogy hamarosan lesz, és valaki jótét lélek ezt az infót itt el is fogja hinteni...
emp Creative Commons License 2004.10.15 0 0 84

pl nekem. most már. még mindig nincs jó crack(naponta ránézek a gamecopyworld-re). az egyetlen megoldás, az eredeti, nem crackelt exe + az egyes CD megléte. ez utóbbi lehet virtuális. illetve léteznek ezt potló image-ek is.

ezen a ponton viszont sokan megszopják, hogy a játék megvizsgálja, van-e CD emulátor progi a gépen, és sok esetben közli, majd akkor indul, ha le tetszett dörgölni.

csak azért reagálok erre a régebbi beírásra, hogy figyelmeztessek mindenki, aki még mindig a cracket keresi:

ne tegye, nincs jól működő no-CD crack a sims2-höz

Előzmény: fileske (76)
bookworm Creative Commons License 2004.10.15 0 0 83
hát, nekem sztem nem is alcohol-féle volt, szal ettől kezdve már tárgytalan :) egyébként biztos ami biztos alapon uninstall, reinstall, de most működik, úgyhogy építgetem az álomházaimat.. és rájöttem, hogy ezt jöbban élvezem, mint a szimecskék életének irányítgatását :))
Előzmény: sündex (82)
sündex Creative Commons License 2004.10.14 0 0 82

én csak úgymond "felfrissitettem" úgyanabba a mappába telepitettem ahova először alcohol120-al majd csináltam oda egy "ind" mappát oda bele raktam amit letöltöttem az oldalról  kibontva és ezt a sims2.mds fájlt raktam a deamon toolsba

rákattintasz a sims2 ikonra azt uzsgyi !!!!  kicsit lassan tölti be  

ja és a biztonság kedvéért letöröltem az acohol 120-at

Előzmény: bookworm (81)
bookworm Creative Commons License 2004.10.14 0 0 81
hm, izéke, én még a leírtak alapján sem értem :( viszont ha véletlenbül mégis jól értem... most újra kell az egészet telepíteni, és az eddigi dolgok elvesznek?
Előzmény: sündex (79)
bookworm Creative Commons License 2004.10.14 0 0 80
remek, azonnal megyek és meglesem :)
Előzmény: sündex (79)
sündex Creative Commons License 2004.10.14 0 0 79

Gyerekek menyetek el ide http://www.kacsaportal.hu/TheSims2/ minden levan irva

nem kell krack és müködik, nekem sikerült, tudok építeni ,hihetetlen :-)))))))))

bookworm Creative Commons License 2004.10.14 0 0 78
megtennéd, hogy nekem is átküldöd? :) jelen emailcím is tökéletesen megfelel, vagy poggipoggi@hotmail.com msn-en.. előre is köszi :)
Előzmény: Akos1985 (55)
fileske Creative Commons License 2004.10.11 0 0 77
Persze hibamentes működés.... ofkorz.
fileske Creative Commons License 2004.10.11 0 0 76
Működik egyáltalán a nem origi verzió valakinek? Nos?
fileske Creative Commons License 2004.10.11 0 0 75
Szia Macsek! Igen futna, geForce 256 volt az első Texture&Lightning videózsuga. A számból láthatod a tiéd újabb. Ergó benne van a képesség. Üdv.
Csak megjegyzem, tanácsolták, hogy a legújabb alkohol 120%-al tegyem fel a gémet, az alól húzzam be az imidzset, és menni fog. Egy nagy kakit... nemmegy. Tovább küzdök. Sok az a 13 ropi érette.
Előzmény: Macsek-007 (72)
Piedonepapa Creative Commons License 2004.10.11 0 0 74

(((((((((((((((((((((HELLO SENKI NE TÖLTSÖN LE A SIMS2 HEZ CRACK ET!))))))))))))))))))))

MERT NEM LEHET FALAT ÉPITENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emp Creative Commons License 2004.10.10 0 0 73

kiderült, hogy egy nagy túrót megy gond nélkül. kérdeztem a gyerekeket, hogy oké, a válasz persze, hogy oké. most meg kiderült, nem lehet építeni, de ők azt hitték, így jó, mert olvastak valami cikket. még most sem hiszik el nekem, hogy megoldható a probléma.

de!

megvan az összes elérhető crack, mini image, stb, csakhogy a játék nem indul, mert az Alcohol 120 meglétét észleli.

viszont nem tudom ledörgölni az Alcohol 120-at.

régebben soha nem használtam, most is csak a sims2 miatt kaptam le egy trial verziót. ha uninstallálni akarom, akkor hiányol egy setup.msi file-t. az installerben egy trial_setup.msi volt, azt meg nem fogadja el.

van valakinek tapasztalata?

nagyon mekköszönném:)

Előzmény: emp (67)
Macsek-007 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 72
sziasztok,

néztem a hardver követelményeket és nem tudom mit jelent a "T&L-capable video card"

Futna az én gépemen?
Celeron 1700
256 MB RAM
Geforce 2 32 MB vga
fileske Creative Commons License 2004.10.09 0 0 71
Szia! Még egy óra sem telt el a hozzászólásod óta, már lekapták az oldalt... 4 indok is fel van sorolva: pl. CPU túlterheltség, levélszemét... stb. A negyedik alatt minden vacak fel van sorolva, a 3.1/a. és b. pontok érdekesek.... :)
Darius9 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 70

Sziasztok!

Én négy cd-kép fájlban kaptam a játékot, alcohollal raktam fel, crackeltem. És persze nem tudtam építkezni. Ezért írtam ide korábban, de már megvan a megoldás

A link: http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm

illetve a közvetlen link:

http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Sims2v1.0FixedexeDVDEng.rar

itt le kell tölteni ezt a kb 14mb-os exe-t, bemásolni a(z én esetemben) crackelt exe helyére és minden frankón müxik.

Remélem tudtam segíteni.

amiko002 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 69

Sziasztok!

Felraktam a gépemre az sp2 azóta nem fut a Sims2, rögtön újra indul a számitógép.

Az XP és a Sims2 is jogtiszta!

Telepitsem újra a Sims2?

Valaki már találkozott ilyesmivel?

Sziasztok.

Darius9 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 68
Szia Ákos! Tudom, hogy már sokan írták ezt, de légyszi küldd el nekem is azt a javítást, amivel tudok építkezni. Az e-mail címem: darius_@freemai.hu , köszi szépen.
emp Creative Commons License 2004.10.08 0 0 67
nálunk otthon csak daemonnal fut, de alcohol120-szal kiírtam a lányom barátnőjének, és megy gond nélkül.
Előzmény: raiff (66)
raiff Creative Commons License 2004.10.08 0 0 66
Hi. SEGÍTSÉG! Nincs gyors internetem, nem tudom leszedni a játékot. De talán kölcsön tudom kérni. Hogy irjam át, milyen progival (ALCOHOL vs CLONECD) ha egyáltalán át lehet irni. Vagy csak tegyem fel a vinyóra IMAGE fájlba és onnan daemon toollal tudok játszani? Az 1-es cd-t (playcd) akkor is ki kell irni?
bence. Creative Commons License 2004.10.07 0 0 65

Szia Akos!Eltudnád nekem is küldeni?megköszönném

szegedi4@hotmail.com mégeccer kösz

fileske Creative Commons License 2004.10.06 0 0 64
Szia ! Küldd tovább légyszi nekem is! eltorito@freemail.hu Előre is köszi.
Előzmény: Atytus (63)
Atytus Creative Commons License 2004.10.05 0 0 63

Küld át nekem is PLZ.!

atmolnar@mol.hu

Előre is kösz! 

Előzmény: Akos1985 (55)
Akos1985 Creative Commons License 2004.10.02 0 0 62
Jó rendben át küldöm neked. Csak mikor leszel aktív??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!