Szerintem én max 4- fél 5 környékén végzek holnap, de inkább korábban, szóval el tudok menni a Margit-híd budai hídfőjéhez és leadom neked a cuccot. :) De majd még megdumáljuk teledonon.
Jaj de boldog is vagyok mostan :-)
Ha a holnapi bulira mész (én különféle jó kifogásokra hivatkozással nem tudok menni...), akkor tudnánk esetleg találkozni valahol Budán? Én a Margit körúton melózom a Margit-híd budai hídfőjénél, de akár a Moszkva tér is jó lenne. Ugyan igaz, hogy holnapra nekem is TTT van betervezve, de amíg nem hozzák a vadiúj playert, csak nézek ki a fejemből :-)
De most jut eszembe, van telefonod is, csörgök... :-)
Itthon vagyok koma! :) És nem gond, ha csak később adod a zsét a lemezre, ráér. Beszéltem Jackkel és úgy néz ki, hogy hamarosan oda is tudom neked (vagy neki) adni a dévédévre. :D
Én erre is jelentkeznék. :) És még az utolsó mondat sem zavar. :))) Viszont nem tudom előre soha, hogy mikor fogok végezni és ez után a hét után nem szeretnék korábban elkéreckedni. De ez a hét van legtávolabb az adónaptól, szóval minden esély megvan rá, hogy időben (5 előtt) végezzünk akármelyik nap. (péntek nem jó, nekem a csütörtök lenne a legjobb ezen a héten, mert akkor tudok tutira az örsön aludni - remélem legalábbis)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! ÉÉÉÉN! :) Én nagyon nagyon szeretnék ROTK-et nézni decemberben! :) Ha van még szabad kapacitás, akkor légyszi engem írj fel a lista elejére. :) Még szabadságot is kapok a munkahelyen (megdumáltam), ha úgy akartok menni, hogy munkaidőben. :D
Keblemre! :) Megvan minden! :) Ráadásul a gyors netem is műxik és még dolgoznom sem kellett ma, szóval király! Ja és a telefonom is be van már kapcsolva, ha Jack esetleg újra szeretne próbálkozni. :) Nemrég keltem, azért volt kinyomva. Na ennyi. Cső!
no, ez a film rendesen kupán vágott, s körözök itt kábultan, mint... mint akit jól kupán vágott egy ázsiai film. több olyan kóreai közönségfilmet láttam mostanában, melyek elég nehezen besorolhatóak (a dolgok jelenlegi állása szerint a MoM 2oo3 legsikeresebb kóreai filmje), a kategóriaromboló produkciók mifelénk, ill. a világ nagy részén rendre bukásra vannak kárhoztatva (pl. hulk), kóreában viszont zabálják őket. fura népség.
a MoM úgy indul, mint egy krimivígjáték: park du-man, az esetlen detektív meglehetősen unortodox módszerekkel nyomoz, ön- és közveszélyes, s durva segédjével még a legártatlanabb delikvensekből is sikerül kisajtolnia a világ összes gyilkosságának beismerő vallomását. jelen esetben egy pszichopatát kellene elkapni, aki fiatal nőket gyilkolászik. ahogy egyre durvább részleteket tudunk meg a gyilkosságokról, a film úgy megy át fokozatosan thrillerbe, a vihogós humor előbb morbidba hajlik, majd végképp kiveszik a történetből. szöulból tapasztalt nyomozó érkezik, hogy segítsen az egy hyelben topogó nyomozóknak, park pedig kénytelen szembesülni saját hiányosságaival. az ellentétes nézetek természetesen megütköznek egymással, ahogy azt kell, közben viszont a gyilkos tovább gyarapítja a bodycountot.
a film 1986-ban játszódik, katonai diktatúra idején, egy erőteljesen zaklatott lelkivilágú országban. megtörtént esetet dolgoz fel, mint olvastam, s tényleg olyan mint az élet: vidám és tragikus, brutális és ártatlan, morbid és drámai, s így tovább. kang-so hong, kedvenc ázsiai színészem könnyen elvállalhatta volna a talpraesett szöuli zsaru hálás szerepét, de inkább a vidéki izomzsarut választotta, aki sokkal árnyaltabb figura, mint elsőre gondolnánk.
s hogy miért koválygok? a vége miatt természetesen. nem éppen az, amire az ember számítana...
Persze. És ha KGB-s értesüléseim nem csalnak, két évvel ezelőtt még te is esküdtél arra, hogy felesleges bohóckodni a surround-dal, hiszen bőven elég a sztereó...
Valaki szíveskedjen felvilágosítani, hogy ki a halál Warren Sapp és Ichi the killer. Eddig azt hittem, egy és ugyanaz :-)
Nekem a jövő hét elég zűrös, ráadásul hétfőn jön az új lejátszóm, szóval mindenképp itthon szeretném elvenni a TTT szüzességét. De Cornholio-val össze kéne jönni valamikor.. mikor érsz haza, cimbi?
Ja, Icsi-rezidencia: két ábrándos szemű ajtónálló legény szűri azokat, akik nem osztják meg a létfontosságú infókat másokkal. Egyik Matsuda Ryuhei, ahogy a Blue Springben láttuk, a másik természetesen én magam, az acélbetétes kis cipellőmben.