fotókat keres : Amnesty International Conspiracy of Hope Tour ( 1986 ) - ha vkinek van esetleg, szívesen felrakom, természetesen a tulajdonos nevével jelölve.
Valamint a hátteret, ami a website nyitó oldalán megjelenik, azt ő választja ki személyesen ;)
A Waking Up... album producere már Robert John Lange volt, ezért is sikerült olyan jól. Ez persze semmit nem von le Bryan nagyszerűségéből. Ezeknek az embereknek az ereiben nem vér, hanem zene csordogál. :-)
Szijasztok! Már egy ideje olvasgatom itt a hozzászólásokat, de még sose írtam :) Hát most írok :D Az új albumot már alig várom, és egy (vagy több) koncert keretében igazán eljöhetne ide népszerűsíteni :D Most egyenlőre csak ennyit akartam :) Jah és ma van Bryan szülinapja !!! :) hepibörzdéj
nem kapom el, még sosem voltam ott amikor Ő, de akik ott vannak, mindig elmentik a chatlog-ot, hogy akik nem voltak ott elolvashassák... :) Így kényelmesebb... :))
Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam, beköszönök! :) Tök, jó, hogy legalább már konkrétumok vannak az új albumról és nem csak kósza hírek. A Never Let Go kifejezetten a hullámtörőkre készült no meg nekünk magyaroknak az arénára :D, de jó nóta lett!
Ezen én is agyalok... Talán szerződések, stb... Viszont még ír rá dalokat... még dolgozik rajta... ugyhogy szerintem leginkább saját magára vár... a kis maximalista :)
Eredetileg 12 dalról beszélt, úgy emlékszem, mostmár csak 11ről... és ez a 11 sem végleges... Ja, a Never Let Go nem lesz rajta. :(
Sziasztok! Az első albuma Bryan Adams címmel jelent meg. Bevallom töredelmesen,hogy azokat a számokat én se nagyon hallgatom. xD Viszont a You want it,you got it-tól már teljesen jók. Nagyon szeretem a Take me back, Let him know, Don't leave me lonely, One good reason(!)... Mondhatni mindet! :) Talán a "kedvenc" albumon,ha lehet ilyet mondani, az a Waking up the Neighbours If you wanna live me-vel, meg Not guilty-vel. Is your mama gonna miss you. x) Egyszerűen nem tudok legszebbet,vagy legjobbat kiválasztani. Ott van a Lie to me, vagy a Where even angels fear to tread,hogy az Inside Out-ról, a Getaway-ről, vagy az I wanna be your underwear-ról ne is beszéljünk!! :) Elkalandoztam! :) Tehát az első album kivételével (mondjuk azon is lehet gyöngyszemeket találni (áhh...) :) minden jöhet,ami Bryan!!
Hát én nem a rememberre vagy a többi jóra gondoltam hanem pl a Wasn't time vagy a Say hello say goodbye. Ezek se azért rosszak mert bugyuta lenne a szövegük, vagy a dallamuk, inkább mert hallatszik Bryan hangján hogy még nem AZ a tipikus magabiztos ember. Meg kicsit lányos:D túl vékony volt a hangja:))))
sziasztok! szerintem Bryan első albumain is vannak jó számok pl.:Remember, You want it, you got it ,Tonight , fits ya good ... jó lehet hallani a hangján h nem olyan mint most de én a legrégebbi számait is nagyon szeretem ,sztem ez hozzá tartozik.
Jealousy szerintem pl. tök jó. Remember meg alap. Fits Ya Good is. Lonely Nights is... Tonight is teljesen jó. You Want It You Got It is. Bár az elég Police lopás :D Szal nekem semmi bajom a You Want It You Got It albummal, és a BA-n is vannak kifejezetten jó számok.