Most látom, hogy ismét kitolták a WTTC nevezési határidejét... Őszintén szólva nem értem. Elhiszem, hogy sok a dolguk, de akkor a többi verseny miért tud zajlani? Nem komolytalan ez így? Az mebernek elmegy még a kedve is, mire elkezdődik...
A legjobb 16 közé 6 magyar került. Ez azért már sokkal jobb eredmény mint amit tavaly értünk el. Igaz, hogy 6 újzélandi is van a legjobb 16 közt, de az nem igazán érdekel minket. Illetve csak annyira, hogy az a magyar akit összehozott ellenük a sorsolás szeszélye győzze le őket.
(Bár a Pekko-mikem meccs igazi csemegének ígérkezik)
A sors szeszélye folytán a hat magyarból akár mind a 6 bekerülhet a legjobb 8 közé
és meg kell hogy mondjam nagyon szurkolok nekik ezért, hogy összejöjjön.
A mi személyes kedvenceink Kissali és elemer. Azért az szép lenne, hogy ők ketten vívnák a döntőt Egy újonc és egy még nem is nagykorú mester.
Azért akkor sem keserednénk nagyon el ha másik két magyar jutna a döntőbe főként akkor nem ha a 3. helyért is magyar-magyar összecsapás lenne.
Az én képeim meg talán 1x láthatók lesznek a kep.tar.hu/tantrix vagy kep.tar.hu/tolyas oldalon - de újabban lehalt a képtár: 2 napja "feldolgozás alatt" vannak a képek.
Nekem vannak képeim a hóról. :) Bár nem hiszem, hogy erre gondoltál...
Na jó. Komolyra fordítva a szót, nagyon jó volt a HO, gratula és egyben köszönet mindenkinek a szervezésért, a többieknek a játékért, és mindenkinek hála az élményért! :)
Ui.: A VB-n igyekszem nem ilyen könnyen adni magam! :)
Milyen címre írtad ? (írd ide: info@tantrix.hu pl.)
Egyébként bármikor oda lehet jönni. A 26-i szombati lakoma is az Új-Udvarban lesz, az eső szinten az King Arturban, hogy mennyibe kerül, attól függ mit eszel. Mint egy étteremben.
Nem nagyon jön válasz a bajnokság címére írt levelemre, amiben azt kérdeztem, hol lesz a 26-i, szombati lakoma, mennyibe kerül, és mehet-e más is a versenyzőkön kívül. :-(
Vasárnap pedig hány órára érdemes menni az Új Udvarba? Reggel? Délben? Este?
Közben válaszolt a Dave és közölte, hogy már sokan írtak neki erről a hibáról (tévesen döntetlennek nyilvánított játszma), de eddig mindenki elfelejtette beleírni a játszma azonosítót és ezért nem tudta megjavítani.
Khmm, elég gyenge indok, nem? Ráadásul arról nem szólt a válaszában, hogy most megcsinálta-e.