Keresés

Részletes keresés

kockás boszorkányfing Creative Commons License 2004.04.02 0 0 427
Előzmény: http1 (305)
lilah11 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 426
rádiót hallgatok és nem tetszik. szar, mint a kedvem.
wauu Creative Commons License 2003.12.04 0 0 425
RENT (musical) - Original Broadway Cast
mert gyönyörű! :-)

www.adamso.com

vizi(mianick) Creative Commons License 2003.12.01 0 0 424
Az Equus új cédéjét!
Nagyon jó, nemcsak a zenéje, hanem a lemez szerkezete és a szövege is.
itt lehet róla találni mindenfélét
gmarc Creative Commons License 2003.11.25 0 0 423
Sziasztok!

Én Dire Straits-t, és Mark Knopflert hallgatok, mert Mark gitárjátéka és egyáltalán költői és dalíró-vénája kitűnő, megtaláltam a zenéjében az életstílusomat, minden hangulatra van egy száma. És ő az, aki tud írni olyan szerelmesdalt, amiben csak kétszer szerepel a love szó, és nem parti-bébi-bébi-parti-lav-szeksz a mondanivalója. Hát ezért.

üdv: gmarc

version9 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 422
radio hallgato nem mondhatja, hogy az o izlese egyedi vazze
Előzmény: Ayane (421)
Ayane Creative Commons License 2003.11.25 0 0 421
Én is a Slágert hallgatom, és nem is titokban! Felvállalom a többiek előtt a zenei ízlésem, mert szerintem nincs benne semmi szégyelnivaló. Különben nem kell csak azért mai zenét hallgatni, mert az a trendi. És az egyéniséged kialakításához nem szabad a többiek után menni, hisz lehet, hogy a zenei érdeklődésed tejesen eltér az átlagtól.
Előzmény: Numerik (420)
Numerik Creative Commons License 2003.11.23 0 0 420
én a slágerrádiót hallgatom(titokban):)

off
de lehet, hogy összeszedem magam és váltok a Juventusra( ez még nem biztos):)

DAttis Creative Commons License 2003.11.22 0 0 419
Hát igen bár nekem nem a kedvencem.
Viszont egyik számát (Ne me quitte pas - Ne hagyj el) szeptemberben Patricia Kass-tól hallottam egy emlékkoncerten Brüsszelben.
Hát elsírtam magam :))) Ennek a francia nőnek, isteni tehetsége van, vagy legalább is a hanghordozása az valami félelmetesen gyönyörű.
Istenem, egyszer hallanám, láthatnám koncerten élőben ezt a nőt :))

Persze nálam az elsőszámú kedvenc a Depeche Mode, mindig az aktuális új album ami tetszik, nem feledve persze a régieket

Előzmény: rali (410)
version9 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 418
statisztikailag
Előzmény: deadcrow (417)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.21 0 0 417
akkor most megszívtam volna? nem maradt egyetlen valamirevaló cd-m se..
Előzmény: version9 (416)
version9 Creative Commons License 2003.11.21 0 0 416
igy neked maradt a kevesebb ami hallgathato csak zenekent nem hatter
Előzmény: deadcrow (415)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.21 0 0 415
9. hallgatásra 99.9999, csak hogy nálam legyen a nagyobb..
Előzmény: version9 (414)
version9 Creative Commons License 2003.11.20 0 0 414
99,99 de meg igy is marad eleg
Előzmény: deadcrow (412)
frid frantic Creative Commons License 2003.11.19 0 0 413
nem félsz néha hogy megfulladsz abba a szomorúságba ami ebbôl a lemezbôl árad?
Előzmény: zsosz (387)
deadcrow Creative Commons License 2003.11.18 0 0 412
azért a felét nem (mármint ami nálam megvan).. sztem az ozric még elég jó arányokkal rendelkezik, összevetve azokkal, akiknek csak egyetlen hallgatható cédéjük van, esetleg egyse.. viszont az igaz, hogy a cédék nem igazán vannak szerkesztve, tehát bőven van hangulati ugrás.. meg olyan is, hogy a szám egyik fele szar(nem lehet alatta olvasni), a másik meg nem(észre sem veszem, mert tudok olvasni:).. (ok, az is szempont, hogy a zenét háttérnek teszed be, vagy időtöltésnek, de ez utóbbi esetben a létező zenék 99 százalékát kiselejtezhetnéd)

az 'xy összes'-ekben én se igazán hiszek..

Előzmény: version9 (411)
version9 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 411
egyszeruen nem lehet az olyan zenekart tartani semmire akik tizenvalahany ev alatt kidobnak 20-30-40 lemezt
en ertem hogy jo betepve zenelni meg minden, de aze a tobbmint felet kilehetne dobni a szamoknak
Előzmény: deadcrow (409)
rali Creative Commons License 2003.11.13 0 0 410
Jacques Brel: a hangzás miatt.
deadcrow Creative Commons License 2003.11.12 0 0 409
mostanában zsinórban hallgatom az összes ozric tentacles-t (van vagy nyolc), és csodálkozom, hogy miért nem vettem elő őket az utóbbi pár évben.. anno sokat járattam őket, csak akkor még éltek olyan emberek a környezetemben akik szívből(nincs is szivük az ilyeneknek) utálták és úgy érezték, hogy van beleszólásuk az életembe..

kellemes progresszív gombazene, még józanon is elég hallucinogén..

morticia addams Creative Commons License 2003.09.04 0 0 408
Noir Désir utolsó albumát. (valószínűleg a legutolsót:((( )
mert a pörgésében jellegzetesen, franciásan kaotikus, szabálytalan, durva, ugyanakkor benne lebeg az a szál is, amit az európai zenébe Fermín Muguruza, Tonino Carrotone, vagy éppenséggel Manu Chao hozott (húzott?) be.
zsosz Creative Commons License 2003.09.04 0 0 407
depeche mode 101 albumát. szívesen ott lettem volna, ez a hangulat még így is átjön, üt, el nem ereszt, magával ránt, mi mást mondhatnék. most épp a strangelove szól, strange highs and strange lows, dave gahan hangja tölti be a szobát, amiben ülök, egy idegen szoba, egy idegen ágy, egy idegen gép, én is idegen vagyok itt, de ez az album a helyére teszi a dolgokat.
árny Creative Commons License 2003.09.04 0 0 406
még tudom ajánlani a hooverphonic jackie cane-s cdjét.. vidám flamandságból szuicid depresszióba hajló zene, aztán a végén megint egy belgás örömködés.. a 12es számban a billentyűzés az érzelmi csúcs, de ehhez végig kell hallgatni az egészet.. (csakúgy, mint ahogy lisa durrell féle duality-n a 7es számhoz kellenek az előzőek..)
Előzmény: árny (405)
árny Creative Commons License 2003.09.04 0 0 405
ataraxia.. nem tudom, hogy szándékosan hamis-e néhol a dallam, de néhány tollborzoló meghallgatás után függővé váltam a sajátos disszonancia iránt..

a www.gothic.hu-n fedeztem fel őket (magányterület, együttesek).. ez volt az egyetlen alkalom, amikor az smsfalon megnézésre érdemes linket találtam, ott ráleltem a már ismert 'hagalaz runedance'-re(ennek is külön története van, de most nem..) és mellette néhány érdekesnek tünő, ismeretlen név..

vizi(mianick) Creative Commons License 2003.09.04 0 0 404
zydecot. nosztalgiából. miért tetszik? mert dinamikus, vidám zene.
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 403
én meg azt hiszem, hogy Piaf is, Montand is, és Brel is egyformán nagy énekes. (mindegyik a maga módján.) Montand-nak és Piafnak szerintem sokkal több köze volt egymáshoz, mindkettejüket könnyebb besorolni egy nagy, közös kategóriába, Brel világa viszont ettôl a kategóriától kissé eltér.

ezt, mint Viszockij - fannak, azt hiszem, illene tudnia. (vagy legalább Brelrôl több benyomást szereznie.)

Előzmény: minimix (402)
minimix Creative Commons License 2003.09.02 0 0 402
Il Peut Pleuvoir

És van még egy-kettő itt is:
http://club.mp3search.ru/album.html?id=4481&ref=2181

Nekem azért tetszik Jacques Brel, mert ha Yves Montand nem élt volna (illetve nem fedezi fel Edith Piaf), akkor ma azt hinnénk, hogy Brel nagy énekes:))

Előzmény: morticia addams (400)
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 401
OFF

én odaállok, ahová a belgák, hehe.

ON:

Előzmény: morticia addams (400)
morticia addams Creative Commons License 2003.09.02 0 0 400
Ôt

(köszönet gordonkának és myo-nak)

ha találok tôle egy mp3-at valahol a neten, belinkelem. hogy lehessen mire pogózni, meg sírni-nevetni, etc.

Haszika Creative Commons License 2003.09.02 0 0 399
lassan minden fórumban lesz egy ilyen topik.... :-O
mindenfélét, de leginkább a kemény rockot és a metált..
chaos driver Creative Commons License 2003.08.31 0 0 398
Leonard Cohent hallgatok, talán mindenki ismeri. Nincs időm tökörészni, egy kis dalrészletet halásztam le sebtiben, talán sokan ismerik. Viszont itt a dalszöveg. Cohen tiszta és korrekt költő, aki nem elégedett meg a nyomdafestékkel, hanem hangszert ragadott, ahogy az manapság egyre inkább illendő egy lírikus költőnek.

Coming back to you

Őszintén szólva többet vártam ettől a topiktól, úgy gondoltam, hogy dalrészletek, dalszövegek is lesznek, meg talán némi csevely is a muzsikáról. Volt. De... Hát.., ez nagyon kevéske ennyi idő alatt. Nna, mindegy, itt van enne az egész jó költőnek a verse, illetve dalszövege. Siettem, hogy még éjfél előtt feltegyem, így augusztusban még:)) (Remélem sikerült.)

Maybe I'm still hurting
I can't turn the other cheek
But you know that I still love you
It's just that I can't speak
I looked for you in everyone
And they called me on that too
I lived alone but I was only
Coming back to you

Ah they're shutting down the factory now
Just when all the bills are due
And the fields they're under lock and key
Tho' the rain and the sun come through
And springtime starts but then it stops
In the name of something new
And all the senses rise against this
Coming back to you

And they're handing down my sentence now
And I know what I must do
Another mile of silence while I'm
Coming back to you

There are many in your life
And many still to be
Since you are a shining light
There's many that you'll see
But I have to deal with envy
When you choose the precious few
Who've left their pride on the other side of
Coming back to you

Even in your arms I know
I'll never get it right
Even when you bend to give me
Comfort in the night
I've got to have your word on this
Or none of it is true
And all I've said was just instead of
Coming back to you

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!