Sziasztok! Nem tudnátok mondani olyan honlapokat, amikről le lehet tölteni(ingyen) AC-filmeket! A Napi Ászos sorozatból az első 3 rész sajna nincs meg!
Úgy tudom, nem, de infóm a port.hu-ról nyerem. http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=111685&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1 Ha kiadták volna, csak meg lehetne itt rendelni. ,)
A netpiacon már előrendelhető a Joan Hickson sorozat következő darabja, a Gyilkosság meghirdetve. Ez is egy nagyon jó kis könyv, a Geraldine McEwan féle verzió nekem nagyon bejött, olyan megrázó volt a vége, és az egész film berántott a maga világába, most kíváncsi leszek erre a régebbire is.
Csak felhozom a topikot. ,) Múlt héten megvettem a két Joan Hickson féle Miss Marple DVD-t, a Paddington 16:50-et meg is néztem, és gyönyörűséges volt - ugyanis ezt a verziót még nem láttam. Különösmód három színésznővel is megcsinálták ezt a filmet, mondjuk elég jó kis könyv, az tény, Lucy Eyelesbarrow (ha jól írom) az egyik kedvenc karakterem, és szeretem a szerelmi szál végét is. Sokáig biztos voltam benne, hogy a pilótát választotta Lucy, míg rá nem jöttem, hogy az égadta világon semmi nem szól egyik, vagy másik jelölt (Cedric) mellett a végén, így mindenki úgy fejezte be a könyvet, ahogy neki tetszett. Mit gondoltok? Egyébként olyan sorozatszerű a DVD-k borítója, remélem, lesz több is.
Szia! Borító azért kell mert az első 2 film nincs meg, ezért letöltöttem őket, és mégiscsak esztétikusabb egy Napi Ászos borító, ami 'passzol' a többihez:) [A filmeket meg nem tudom megvenni a szerkesztőségben, mert zalaegerszegi vagyok] Sajnos az a link még mindig nem működik:(:(:(
Kuponnal, anélkül ugyanúgy 200,- Ft. Nem tudom, postázzák-e, gyanítom, hogy nem, mert csak egy receprós leányzó árulja kartondobozból a filmeket, lehet, hogy csak ennyire rendezkedtek be, de végülis pici esély van rá.
Most ráklikkeltem, de nekem is under, viszont korábban nem volt az. Magyarán sajnos neked is "jól" jön be. Talán valaki leszedte őket, és el tudja küldeni. Egyébként mire használjátok a borítókat? (Biztos hülye kérdés, nem piszkálásból kérdezem.)
Sziasztok! Néhány borító nekem sincs meg és az a bizonyos korábbi link (http://www.filmboritok.atw.hu) nekem nem jön be (az oldal fejlesztés alatt áll). Ha tudtok egy másik oldalt, ahol el tudom érni ezeket, vagy ha csak én vagyok a béna, és mindenki másnak működik a link, akkor segítenétek vhogy elérni?:) Előre is köszi!
A kérdés szerintem költői, legalábbis rám vonatkoztatva. Nézem, és imádom. David Suchet a tökéletes Poirot. Más szerepben elképzelhetetlen. Pl. pont tegnap a szokásos rész után belenéztem az Apósok akcióban c. filmbe, mert láttam kiírva a nevét a szereplőlistán. Komolyan mondom borzasztó, és szinte felismerhetetlen!
Nem fogom a fejem, remélem nem kell. Bocsi, ha ti ezt már megbeszéltétek régebben. Elkezdtem elolvasni a hozzászólásokat, csak még nem juttotam a végére.
A festék az festék, legalábbis nálam, árban ugyanannyi, és az én 1001 éves nyomtatóm csak úgy eláztatja a lapot. Lehet, hogy majd valamilyen boltban nyomtattatom ki lézer- vagy (kevésbé folyós) tintasugaras nyomtatóval.
1973-76 között a BBC készített kb 50 krimit Thriller sorozatnéven, össze lett gyúrva 1kis Hitchcock, 1 kis A.Christie, 1 kis Edgar Wallace +1 kevés a meghökkentő mesékből a 70-es évek stílusában.
Én a cd-ket dvd-tokba teszek, fehér papírlapot méretre vágok, ráírom a film címét és még néhány jellemzőt, és máris jobban néz ki! Én csak csóró verziónak hívom, miután megtekintettem a Poirot-borítókat az alább feltüntetett honlapon. Egyelőre megteszi, míg nem leszek gazdag, hogy ennyi színes festéket "pazaroljak"! :(
Azért ez tényleg nagyon-nagyon durva: The king of clubs - A klubok királya! Oké, ne nézzék meg a filmet, hogy a cím takarja-e a tartlamat, de a régi címfordításokattényleg átnézhetnék.
Igaz, 200 ft-ért ne várjunk többet!
Ma nem volt túl jó napom, biztos velem van a gond: sejtettem, hogy melléklet, de milyen? Úgy értem, valamilyen híresebb sorozat az is, mint pl. Holmes? Kik szerepelnek benne? Miről szól? Előre is elnézést a tudatlanságomért, lehet, hogy a fejemet fogom majd a válaszod után, és süllyedek nagyon-nagyon mélyre...
Bizony kár, hogy ilyen gyengus némelyik vcd, engem jobban zavar a borítók bénasága, kivágnak egy fotót a filmből, és brutális felbontásban odateszik a borítóra. Az álom című filmnél már-már poénlelövés esete forog fenn. Hibásak a címek fordításai - pedig ez igazán nem egy hosszú szöveg, és már máshol is lefordították. De hát ez van most, 200 Ft-ért ennyi jár, plusz az újság. ,)) A trhiller pedig a Napi Ász keddi sorozata, tehát keddenként is van vcd melléklet.
A cd-k valószínűleg az újságból lettek kitépve, látszik a "nyoma". Lehet, hogy a szállítás és a tárolás terén nem muttatak elég tiszteletet a cd-k iránt?!
Tény, hogy a gondom főként az első 4 filmmel, volt, tehát a statisztika "jó". Azért picit morci vagyok, hogy velünk rajongókkal így kiszúrnak. Legalábbis én szomorú vagyok, mint gyűjtő, hogy van rosszabb minőségű film is. Azt hiszem, akkor megpróbálok ezen a tragédián (de tényleg!) túllépni, és reménykedni, hogy a többi film jó minőségű lesz!
Még egyszer köszönöm!
Még egy kérdés (új vagyok :) ): a keddi thrillerek mit takarnak?
Az elsők között valamelyiknél volt valami zúgó hang, egy másiknál meg túl halk volt a beszéd a zenéhez képest, a többi jó, a keddi Thrillereknél sem tapasztaltam, hogy rossz lenne bármelyik.
Ez nagyon furcsa dolog. Én mindet újságban vettem meg, de nem néztem meg őket, mert sokat már láttam, csak gyűjtöm. De amit megnéztem, az mind jó volt, egynek a vége kicsit hibás, de ott a géppel is voltak gondok, eszembe sem jutott, hogy maga a cd rossz. A fura az, hogy annak idején Holmes vcd-ket vettem ugyanígy a szerkesztőségben, és némelyik hátán ott volt az újság foltja (tehát onnan tépték ki), tehát amit ott lehetett venni, elvileg nem lehetett rosszabb, mint az újságos. Persze lehet, hogy aztóta már alakult a piac, és direkt átálltak a szerkesztőségi árusításra.
Ma voltam a szerkesztőségben, és tényleg nem kell kupon. 1-11-ig az összes film kapható, kivéve a 8., de csütörtöktől az is lesz. Volna egy "kis" gondom: ma megvettem 10 filmet, amiből a fele rossz minőségű. Vagy a képpel van gond, enyhe csíkok a képben, vagy a beszéd közben hangrezonálás hallható, jobban azt hiszem nem tudom jellemezni. Ezek a cd-k karcosak, vagy két halvány csík található átellenben a cd-n. A vicc, hogy van olyan "rossz" cd-m, ami tiszta, és karcmentes. Gondoltam szólok, hogy figyeljetek, ha a szerkesztőségben vásároltok! Bár ezek után...Ami még érdekes, hogy a 12. filmet az újságárustól vettem, és annak a kép- és hangminősége klasszisokkal jobb!!! Komolyan! Ezért lenne egy kérésem: valaki jelezzen vissza nekem, aki a legtöbb filmet az újságárustól vette, hogy előfordul-e rosszabb minőség két újságárustól vett film között is? Ha nem, megpróbálom kicseréltetni őket!