Most épp azon voltam magamban kiakadva, hogy a Törzsasztalban nyitottak egy olyan topicot, aminek az a címe: Te mit csinálsz kakilás közben? Azon gondolkodtam ki a fenének juthat eszébe ilyen cimmel topicot nyitni?
mint mondtam, az első, hogy nyugi, semmi gond nincs, nem vagy béna, csak még nem tanultál meg dolgokat
van itt fennt egy sárga sáv, aminek a bal oldalán az van beírva, hogy Fórum
a jobb oldalon meg van két ablak, az egyikbe az van írva hogy Kedvencek, a másikba az, hogy Válasszon. ebben az ablakban (a Válasszon fölirattól jobbra) van egy nyíl, arra klikkelve előjön egy felsorolás, és ott klikkelj az Internettó feliratra, akkor előjön az internettó topikfelsorolás és ott van a HTML próba topik, arra klikkelj rá
úgy kell a HTML próba topkba menni, hogy itt fennt rákattintassz az iNterNeTTo feliratra, és akkor bejön az internettó topikkönyvtára, és ott megkeresed a HTML próba topikot, és rákattintassz erre a feliratra (HTML próba) és akkor ott vagy abban a topikban
mennék én de nem tudom hogy kell.Ilyenkor kellene valaki aki megmutatná. Azt mondom, hogy ezzel itt ne kisérletezzünk, tényleg ez a hely nem erre való. Majd' el sűllyedek szégyenemben amiért ilyen hiányos a tudásom. Valahogy majd megoldom a további okitásomat. Azért nagyon köszönöm a segitő szándékodat.