Az tuti!:-)))
Amugy eléggé meg vagyok elégedve a jármüvel!A gyári érték 0-100 ra 9,2 és most mértünk 7,7 sec 100 ra!Egy 1800kg os autótól ami 200le ez szerintem bravuros!Pláne a 10,107 es 1/8 ad!
Nálam mikor Ave mérte akkor 1700kg adtam meg neki és kb 180le volt keréken kb utána mérettem le a vasat és kiderült hogy 1800kg velem eggyütt aztán javítattam Ave-val a dolgot és közel 195-200le jött ki neki!Kb 8-10% 100KG különbség!
Bazé elmentem futómüvet beállítani(a full extrás autommal):-)))2 re voltam bejelentve!2 kor ott is voltam de sajna szenvedtek egy autóval,na mindegy 3 ra sorra is kerültem majd 1/2 4 kor közölték hogy nem tudnak valamit lelazítani és jöjjek vissza ha ezt a problémát megoldottam!:-)))Vazze nem elég hogy 1,5 órát várakoztam egy futóműszervizben még meg sem tudják csinálni azt amiért az ember odamegy!nem nevetséges???Hol tart ez az ország???Pedig én egy egyszerü feladatott probáltam egy szakértöre bizni!Egyszerüen csak péntek volt és már nem akartak dolgozni!Ez magyarország és mi itt élünk!
ha az enyém lett volna a Rolls Royce tuti nem engedem hogy egy multi mint a BMW bekebelezzen....éppen ezt a kézzel a vén angol trottyos feelinget vesztette el a téma...látszik is az eladási listájukon..........wehehehee kontár bajorok:)))
Kicsi a világ a kollégáim elég jól ismernek!(Zsom Gabi meg Köteles Zoli)A Gábor eskövőjén a te limuzinjaid voltak kb 4-5 db!Én is ott voltam!:-)))Tudod kik ők?
No és az indexvisszajelző meg a 12v os gyujtás a fiatalabb extrás modelleknél?Ja és 120 ig kalibrálva a kmóra!:-)))És az anyósoldalon a müszerfal alatti majrévas???na azért az már extra!
Oké akkor nem is létezik más autó csak full extrás!:-))csak valamelyik full a többi meg full-full és vannak full-full-full extrások!Kivéve ha valami nincs bennük de attól még megafullextrásak!:-)))))Ja és vannak még az eszméletlen no meg az értelmetlenfullfullmegaextrás verdák!:-))))))Tök mindegy hogy kispolcki vagy porsche mindeggyik a maganemében full extrás!Igazad van!:-))))
Akkor ezekszerint nincsen full extrás Bömös, nem?
Mert ezzel azt mondod ;)
Tényleg nem értem mi ebben a nagy misztikum hogy egy adott típus felszereltsége akkor full extra, ha az adott évben és típusban lévő összes extra felszerelés bennevan.
Eladó a Trabant 601 DeLUX kivitelű gépjárművem.
1987-es, a létező összes extrával(azaz FULL EXTRA):
-benzincsap zárható állással,
-benzincsap nyitható állással,
-benzincsap tartalék állással.
engem nem érdekel, hogy a hirdetésben oda írják-e, hogy fullextra vagy sem. Az ember legyen tisztában vele, hogy Mo-on az elektronyos ablak már fullextra. Felhívom és megkérdezem mi van benne. Ennyi