Én inkább azon elmélkedek, hogy ha így is tud játszani a csapat, akkor mi a francot csináltak a srácok 7 hónapon keresztül?!
Jelenlegi forma alapján és bízva abban, hogy SAF pihentetni fogja a ManU gerincét, szerintem egy döntetlen (0:0 v 1:1) reális eredmény lehet még az OT-on is. Mondjuk egyszer már meg is vertük őket :)
A lényeg,hogy ma szurkolni kell a tottenham győzelemért...a többi meg majd hétvégén...addig most már meditálok szerintem,mert már hetek óta csak a WHU körül forog nálam minden... :)
A gólkülönbség, ami nekünk rosszabb (bár vmit sikerült kozmetikázni rajta az elmúlt fordulókban) ha az egymás elleni eredmény számítana, már bent maradtunk volna. (otthon 2-0-ra kaptunk ki a Wigan-től, idegenben pedig 3-0-ra nyertünk)
Én is azt gondolom, mindenféleképp jó, hogy a MU-nak nem ott dől el a bajnoki címe, de azért annyira még sem lesz nekik mindegy a végeredmény. Hazai pályán lép gyepre a friss bajnok, és CR-nek is van esélye, hogy legalább befogja Drogbát, azért lesz motiváció és felszabadultság. De most nagyon jó formában van a WHU. És ahhoz, hogy ne a Wigan essen ki, mindenféleképp nyernie kell, a WHU-nak pedig kikapni, ennek így együtt 25 % esélyt adok. A Wigan teljesen kipukkadt, szerintem lélekben összeestek, a WHU pedig felszívta magát. Ha még a Fulham is kikapott volna most, szerintem király lett volna a helyzet. Így sem reménytelen, egyáltalán.
Szerintem mindenképpen örülhetünk, hogy a MU lett a bajnok, mert így talán pihentetik a kulcsjátékosokat a Chelsea elleni kupadöntőre. Megmondom őszintén, azt azért nehezen tudnám elképzelni hogy nyerünk, de egy döntetlenre ilyen előzmények után jók lehetünk. Remélem a MU friss bajnokként nem olyan gálaelőadást tervez ellenünk, mint a Roma ellen...
Hát ha ez lenne az utolsó fordulóban,hogy a sheffildiek megsajnálják a Wigant és így esünk ki...
a MU-t se tudom most már...egy ideges,mindenképpen nyerni akaró MU ellen játszottunk volna...így egy nyugodt,felszabadult MU ellen... Reméljük a Legjobbakat !!!
Hát ha mi vezetésre fogunk állni (adja Isten)....és netán nyerünk is......akkor engem már nagyon nem izgat tőlem megsajnálhatják a Wigetn...csak magukkal basznak ki akkor, mert pontegyenlőség lesz Sheffield és a Wigen között.....mi meg rég messze járunk :P.....na jó....hadjuk az álmokat........nem szabad fél vállról venni, mindent meg kell tenni a győzelemért mert ha kikapunk és a Wigan nyer......az nagyon nagy BAJ lesz.....
"I'm delighted at least West Ham are going to Manchester United next week and I'm sure Sir Alex will play a strong side and that's all you can hope for when you are down there."
Úgy látszik, a Wigan és a Sheffield vezetői továbbra is a lélektani hadviselést választják taktikájuknak. Warnock gyakorlatilag nyilvánosan benyalt SAF-nak, hogy - még ha esetleg addigra a MU bajnok lesz - erősebb csapatot szerepeltessen. Az a baj, hogy egy időpontban van az utolsó forduló minden meccse, és ha a sheffieldiek megtudják, hogy monjuk ne adj Isten vesztésre állunk, könnyen el tudom képzelni, hogy "megsajnálják" a Wigant... Pedig Warnock korábbi elmondása szerint sosem tenne ilyent...
"Liverpool boss Rafa Benitez is ready to make a sensational £12million raid for West Ham striker Carlos Tevez. "
Na ez várható volt. Azért 12 milla várhatóan kevés lesz Tevez utóbbi időben mutatott formáját elnézve. Remélem nálunk marad! Ha Ashton felépül, és a következő szezonban sem igazol el, akkor ő is mindenképpen nagy erősítés lehet. Bár kicsit tartok tőle, hogy ennyi kihagyás után mikor fogja visszanyerni régi formáját, de reméljük a legjobbakat!
Ez a pontlevonásért rinyálás rohadt idegesítő. :( Végre nem kieső helyen...és még simán benn is maradhatna a csapat...erre jönnek a köcsögök a baromságaikkal,hogy pontot is vegyenek el......
Én már annak is örülnék, ha Dean Ashton frankón felépülne és a következő szezont végig játszaná. Már az nagy erősítést jelentene, ha ehhez a csapathoz csak őt tennénk hozzá. Ja, és Mark Noble jövőre még jobb lesz, gondolom nem áll meg a fejlődésben.
(Mondjuk a pontlevonás lehetősége kicsit aggaszt, remélem nem lesz belőle semmi.)
Úgy értettem hogy ha bentmaradunk, akkor van esély Tevez megtartására, ha nem akkor semmi esély...én kezdem már úgy érezni hogy Tevez nagyon megszerette ezt a klubbot, étérezte már a csapat szellemiéségét.....én nagyon egynek érzem már tevezt és a kalapácsosokat, nem besézlve a szurkolók felé áradó szeretetéről!
Más: Charlton szeritnem sem fog bekavarni, ám ha netán mégis, akkoris a saját kezünkben a sorsunk és ez a lényeg, nyerni kell az álmok színházában, ez a biztos! Ha ma botlik a Chelsea, vagy a Rangadót szerdán a Mu nyeri akkor minden esélyünk megvan az idegenbeli győzelemre, vagy legalább a döntetlenre!!!
Miért ha nem sikerülne kiharcolni, akkor nagyobb esélyt látnál a megtartására? :-) Bízom a Chelsea mai botlásában, és abban, hogy a MU ennek hatására úgy fog hozzáállni a meccshez, mint a Pool az utóbbi két bajnokijához. Nem feltétlenül kell nyernünk, a döntetlen is elég, és akkor már nem kell nézni, hogy hogyan alakul a Sheffield - Wigan meccs. Ha jól számolom, mi csak akkor eshetünk ki, ha a Wigan nyer, mi meg nem szerzünk pontot az OT-n. Persze a tegnapi Sheffield zakó után ez kevésbé valószínű, szerintem a Sheffield mindenképp arra törekszik, hogy legalább az X meglegyen, és akkor már ők is biztonságban vannak. Nagyon nem játszhatnak arra, hogy engedik nyerni a Wigan-t, mert azzal ők is könnyen bajba kerülhetnek, saját maguknak pedig csak nem akarnak rosszat :-) A Charlton esetében nem tartom valószínűnek, hogy mindkét bajnokijukat megnyerik (Tottenham otthon és Pool idegenben) úgyhogy vélhetően rájuk nem kell figyelni, feltéve hogy nem nyernek hétfőn a Spurs ellen. (a Spursnek győzni kell az UEFA kupához) Minden esetre felettébb örömteli, hogy végre saját kezünkben van a sorsunk, nem kell a többi pályát figyelni, csak a saját meccsünkre koncentrálni!
A jövővel kapcsolatban: szerintem ha bent maradunk, jelentős erősítések várhatók, hiszen az izlandi tulajunk megigérte, hogy 4-5 éven belül BL-ben érdekelt csapatunk lesz. Ha úgy játszunk, mint az utolsó fordulókban (utolsó 8 meccsből 6 győzelem) akkor jövőre egy megerősített csapattal szerintem bőven elérhető, hogy legalább az első 10-be jussunk. Persze az nagyon jó lenne, ha sikerülne megtartani Tevez-t, állítólag Magnusson minden követ megmozgat majd, hogy ez sikerüljön, és a minap Tevez is azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna, ha a csapat jövőre is a PL-ben szerepel. Persze ezekkel csak akkor érdemes foglalkozni, ha jövő hétvégén biztosítjuk a bentmaradást!
Tevez állítólag szívesen maradna jövőre is, de lehet, hogy csak a szokásos udvarias gesztus. Mindenesetre az biztos hírnek tűnik, hogy a WHU felvette a kapcsolatot a Racing Santanderrel, két fiatal gyerek, Rubén Gonzalez és Ezequiel Garay esetleges megvásárlásáról.
Nah totál bevagyok pörögve, már két hete ,,BENTMARADUNK'' lázban égek :D Ha sikerülne kiharcolni, akkor nem nagyon hinném hogy megtartjuk Tevezt, de ez a kissebb gond most! Azt hogy legjobb 6 ban leszünk...hát nemtudom....simán örülnék ha jövőre lennénk pl akár 12.ek......nem kell túlzásokba esni.....koncentráljunk a bentmaradásra :D és egy jövő heti x re
Gratulálok , nagyon sima győzelem volt . A szezon végére szépen összeállt ez a csapat . Jövőre , ha sikerülne megvenni Tevezt , és megtartani a csapat gerincét , biztos vagyok benne , hogy az első hatban lennétek . Csak hát Tevez túl jól játszik így az ára most már a csillagokan jár . Nem tudom lesz-e ennyi pénze az izlandinak . A West Ham szurkolok egyébiránt megválasztották a "Hammer of the year"-t , azaz az év legjobb West Ham játékosát . Természetesen az Apacs kapta a kupát ...
Igazából most már saját kezünkben van a sorsunk, ha az utolsó fordulóban huzunk egy X-et akkor a többi eredménytől függetlenül bent maradunk! Pláne ha holnap nem nyer a Chelsea, a MU már bajnok lesz, akkor talán könnyebb lesz pontot szerezni. Minden esetre nagyon jó lenne, ha a Villa megverné a Sheffield-et, akkor biztosan nem adnák oda a jövő heti meccset a Wigan-nek mert nekik is kell a pont.