Keresés

Részletes keresés

Szabbi* Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1632
Én inkább azon elmélkedek, hogy ha így is tud játszani a csapat, akkor mi a francot csináltak a srácok 7 hónapon keresztül?!

Jelenlegi forma alapján és bízva abban, hogy SAF pihentetni fogja a ManU gerincét, szerintem egy döntetlen (0:0 v 1:1) reális eredmény lehet még az OT-on is. Mondjuk egyszer már meg is vertük őket :)
angyalhentes Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1631
Az buli lehet. :)
Előzmény: _ZuzA_ (1630)
_ZuzA_ Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1630
A lényeg,hogy ma szurkolni kell a tottenham győzelemért...a többi meg majd hétvégén...addig most már meditálok szerintem,mert már hetek óta csak a WHU körül forog nálam minden... :)

Még XBOX-on is állandóan velük tolom... :))))
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1629
Mivel a Tottenham-nek is kell a pont, sőt inkább pontok, ezért nem nagyon hiszem, hogy a Charlton győzni tudna. Bár ki tudja...
Előzmény: Green Army (1627)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1628
meglett Tevez gollovo cipoje?
Green Army Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1627

ma még Charlton-Tottenham

hazai győzelem esetén még bonyolódhatnak a dolgok...

Előzmény: Harewood10 (1626)
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 1626
A gólkülönbség, ami nekünk rosszabb (bár vmit sikerült kozmetikázni rajta az elmúlt fordulókban) ha az egymás elleni eredmény számítana, már bent maradtunk volna. (otthon 2-0-ra kaptunk ki a Wigan-től, idegenben pedig 3-0-ra nyertünk)
Előzmény: Balú (1624)
yi-dvags Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1625
1567-es hsz
Előzmény: Balú (1624)
Balú Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1624
Mi számit egyenlő pontszámnál?
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1623
Én is azt gondolom, mindenféleképp jó, hogy a MU-nak nem ott dől el a bajnoki címe, de azért annyira még sem lesz nekik mindegy a végeredmény. Hazai pályán lép gyepre a friss bajnok, és CR-nek is van esélye, hogy legalább befogja Drogbát, azért lesz motiváció és felszabadultság. De most nagyon jó formában van a WHU. És ahhoz, hogy ne a Wigan essen ki, mindenféleképp nyernie kell, a WHU-nak pedig kikapni, ennek így együtt 25 % esélyt adok. A Wigan teljesen kipukkadt, szerintem lélekben összeestek, a WHU pedig felszívta magát. Ha még a Fulham is kikapott volna most, szerintem király lett volna a helyzet. Így sem reménytelen, egyáltalán.
Előzmény: Harewood10 (1622)
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1622
Szerintem mindenképpen örülhetünk, hogy a MU lett a bajnok, mert így talán pihentetik a kulcsjátékosokat a Chelsea elleni kupadöntőre. Megmondom őszintén, azt azért nehezen tudnám elképzelni hogy nyerünk, de egy döntetlenre ilyen előzmények után jók lehetünk. Remélem a MU friss bajnokként nem olyan gálaelőadást tervez ellenünk, mint a Roma ellen...
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1621
És ha még CR is úgy gondolja, hogy gólkirály szeretne lenni, lehet nem a legjobb előjel. Bár szerintem a Wigan fog kiesni.
Előzmény: _ZuzA_ (1620)
_ZuzA_ Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1620
Hát ha ez lenne az utolsó fordulóban,hogy a sheffildiek megsajnálják a Wigant és így esünk ki...

a MU-t se tudom most már...egy ideges,mindenképpen nyerni akaró MU ellen játszottunk volna...így egy nyugodt,felszabadult MU ellen...
Reméljük a Legjobbakat !!!

GO HAMMERS !!!

szákmádííkcselszkíííj. :DDD
R-E-D-B-U-L-L Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1619
Na emberek BAJNOK MANCHESTER UNITED!!!!!

Rohadtul örülök nkei...és nem csak az utolsó forduló miatt....hanem hogy végre nem a buzi Abramovich bagázs uralja Angliát......
R-E-D-B-U-L-L Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1618
Hát ha mi vezetésre fogunk állni (adja Isten)....és netán nyerünk is......akkor engem már nagyon nem izgat tőlem megsajnálhatják a Wigetn...csak magukkal basznak ki akkor, mert pontegyenlőség lesz Sheffield és a Wigen között.....mi meg rég messze járunk :P.....na jó....hadjuk az álmokat........nem szabad fél vállról venni, mindent meg kell tenni a győzelemért mert ha kikapunk és a Wigan nyer......az nagyon nagy BAJ lesz.....
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1617
"I'm delighted at least West Ham are going to Manchester United next week and I'm sure Sir Alex will play a strong side and that's all you can hope for when you are down there."

Úgy látszik, a Wigan és a Sheffield vezetői továbbra is a lélektani hadviselést választják taktikájuknak. Warnock gyakorlatilag nyilvánosan benyalt SAF-nak, hogy - még ha esetleg addigra a MU bajnok lesz - erősebb csapatot szerepeltessen. Az a baj, hogy egy időpontban van az utolsó forduló minden meccse, és ha a sheffieldiek megtudják, hogy monjuk ne adj Isten vesztésre állunk, könnyen el tudom képzelni, hogy "megsajnálják" a Wigant...
Pedig Warnock korábbi elmondása szerint sosem tenne ilyent...
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1616
"Liverpool boss Rafa Benitez is ready to make a sensational £12million raid for West Ham striker Carlos Tevez. "

Na ez várható volt. Azért 12 milla várhatóan kevés lesz Tevez utóbbi időben mutatott formáját elnézve. Remélem nálunk marad! Ha Ashton felépül, és a következő szezonban sem igazol el, akkor ő is mindenképpen nagy erősítés lehet. Bár kicsit tartok tőle, hogy ennyi kihagyás után mikor fogja visszanyerni régi formáját, de reméljük a legjobbakat!

GO HAMMERS!!!
_ZuzA_ Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1615
Ez a pontlevonásért rinyálás rohadt idegesítő. :(
Végre nem kieső helyen...és még simán benn is maradhatna a csapat...erre jönnek a köcsögök a baromságaikkal,hogy pontot is vegyenek el......

hát komolyan...felbassza az agyam....
Martin Vazquez Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1614

Én már annak is örülnék, ha Dean Ashton frankón felépülne és a következő szezont végig játszaná. Már az nagy erősítést jelentene, ha ehhez a csapathoz csak őt tennénk hozzá. Ja, és Mark Noble jövőre még jobb lesz, gondolom nem áll meg a fejlődésben.

(Mondjuk a pontlevonás lehetősége kicsit aggaszt, remélem nem lesz belőle semmi.)

R-E-D-B-U-L-L Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1613
Úgy értettem hogy ha bentmaradunk, akkor van esély Tevez megtartására, ha nem akkor semmi esély...én kezdem már úgy érezni hogy Tevez nagyon megszerette ezt a klubbot, étérezte már a csapat szellemiéségét.....én nagyon egynek érzem már tevezt és a kalapácsosokat, nem besézlve a szurkolók felé áradó szeretetéről!

Más: Charlton szeritnem sem fog bekavarni, ám ha netán mégis, akkoris a saját kezünkben a sorsunk és ez a lényeg, nyerni kell az álmok színházában, ez a biztos!
Ha ma botlik a Chelsea, vagy a Rangadót szerdán a Mu nyeri akkor minden esélyünk megvan az idegenbeli győzelemre, vagy legalább a döntetlenre!!!

ISTENEM SEGÍTS :D !!!!!! Nem érdemlünk kiesést!

GO HAMMERS
Előzmény: Harewood10 (1610)
yi-dvags Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1612
persze, már csak az a kérdés, hogy melyik ligában :)

Előzmény: Ayreon (1611)
Ayreon Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1611
Jézusom, ti már a legjobb hatról beszélgettek???
Előzmény: castroman (1607)
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1610
Miért ha nem sikerülne kiharcolni, akkor nagyobb esélyt látnál a megtartására? :-)
Bízom a Chelsea mai botlásában, és abban, hogy a MU ennek hatására úgy fog hozzáállni a meccshez, mint a Pool az utóbbi két bajnokijához. Nem feltétlenül kell nyernünk, a döntetlen is elég, és akkor már nem kell nézni, hogy hogyan alakul a Sheffield - Wigan meccs. Ha jól számolom, mi csak akkor eshetünk ki, ha a Wigan nyer, mi meg nem szerzünk pontot az OT-n. Persze a tegnapi Sheffield zakó után ez kevésbé valószínű, szerintem a Sheffield mindenképp arra törekszik, hogy legalább az X meglegyen, és akkor már ők is biztonságban vannak. Nagyon nem játszhatnak arra, hogy engedik nyerni a Wigan-t, mert azzal ők is könnyen bajba kerülhetnek, saját maguknak pedig csak nem akarnak rosszat :-)
A Charlton esetében nem tartom valószínűnek, hogy mindkét bajnokijukat megnyerik (Tottenham otthon és Pool idegenben) úgyhogy vélhetően rájuk nem kell figyelni, feltéve hogy nem nyernek hétfőn a Spurs ellen. (a Spursnek győzni kell az UEFA kupához)
Minden esetre felettébb örömteli, hogy végre saját kezünkben van a sorsunk, nem kell a többi pályát figyelni, csak a saját meccsünkre koncentrálni!

A jövővel kapcsolatban: szerintem ha bent maradunk, jelentős erősítések várhatók, hiszen az izlandi tulajunk megigérte, hogy 4-5 éven belül BL-ben érdekelt csapatunk lesz. Ha úgy játszunk, mint az utolsó fordulókban (utolsó 8 meccsből 6 győzelem) akkor jövőre egy megerősített csapattal szerintem bőven elérhető, hogy legalább az első 10-be jussunk. Persze az nagyon jó lenne, ha sikerülne megtartani Tevez-t, állítólag Magnusson minden követ megmozgat majd, hogy ez sikerüljön, és a minap Tevez is azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna, ha a csapat jövőre is a PL-ben szerepel.
Persze ezekkel csak akkor érdemes foglalkozni, ha jövő hétvégén biztosítjuk a bentmaradást!

GO HAMMERS!!!
Előzmény: R-E-D-B-U-L-L (1608)
Szabbi* Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1609
Tevez állítólag szívesen maradna jövőre is, de lehet, hogy csak a szokásos udvarias gesztus. Mindenesetre az biztos hírnek tűnik, hogy a WHU felvette a kapcsolatot a Racing Santanderrel, két fiatal gyerek, Rubén Gonzalez és Ezequiel Garay esetleges megvásárlásáról.
R-E-D-B-U-L-L Creative Commons License 2007.05.06 0 0 1608
Nah totál bevagyok pörögve, már két hete ,,BENTMARADUNK'' lázban égek :D Ha sikerülne kiharcolni, akkor nem nagyon hinném hogy megtartjuk Tevezt, de ez a kissebb gond most! Azt hogy legjobb 6 ban leszünk...hát nemtudom....simán örülnék ha jövőre lennénk pl akár 12.ek......nem kell túlzásokba esni.....koncentráljunk a bentmaradásra :D és egy jövő heti x re

GO HAMMERS
castroman Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1607
Gratulálok , nagyon sima győzelem volt . A szezon végére szépen összeállt ez a csapat . Jövőre , ha sikerülne megvenni Tevezt , és megtartani a csapat gerincét , biztos vagyok benne , hogy az első hatban lennétek . Csak hát Tevez túl jól játszik így az ára most már a csillagokan jár . Nem tudom lesz-e ennyi pénze az izlandinak .
A West Ham szurkolok egyébiránt megválasztották a "Hammer of the year"-t , azaz az év legjobb West Ham játékosát . Természetesen az Apacs kapta a kupát ...

yi-dvags Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1606
szerencsére a Villa nem 'pool.
_ZuzA_ Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1605
Nagyon jó volt ma a Csapat !!!
Tevez haverom 2-t is vágott !!! :))

közban szépen cumizik a Sheffield...már 3:0
szóval sztem tutira elverik jövő héten a Wigant és bennt maradtunk !!! :))

csak ne hogy elszóljam/tam. :((

GO HAMMERS !!!
Green Army Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1604
ez eddig jól alakul...
Előzmény: Harewood10 (1603)
Harewood10 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1603
Igazából most már saját kezünkben van a sorsunk, ha az utolsó fordulóban huzunk egy X-et akkor a többi eredménytől függetlenül bent maradunk! Pláne ha holnap nem nyer a Chelsea, a MU már bajnok lesz, akkor talán könnyebb lesz pontot szerezni. Minden esetre nagyon jó lenne, ha a Villa megverné a Sheffield-et, akkor biztosan nem adnák oda a jövő heti meccset a Wigan-nek mert nekik is kell a pont.
Előzmény: Szabbi* (1602)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!